Tændte lys for Anders Christian Hoberg

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Kære Anders

Svært at tænke på, at du nu skulle have fejret din 30 års fødselsdag.

Dorrit Arbjærn
Onsdag 1. marts 2023 9:56

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

30 års fødselsdag

Elskede Anders

I dag ville du være fyldt 30 år - og sikke en smuk dag, det er. Strålende, glitrende solskin uden lige. Ligesom dig. Der findes ikke din lige. Du var vores strålende og glitrende søn og storebror, barnebarn, fætter og ven. Det får vi gang på gang bekræftet gennem alle de tilkendegivelser, der strømmer ind på sådan en dag.

Du har fået 30 røde roser på din grav - de står nu og stråler og glitrer omkap med mindet om dig.

Vi savner dig, savner dig, elsker dig, elsker dig - især på sådan en smuk dag med det, vi kalder “Anders-vejr”. Det smukke vejr giver gode minder om dig og triste tanker om at miste dig. Nu bliver det forår og så håber vi bare, at foråret også pibler frem, hvor du er nu.

Vi vil elske dig for evigt

Mor
Tirsdag 28. februar 2023 15:20

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Fødselsdag

Kære, kære Anders. Stort tillykke med dagen i dag - dagen som kunne have markeret din overgang til "endelig voksen" - dagen som kunne have været din 30 års fødselsdag - dagen som nu bliver uendelig lang, men igen også dagen hvor vi husker og bladrer i mindebogen. I går på vores eftermiddagsgåtur hørte vi lærken synge. Tror også at lærkerne vil synge højt i dag i solskinnet og jeg bilder mig lidt ind, at det er en hyldest til dig og det du var. Tak for alt du var og må du have en skøn dag, hvor du end befinder dig. Knus fra faster

Faster
Tirsdag 28. februar 2023 7:52

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

En helvedes dag


Dagen i går var endnu en helvedes dag. Dagen hvor vi mistede dig. Dagen hvor du tog til fest og aldrig kom hjem. Dagen hvor vi stadig kan huske, hvordan du viste dit festtøj frem inden du tog afsted - en flot vatteret vest, som klædte dig så godt. Dagen hvor du tog din røde frakke på og drog afsted. Dagen der var så fuld af liv, indtil dagen for altid døde sammen med dig.

Dagen i går var også 1 måned siden din morfar drog afsted. Forhåbentlig hygger I jer deroppe og får snakket en masse om alt det, der altid har optaget jer. Og I har fortalt hinanden gode historier og snakket om, hvordan I synes, vi klarer det her - uden jer. Det er stadig svært - især på sådanne helvedes dage som denne. Der går vi i hulen og gemmer os for verden. Det er der mange søde mennesker, der godt ved og som sender os søde beskeder, hjerter og sender dig en besked herinde på mindet. Det varmer og minder os om alle dem, du har varmet i din tid.

I dag kigger vi ligeså stille frem igen og forsøger at overleve indtil, vi kan leve lidt igen.

I morgen er det din 30 års fødselsdag.
Vi savner dig <3 Vi elsker dig <3

Mor
Mandag 27. februar 2023 6:54

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Dagen idag

Du skal vide du aldrig er glemt.
Idag har det været fantastisk vejr og det er i disse øjeblikke jeg føler at du kigger ned og siger: "Du klare det sgu meget godt, Kathrine".
For selvom jeg ved du aldrig kommer til at give mig svar på alle mine spørgsmål, så ved jeg at du var et fantastisk menneske. Og et menneske der lignede mig selv meget. Samme usikkerheder og spekulationer.
Men idag vil jeg nyde at tænke på at jeg har været elsket, af et godt menneske som dig. Jeg savner dig.

Kathrine
Søndag 26. februar 2023 14:19

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Nytårsaften

Elskede Anders <3

Endnu et år er gået uden dig og nu er det nytårsaften. Vi savner dig og mindes alle de gode dage, timer, øjeblikke fuld af Anders-magi. På din egen stille måde fyldte du vores hus, hjerter og sjæle, så vi aldrig glemmer dig og det, du var. Vi er taknemmelige for, alt hvad du gav os.

Vi har lige haft besøg af din gamle veninde Line og det var mega hyggeligt at snakke og høre om hendes liv nu. Ja alle dine gamle venner og veninder har nu familie og voksenliv. Det er mærkeligt at tænke sig, at du også kunne have haft et voksenliv nu - med job og børn og kæreste og madpakker og bleer og husleje og alle de ting, der følger med. Og at vi kunne have haft dig som en stor del af vores liv. Du er stadig en stor del af vores liv, men det er i tankerne - og i alle de små ritualer, sætninger, “anders-udtryk” som “nødderdej” (leverpostej) mv som vi går og citerer ubevidst og bevidst hver eneste dag.

Vi ønsker dig et godt nytår i din himmel og tænker på dig her <3 Vi elsker dig<3
I dag får du en lanterne som den, der lyser for dig på dit gravsted.

Nytårskram fra bettebror, far og mor<3

Mor
Lørdag 31. december 2022 8:32

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Fra barnepigen

Kære Anders!

Der er gået mange tanker til dig her i december! Det er uden tvivl en måned hvor du og din familie får ekstra mange tanker. Der kommer mange gode december minder frem ❤️ Men jeg tænker nu på dig hele året, på om du nu har det godt deroppe og har fået udrettet store ting!

Selvom at der går alt alt for længe imellem at jeg ser din familie, er jeg sikker på at du passer godt på dem alle..

De har pyntet så fint op nede ved din grav, hvor der var rigtig julehygge stemning 🎄 Jeg så en lille snemand lavet af mos, som fik mig til at tænkte på engang hvor vi byggede snemand i haven på møllebakke. Så den pynter nu på din grav!

De bedste tanker fra din barnepige

Barnepigen
Mandag 26. december 2022 8:23

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Juleaften 2022

Kæreste Anders <3

Nu blev det juleaften igen og i år starter juleaften tidligt, nemlig til middag nede hos Heidi. Så derfor sidder jeg allerede her tidligt om morgenen og skriver til dig. Når vi har spist and, kører vi hjem så alle de gamle/vi gamle kan sove til middag. Når Rasmus har hentet sin kæreste laver vi pizza. Og så ser vi julefilm og pakker gaver op og spiser slik og hygger. Det ville du kunne li’, tror vi. Det bliver en særlig jul i år, da det nok er sidste jul morfar er her hos os. Du må tage godt imod ham på den anden side og huske ham på alle de dejlige stunder I havde - og få ham til at fortælle om de sidste 10 år. Så bliver I een mere i familien på den anden side til at hygge jer sammen og mindes - ligesom vi gør her, mens vi tænker på jer.

Vi har haft hjælp til at pynte dit gravsted op i år, så nu er det ligeså flot, som du fortjener. Du har også fået et lille “rensedyr”, som du kaldte det, dengang da du var lille. Ja som sangen siger: “dengang, da du var lille, dengang da du var lille, var verden vidunderlig”.

Nu er vi i verden og forsøger at gøre gode ting for os selv og for andre. Vi glæder os til at flytte ind i det nye hus, som du finder ovre i læbæltet, hvor dit udkigstårn stod. Så vi bliver ikke væk for dig - og Rasmus er i det gamle hus, så ham kan du også altid besøge.

Glædelig jul til dig, vores elskede ældste søn <3 Gid du var her sammen med os<3

Knus fra mor og far og Rasmus

Mor
Lørdag 24. december 2022 8:16

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Julen 2022

Kære Anders. Så blev det jul igen. Vi - Preben og jeg - har været på dit sted og nydt pynten. I år satte vi 3 små røde tulipaner. Gemte dem lidt under granen i det smukke hjerte. Det har været en gråvejrsdag med masser af regn - heldigt for køreturen - men slet ikke så smukt, som de dage, hvor sneen pyntede i landskabet og gemte den grimme, brune jord. Håber at du har det godt, hvor du nu er og at du stadig glædes over julen. Vi savner dig stadig og for altid.

Faster
Tirsdag 20. december 2022 16:45

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Til den unge pige der mistede livet i Tivoli friheden

Sorgen er stort

Karin
Mandag 8. august 2022 0:05

Et lys er blevet tændt for:

Anders Christian Hoberg

Tillykke med din fødselsdag

Kæreste Anders <3
Tillykke med din fødselsdag i dag, sødeste Anders. Det er rigtig Anders-vejr i dag, ligesom din allerførste og allersidste dag. Det er i tindrende sol, vi altid mindes dig, husker dig og savner dig allermest. Det er så smukt og så svært på een og samme gang. Så er det, at dine mange gamle venner og familie dukker op med hilsner, blomster, kram og ord til dig - og til os. Så føler vi, at vi er tæt på dig, gennem dem. Og tæt på at kunne se et glimt af os selv - i et øjeblik med dig og dem. Det er svært at forklare, men du forstår. Vi vil altid fejre din fødselsdag. Livet med dig var fyldt med glæde, stolthed, overraskende talenter, lun Anders-humor, sorger og bekymring når du havde det svært, og vi sørger og savner stadig, at vi ikke har dig her. Vi har dig her i vore hjerter for evigt<3
Kram og knus fra os alle 3

Mor
Mandag 28. februar 2022 23:46

Side: 
1
2
3
27
Næste

Mindeinformation

 • Født: 28/02/1993
 • Død: 26/02/2012
 • Fødeby: Sorring
 • Mors navn: Hanne Hoberg
 • Fars navn: Aage Hoberg

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.01/03Svært at tænke på, at du nu skul...

 • tirsdag d.28/02Elskede Anders I da...

 • tirsdag d.28/02Kære, kære Anders. Stort tillykke...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Anders Christian Hoberg.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail