Tændte lys for Anton Larsen

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Kæreste Anton

I går var det 22 år siden du blev født . Desværre blev du i al for kort tid hos os . Efter 7 år kunne dit lille hjerte ikke mere . Tak fordi du var netop dig . Du gav os så meget i dit alt for korte liv . Helt uvurderlige minder om dig har du efterladt alle der nåede at kende dig .
I går var vi på kirkegården med blomster og lys og din faster Jette tændte stjernekastere som sendte stjerner op til din glæde . Måske var du på tur i din månebil og så stjernerne der fra .
Jeg ved det ikke . Måske.....



Din farmor
Mandag 13. februar 2023 12:21

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Anton

Kære barnebarn .
I dag er det en uge siden vi fik pyntet så fint op i din og din farfars have . Gravstedet blev som hvert år pyntet med det fineste gran lagt i hjertefacon som blev pyntet med de fineste små ting. Hjerter ,egern ,svampe , lanterner osv. Dine to " små" søstre på nu 16 og 11 år pyntede med de smukkeste rosenhoveder . Denne dag er altid meget speciel for os . Vi mindes og tænker på hvordan du mon ville se ud og være som nu en 21 årig ung mand . Høj og tynd og fuld af charme ,godhed og kærlighed . Det er vi ikke i tvivl om .
Jeg tænker så meget på dig mit ældste barnebarn .

Din farmor
Søndag 21. november 2021 12:26

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Kære barnebarn

I går havde jeg som så mange gange før besøg af din kære familie.
På grund af de tider som vi lever i nu , så mødes vi kun ude i haven .I går var det tørvejr og solskin.Det elsker dine to søstre . For så er græsplænen den dejligste tumleplads for de to dejlige piger . Det er så mange år siden du også syntes det var sjovt at finde på ting derude .
Jeg har endnu en del af en træstamme i haven , hvor du som fire årig med stor kraft fik hamret en skruetrækker ned i .Kære Anton . Jeg tænker på dig hver eneste dag .

Din Farmor
Mandag 4. maj 2020 11:52

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Anton

Kæreste Anton
Vil du hjælpe mig med at få et løvehjerte lige så smukt og stærkt som dit?
Verdens bedste Anton. Kys på dine bløde drengearme.
Faster Jette

Jette Boel Larsen
Onsdag 15. maj 2019 18:19

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Kære barnebarn

Ved middagstid i dag var det 11 år siden du forlod os . Din lille syvårige krop kunne ikke mere .
Tak for alt hvad du gav os af livsvisdom og kærlighed i dit korte liv .

Din Farmor
Fredag 8. marts 2019 14:49

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Kæreste Anton

Vil bare fortælle dig at der ikke går en dag uden du er i mine tanker . I hjertet gemt men aldrig glemt . Det er sådan jeg har det. Allerkærligste tanker sender jeg til dig

Farmor
Fredag 26. oktober 2018 16:30

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Mit barnebarn

Allerkæreste Anton. I går var faster Jette og jeg ved dit gravsted. Jeg havde vintergækker og erantis med fra haven .Fik tændt lys og du fik også lidt flag på dit gravsted. Og selvfølgelig fordi vi i morgen skulle have fejret din 17 års fødselsdag. Det er også i morgen 10 år siden de søde sygeplejersker inde på Rigshospitalet pyntede din stue med flag og balloner. Du lå der med alt det apparatur og slanger. Vi kunne ikke få nogen respons fra dig. Men vi kunne synge fødseldagsangen for dig. Og det gjorde vi. Dine gaver pakkede vi også op. Snart nærmer 10 års datoen sig også hvor vi måtte opgive håbet om at du igen kom tilbage til os. Jeg håber du har det godt hvor du end er i det store univers. Mon du stadig kører rundt i en månebil og har en sød kæreste, som din lillesøster der da var 3 år så sødt sagde om dig. Du er hver eneste dag i mine tanker. Tillykke med dagen. Krammer.

Din farmor
Søndag 11. februar 2018 13:40

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Kære Anton

Kære Anton. Du skal vide der ikke går en dag uden jeg tænker på dig,selv om det er 9 år siden vi måtte tage afsked med dig. 7 år var alt for kort tid til at have dig hos os . På lørdag når jeg har fødselsdag skal vi som vanlig i skoven og tilberede vores aftensmad i bålhytten. Tænker du ville syntes det var super hyggeligt at samles med familien omkring bålet. Tanker og kærlighed fra din farmor.

Farmor
Mandag 14. august 2017 10:26

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Søde dreng

Kære Anton Natten til i dag for 9 år siden lå vi ved din side og vidste vi aldrig ville få den mulighed igen. Vi var ved dig da du døde og jeg kunne være blevet ved dig for altid. Ude i forårssolen sendte vi balloner op til dit gode humør, det havde du kunnet lide, tror jeg. Jeg synes ikke jeg er blevet bitter på skæbnen af det, men jeg savner dig. Du er min førstefødte og i disse dage, har jeg ondt af mig selv. Jeg elsker dig. Kærlig hilsen din far

Jørgen Larsen
Onsdag 8. marts 2017 6:38

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Kære barnebarn

Glædelig jul i Himmelby. Din far og jeg var på kirkegården i går , Tændte lys og lagde blomster på det smukt pyntede gravsted. Senere var vi alle samlet til en dejlig julefest. Men vi manglede dig i mellem os. Du som elskede gaver og fester . Vi snakkede om hvad en dreng på knap 16 år ville have ønsket sig i julegave. Dine to lillesøstre ville helt sikkert begave dig med s'øde hjemme lavede små ting som de er så dygtige til at lave. Sender tanker op til dig i det store univers. Jeg er sikker på du er sammen med nogle som elsker dig- og I sammen laver spas,

Din farmor
Søndag 25. december 2016 14:43

Et lys er blevet tændt for:

Anton Larsen

Tak

Du var der bare altid

Ulla
Onsdag 7. december 2016 18:26

Side: 
1
2
3
12
Næste

Mindeinformation

  • Født: 12/02/2001
  • Død: 08/03/2008
  • Fødeby: København
  • Mors navn: Tine Jepsen
  • Fars navn: Jørgen Larsen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • mandag d.13/02I går var det 22 år siden du blev...

  • søndag d.21/11Kære barnebarn . I dag er d...

  • mandag d.04/05I går havde jeg som så mange gang...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Anton Larsen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail