Gæstebog for Anders Christian Hoberg


Mindedag

Af Birthe Christensen, torsdag 26. februar 2015 - 18:12


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 3 års siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Anders. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på solens smukke stråler er en hilsen fra Anders, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Anders. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor)

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 28. februar 2014 - 20:25


Kære familie. Hjertlig tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Anders 21 års fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle fejrer ham med maner, så han får en rigtig god dag og så håber jeg I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg er sikker på solens smukke stråler har været en hilsen fra Anders, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så i kom lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Anders. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedagshilsen

Af Grete (Michael Brobaks mor), fredag 28. februar 2014 - 7:09


Kære familie! Mange varme hilsener på denne svære mindedag fra Grete

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 26. februar 2013 - 19:23


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 1 år siden, at I mistede Jeres højt elskede og savnede Anders. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at Anders sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmer igennem dagen. Jeg håber også I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Kan nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat, og må Anders komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden, for livet er jo så skrøbeligt. Hvil i fred smukke Anders. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Kæreste Anders

Af Dorrit, tirsdag 26. februar 2013 - 15:40


Jeg ville helst være fri for at huske denne dag, men du popper hele tiden op. Det er, som om det lige er sket. Du var her for et øjeblik siden..... Og alligevel føles året som en evighed. Det er uendeligt længe siden du var her.... Kærlige tanker til dig .... og dine

Julestjerner

Af Irene, torsdag 13. december 2012 - 10:01


Kære Anders. Årets julekalender på DR1 handler om dig (tror jeg på een eller anden måde). Julestjerner, julestøv, juletæpper, stjerneskud, nordlys osv. og en ung mand, der interesserer sig for stjernelivet. Jeg tænker på dig hver aften, når jeg ser den julekalender. Tror at det bliver et godt minde om en rigtig god julekalender, hvis du forstår. Lidt specielt, at netop denne julekalender bliver sendt efter vi har mistet dig. Måske der alligevel er en mening med livet og døden. Mange knus fra faster

Side: 
1
2
3
4
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 28/02/1993
 • Død: 26/02/2012
 • Fødeby: Sorring
 • Mors navn: Hanne Hoberg
 • Fars navn: Aage Hoberg

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.01/03Svært at tænke på, at du nu skul...

 • tirsdag d.28/02Elskede Anders I da...

 • tirsdag d.28/02Kære, kære Anders. Stort tillykke...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Anders Christian Hoberg.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail