Gæstebog for Antoni Bøttcher Larsen


Glædelig himmel jul ♥️

Af Mor, lørdag 24. december 2022 - 1:44


Himmelens smukkeste prins, jordens dejligste dreng ♥️

Min lille skat, natten har lagt huset stille hen - endnelig!. Endelig er der faldet ro over dine søskende, som alle 3 er hjemme, og din far. Vi har haft den hyggeligste lille juleaften, traditionerne lever, og er helt som de plejer. Vi har talt om dig, talt om, hvor inderligt vi ville ønske, at du var her nu. Hvordan julen var, hvis også du var her hos os, vi har talt om, at du ville med garanti være verdens bedste morbror, for Cathleens lille datter, som endnu ligger i din søsters runde mave, og vokser sig stor og stærk.

Det er et mega spændende år der venter. Det er også en tid, hvor forventnings glæde fylder mig op, blandet med frygten. Frygten for, at der skal ske din lille niece noget!. Vi ved om nogen hvor skrøbeligt livet er, og hvor hårdt det kan slå. Min dejlige dreng, send styrke og englestøv til din søsters mave 💖💖

Nu hvor jeg er den eneste i huset der er vågne, lader jeg tanker og tårer blande sig. Mit sind er lyst, min glæde er stor, øjnene og munden smiler, men mit hjerte græder. Det er knust og så pokkers skrøbeligt. Lille skat, mit aller højeste juleønske, blandes med drømmene om, hvis nu alting var helt anderledes, hvis nu, du kunne ligge din lille barnehånd i min, og danse omkring træet i morgen, hvis nu jeg kunne se dine spændte barneøjne, hvis nu jeg kunne mærke dine små buttede arme om min hals.,…. Hvis bare du var her nu…… Jeg ville holde dig så tæt, jeg ville hviske i dit lille øre, hvor dybt og inderligt jeg altid vil elske dig, jeg ville aldrig mere give slip på dig min dreng ♥️♥️♥️

De dyrebareste minder lever for evigt i mig min skat ♥️♥️ Jeg håber, at du kravler op på skødet af morfar i morgen, at du holder din lille hånd i din morbrors, og at I sammen med farmor og farfar fejer den aller smukkeste himmel jul ♥️

For evigt min skat, vil jeg elsker dig helt ud til universet og længere endnu ♥️♥️♥️

Med alt min kærlighed - kun til dig.
Din mor

Min smukke lille fødselsdags prins 💙

Af Mor, lørdag 21. maj 2022 - 20:32


Så ramte vi dagen - I dag ville du være blevet 21 år. Lille skat, selvom mine tanker godt kan flyve i retningen af hvordan du ville have været nu, hvad du skulle have haft i gave, ville du også være Messi fan som din lillebror, eller ville det været noget helt andet? Jeg får aldrig svaret - og det er også helt lige meget, for mig vil du altid være den skønneste lille babydreng som jeg så stille lagde til at sove i sin lille hvide seng.

Den lille cowboy som jeg havde ventet med glæde og længsel, som jeg fik så kort. Jeg holdt dig tæt - ville ikke slippe dig - og ville ønske at jeg holdt dig endnu. Svaret på hvorfor du forlod os vil for evigt blæse i vinden, vi har grebet minderne, de vil for evigt leve dybt i vores hjerter - på et sikkert sted. Du vil for evigt mangle i vores liv, som den sidste brik i et ufærdigt puslespil.

Min smukke skat, jeg lærer aldrig helt at forstå, hvorfor vi ikke fik lov at leve vores liv, sammen med dig min lille trold.

Lille skat, vi har været i din smukke lille have, med dine fine blomster og ballonner. Vi har sluttet dagen - traditionen tro, med at sende ballonerne, sammen med alt vires kærlighed op til dig, jeg håber du griber dem min skat ♥️

Jeg er sikker på at du i din himmel får den fineste fødselsdagsfest sammen med morbror Paul og din morfar.

Med alt min kærlighed millioner af kys - kun til dig Din mor Jeg elsker dig hele vejen op til månen og tilbage igen

Min elskede lille skat <3

Af Mor, torsdag 30. december 2021 - 18:31


Lille trold, jeg savner dig så dybt og inderligt. Hele livet har været vendt lidt på hovedet, og det er ligesom ikke stoppet endnu. Mor har været startet i nyt job, men har netop fået det jeg altid har drømt om, at komme tilbage til. Jeg starter d. 3. januar, og jeg glæder mig så meget, det er jeg sikker på, at du ved.

Tilgengæld hænger prøverne ved lægen, som en tung, sort dyne over mit hovede. Dårlige svar lige før jul, og venter kun på flere... Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke og tro, jeg ved bare at det ikke er godt. Jeg prøver at være tapper, prøver at smile og være glad for dine dejlige søskende og far. Hvor meget modgang kan det mon være rimeligt, at jeg skal bære med mig i livet? Jeg håber du er med mig min smukke lille dreng, jeg håber du kysser tåren af min kind, når den igen stiller baner sig vej.

I morgen tager vi igen hul på et nyt år, endnu et nyt og anderledes år.. Et år som grundet prøverne starter uvist, men som gerne skulle stråle af glæde, når far og jeg skal fejre vores sølvbryllup - den dag vil jeg være glad, den dag må angsten forlade min krop for en stund.

Min elskede lille skat - min cowboy jeg håber du ser raketten vi sender til dig i morgen nat, måske du allerede er blevet puttet i din himmelseng der, eller måske sidder du på mælkevejen, sammen med morbror Paul og morfar og vinker ned til os, det håber jeg I gør - jeg savner dig så dybt og inderligt - og elsker dig endnu mere <3

I evig, uendelig kærlighed
Din mor

Min elskede fødselsdags prins ♥️

Af Mor, fredag 21. maj 2021 - 16:34


Vores elskede lille skat... ♥️

Netop nu for 20 år siden lå vi med den smukkeste, dejligste og mest perfekte lille søn i vores arme... Vi ville give alt i verden for at fastholde disse første dage efter din fødsel for evigt... Vi vil for altid være dig dybt taknemmelig for at du valgte lige netop os til din mor og far...Du gav os livets største gave... Det er så underligt at tænke på, at du nu ville have været voksen mand... Sikkert den flotteste høje unge mand, som ville give din mor de aller bedste bjørne kram...Men for os vil du altid være lille, du vil altid være vores lille bitte søn, som vi fik lagt "sovende i armene alt alt for tidligt, og svarret på hvorfor vil for evigt blæse i vinden... Du fik ikke lov at være lille- og storebror, Vi er sikker på du ville have elsket at skulle være dine søstres "bodygard” og helt uden tvivl lære din lillebror, hvordan man er en rigtig “mand”. I stedet er vi helt overbevist om at du oppe i himlen er vores alle sammens skytsengel.... At du og jeg fik lov at dele 28 uger sammen, vil jeg for evigt være dig dybt dybt taknemmelig for... Du gjorde mit liv så ufattelig rigt. Du gav mig de største glæder - men efterlod mig med den største sorg.... Jeg vil for evigt elske dig for alt du gav mig - og for alt du lærte mig... Disse 28 uger er nogle af de bedste i mit liv. Uden dig ville mit liv have været uden mening.... Vi savner dig så ubeskriveligt meget og ville give alt i verden for blot 5 min. mere med dig, blot give dig et lille knus og et lille kys mere.....Sorgen over at have mistet dig er stadig stor...Men aligevel er der en forskel. I dag kan vi se solen skinner, blomsterne springer ud og høre at fuglene synger, og vi ved at du oplever alt dette sammen med os, hvor end du er... Den dag du forlod os tog du en del af vores hjerte med dig. Dette hul dybest inde på et sikkert sted gemmer vi på de smukkeste minder om dig vores lille søn... Her vil du for evigt leve videre til den dag vi mødes igen... Lille skat vi kigger ud til dig meget snart, når vi har tændt dit lys... Smil ned til os når vi i aften vil fortsætte med at fejre din fødselsdag - Hvor ville jeg dog have ønsket du skulle med os...

I evig og uendelig kærligehed din mor og far ♥️♥️

Min lille smukke skat <3

Af Mor, onsdag 20. maj 2020 - 20:50


Min smukke lille skat <3<3


Min lille trold. I nat når klokken rammer 2.50, er det helt nøjagtigt 19 år siden du for aller første gang lige så stille blev lagt i mine arme. Jeg aede forsigtigt din lille kind, tog din lille hånd i min, mens mine salte tåre stille løb over min kind.

Alt omkring mig gik i stå den nat, jeg registrerede at jordmoderen åbnede vinduet, så din smukke lille sjæl kunne flyve hjem til gud. Jeg havde lyst til at springe op, styrte over og klappe det vindue i. Lille skat, alt var så forkert, du skulle jo ikke flyve, du skulle blive hos mig. Men jeg blev lige så stille siddende i min seng, knugede din lille krop lidt tættere ind til mig, mens jeg igen og igen hviskede i dit lille øre, hvor dybt og inderligt jeg for altid og evigt vil elske dig.

Verden går videre - jeg ved ikke helt hvordan - alt i mig er dødt, undtagen alt min kærlighed til dig, dine smukke søskende og din farmand. Jeg inderligt ønske, at jeg kunne være blevet lige der, med dig i mine arme for evigt.

Alligevel er sorgen på et eller andet tidspunkt vendt, bare en lille smule dag for dag. Du er stadig noget af det aller dyrebareste jeg har, men i dag vidner de aller smukkeste minder, i mit hjerte, mit sind, billeder og hånd og fodaftryk om min lille vidunderlige dreng, som for evigt vil leve videre i mig, og som for altid gør mig så uendeligt stolt over, at være lige nettop din mor.

Min søn, min dyrebare lille cowboy, jeg er sikker på, at lige meget hvor end jeg går og står, så er du altid hos mig, men hvor ville jeg inderligt ønske, at vi netop nu var ved at gøre klar til en fantastisk fødselsdagsfest. Uanset hvorend du er min skat, så har du gjort mig til den jeg er i dag, og jeg ville ikke for noget i verden undvære så meget som et øjeblik med dig i mit liv.


Min lille skat - min lille prins i det fjerne <3 Jeg ved at du rutsjer en tur på mælkevejen og hopper lige i armene på din morbror Paul og morfar - og jeg ved at de elsker at fejre din himmelfødselsdag - når nu jeg ikke kan fejre dig her hos mig.

Min lille skat <3 Den dag du forlod mig, tog du en del af mit hjerte med dig <3 dybt herinde på et sikkert sted, vil du for evigt leve i mig, til den dag vi skal mødes igen.

Med alt min kærlighed - kun til dig Millioner af kys Din mor.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Solen er så rød mor, og skoven blir så sort. Nu er solen død mor, og dagen gået bort. Ræven går derude mor, vi låser vores gang. Kom sæt dig ved min pude mor, og syng en lille sang. Himlen er så stor mor, med klare stjerner på. hvem monstro der bor mor, på stjernen i det blå. Tror du der er drenge mor? der kigger ned til mig, og tror du de har senge mor, og sover lige som jeg. Hvorfor blir det nat mor, med kold og bitter vind. åh hør den lille kat mor, den miaver og vil ind. Mågerne og tærnerne har ingen sted at bo, åh hør nu synger stjernerne de synger mig til ro <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Min lille drømmeprins

Af Mor, tirsdag 24. december 2019 - 4:13


Jordens dejligste dreng, himlens smukkeste engel.

Alting Er fuldstændig fantastisk, spændende, og total udmattende kaos.
Julen er over os, med det er den bedste tid på året- og den værste! Du skulle have været her sammen med os, du skulle have glædet dig, og været ved at ræven af spænding.

Jeg læner mig tilbage i mørket på denne stille julenat. Lukker stille mine øjne, mens jeg lader mine tanker flyve afsted. Tankerne bliver til en stille drøm, til en magtesløs følelse af tomhed og hjemløs kærlighed. Stille triller mine salte tårer ned over mine kinder, savnet efter at have dig hos mig, og opleve julen sammen med dig, se lyset og forventningen i dine smukke øjne, mærke dine små arme om min hals, mens jeg holder dig tæt ind til mig, og igen og igen hvisker i dit lille øre at jeg altid vil elske dig uendeligt højt- helt op til månen og tilbage igen.! Forestiller mig, hvordan din lille hånd ligger i min, mens vi alle sammen danser omkring vores smukke træ. Hvordan du udmattet falder i søvn langt ud på aftenen, som den lykkeligste lille dreng, der har fået alle sine ønsker opfyldt. Hvor ville jeg ønske, at mit aller største ønske kunne opfyldes - hvor ville jeg ønske du var her nu.

Min lille cowboy. Jeg håber inderligt, at du fejre den aller smukkeste himmel jul, sammen med morfar, farfar, morbror og ikke mindst alle de andre skønne englebørn.

I uendelig kærlighed din mor ❤️❤️

Min elskede lille skat ❤️

Af Mor, mandag 20. maj 2019 - 23:00


Jeg sidder og kikker ud i den stille nat, leder efter din stjerne oppe i det fjerne. Skyerne dækker for den, og mine tanker for lov at flyve ud i natten, mens tårerne stille triller ned over min kind... I mine tanker er jeg tilbage ved denne smukke lune forårsnat for 18 år siden, natten hvor også vinden blandede sig med mine salte tårer, da jordemoderen åbnede vinduet, sådan din lille sjæl kunne flyve hjem til gud.

Min dejlige lille prins, om lidt når klokken rammer 2.50 er det 18 år siden du kom til verden, og dermed gjorde mig til verdens mest lykkelige mor til 2. Samtidig efterlod du mig i den aller dybeste sorg.

Min elskede søn, at du ikke skulle blive hos os, opleve livet, at jeg aldrig skulle høre din glade latter, tørre tåren af din lille kind og puste på dit knæ, at jeg aldrig skulle høre din fine stemme kalde “MOR”, at jeg aldrig fik lov til at opleve dig tage dine første skridt, se dig lære at cykle, i skole, opleve din første runde fødselsdag, se en stolt ung mand blive konfirmeret, hente dig i din første brændert, se dig opleve din aller første forelskelse - eller opleve dig på dagen i dag, hvor du bliver 18 år, og pludselig være voksen nok til selv at kører bil.

Min smukke dreng, hvorfor vi blev frarøvet alt dette allerede før dit liv rigtigt begyndte, det lærer jeg aldrig at forstå. Alle de ting vi sammen skulle opleve i livet, og alligevel har jeg så ubeskriveligt svært ved at forestille mig, at du nu er en ung mand. I min verden, vil du for altid være min lille babydreng - min aller mest dyrebare skat ❤️

Jeg kommer aldrig til at mærke din lille hånd i min, og svaret på hvorfor du tog alt for tidligt afsted vil for evigt blæse i vinden. Alligevel vil jeg altid være evigt taknemmelig for den korte tid, jeg fik sammen med dig, for alle dine små spark og skub mens du stadig lå trygt og godt under mit hjerte. Alt dette har været med til at gøre mig til den jeg er.

Den dag du forlod mig, efterlod du mig med de tommeste arme, en hjemløs kærlighed og mit hjerte knust i tusinder af stykker. Dybt derinde på et sikkert sted, vil du for evigt spire og leve som den sidste rose i en uafsluttet blomsterkrans, til den dag vi to skal mødes igen min skat ❤️

Jeg elsker dig til månen og tilbage igen min skat ❤️

Traditionen tro, skal vi I din have med lys, blomster og balloner - også markere vi dig i Legoland, helt som du er blevet hvert år du har haft fødselsdag min lille skat. Jeg håber du ser vores fyrværkeri til dig og at du griber ballonerne.

Milliarder af kys mor ❤️❤️

Min elskede lille skat ❤️❤️

Af Mor, mandag 21. maj 2018 - 0:03


17 år..... jeg tager det ind, mærker lidt på det. Det er så uvirkeligt. Jeg mindes, tænker, drømmer og er helt tilbage til den lune forårs nat, hvor du alt for stille kom til verden min lille skat ❤️ Når klokken rammer 2.50 i nat, er det nøjagtig 17 år siden du blev lagt i mine arme for aller første gang. Du fyldte mig med uendelig stolthed, men efterlod mig med den aller største sorg. Jeg mindes hvordan jordemoderen åbnede vinduet, så din smukke lille sjæl kunne flyve hjem til Gud..... jeg ville have hun skulle lukke det, jeg ville ikke, jeg kunne ikke, jeg vidste at jeg aldrig i mit liv ville kunne give slip på dig, samtidig vidste jeg, at det var det eneste jeg var tvunget til- tvunget til at sætte dig fri, lade dig få dine vinger og tage afsted, alene skulle du flyve.... Min lille cowboy, dette år er skelsættende, 17 år, det er året hvor du ville være gammel nok til at få kørekort, hvis altså der sidder en voksen ved siden af dig. Jeg er sikker på du ville være blevet en god bilist, du ville elske det er jeg sikker på. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad din verden ville dreje sig om, hvis du var en ung mand på 17 år nu min skat.... samtidig har jeg uendelig svært ved at forholde mig til, at du ville være næsten voksen nu... i min verden, vil du altid være min lille babydreng, som jeg så blidt puttede, kyssede på de små buttede kinder, mens jeg stille hviskede i dit lille øre, hvor dybt og inderligt jeg altid og for evigt vil elske dig - hele vejen op til månen og tilbage igen - for altid og evigt ❤️❤️ Traditionen tro skal du fejres i Legoland, med balloner, flag og blomster - jeg er sikker på du griber dem, når vi sender dem op til dig min lille prins. Den dag du forlod mig, tog du et stykke af mit hjerte med dig. Dybt derinde på et smukt og sikkert sted, vil du for evigt leve videre i mig, til den dag vi mødes igen. ❤️ I uendelig kærlighed Din mor

Min vidunderlige lille prins <3<3

Af Mor, søndag 21. maj 2017 - 21:47


hmmmm.. I dag bliver du 16år............... jeg sidder og kan næsten ikke finde ord, jeg kan mærke hvordan alt i mig skriger efter dig, og hvordan den første lille tåre baner sig vej, triller stille ned af kinden og lander så blidt som et kys...... ved næste ikke hvor jeg skal begynde eller slutte..... Antoni, min smukke søn, du gjorde mig så stolt, du gjorde mig til mor for anden gang, den lune maj nat for 16 år siden - jeg har elsket dig fra aller første sekund, den aller første gang jeg så dit lille hjerte slå på skærmen, dine aller første blide små spark i min mave - du gav mig søvnløse nætter og lod mig fylde op med moderkærlighed.... Jeg ventede i længsel på at holde dig i mine arme, på at se dig kravle, tage dine første skridt - på at du ville sige "mor" Jeg drømte om at se dig vokse op og blive en stor dreng som en dag både skulle konfirmeres, giftes - du skulle en dag gøre mig til farmor...... Alt ændrede sig dengang dit lille hjerte stoppede med at slå, Da lægen fortalte os at dit lille hjerte ikke længere slog. Da gik alt omkring mig i stå - det eneste jeg hørte var din far´s og mine smerte skrig - på skærmen tonede billede af den dejligste lille baby - og alt var bare for stille..... Da vi 8 timere senere havde dig i vores arme, vidste jeg at intet på noget tidspunkt ville blive som det var før - du ændrede mig for altid, du lærte mig så meget min skat - hvor meget man skal kæmpe, hvor dyb kærligheden er, hvor skrøbelig den er, Du lærte mig at elske på en helt ny måde - elske som om dette var det sidste minut - du ved aldrig hvad der sker i det næste.. Skat, den korte tid jeg fik med dig - 3½ dag med det dyrebareste man har er bare langt fra rimeligt - de er dog det vigtigste i mit liv - jeg ved at den kærlighed jeg har til dig er så speciel at den ikke findes andre steder.. Da vi kom til hospitalet 2 dage senere for at hente dig og jeg skulle se dig for uignekaldeligt sidste gang - den dag da troede jeg ikke jeg kunne leve videre - jeg holdt dig så tæt ind til mig, mærkede din lille krop i mine arme, aede blidt din dejlige lille kind - jeg blev igen og igen ved med at hviske i dit lille øre hvor dybt og inderligt jeg altid vil elske dig.. Jeg printede alle dine smukke træk, hver en lille baby folde ind i min bevidsthed - søde skat jeg kunne ikke give slip - en mor giver aldrig slip........... Du er altid hos mig.... i Mit hjerte.... Nu sidder jeg her på din fødselsdag, og vi skulle have haft huset fuld af glade unge mennesker -16 år jeg prøver at lukke mine øjne og forestille mig dig som en gæv ung mand på 16 år --------- nej, du vil for altid være min lille babydreng som kom til denne verden alt, alt for tidligt.... Jeg ville give alt i verden for at få svaret på hvorfor, hvorfor lige netop dig min skat????? Svaret vil for altid blæse i vinden - du tog det med dig den dag du forlod mig skat..... Vi har traditionen tro fejret dig lille skat, med at køre ud i din smukke have med den fineste blomster dekoration med tallet 16 - og selvfølgelig 16 blå ballonner og flag - inden turen som dine andre fødselsdage går til Legoland - og selvfølgelig skal du have din raket i aften når mørket falder på <3<3<3<3<3 Min skat Dybt i mit hjerte på et sikkert sted, dybt derinde der vil du for altid leve videre i mig..... Med alt, alt min kærlighed til dig Din mor..

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), søndag 21. maj 2017 - 21:43


Rigtig mange varme tanker til jer på en svær mindedag som snart er ved at være over.Håber i sammen må finde den styrke der skal til,og i med solens smukke stråler og vindens lette brise har følt jeres elskede lille Antoni omkring jer,og i må mærke han har det godt. Knus og mange varme tanker.Gunner og Liss

Side: 
1
2
3
104
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 21/05/2001
 • Død: 21/05/2001
 • Fødeby: Vejle
 • Mors navn: Heidi Bøttcher
 • Fars navn: Peter Larsen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • lørdag d.24/12Min dejlige dreng ♥️ ...

 • lørdag d.21/05Min smukke himmelprins 💙...

 • torsdag d.30/12Jeg savner dig så dybt og inderlig...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Antoni Bøttcher Larsen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail