Tændte lys for Bjarne Øllgaard Jensen

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Dem vi er

Kære far
Dit liv blev helt sikkert slet ikke som du havde håbet på. Sådan noget som den sociale arv og manglende selvindsigt fik en kæmpe betydning for dit liv, på godt og ondt. Det onde fik dig ned med nakken til sidst. Men inden da var der også en masse godt, og begge dele fik en betydning for både Linda og jeg i det liv vi har skabt os efterfølgende. For mit vedkommende gav det mig en stor fightervilje, selvindsigt og selvværd. Jeg har kæmpet mig fra at være i specialområdet en stor del af mit liv og til at tage en mellemlang videregående bacheloruddannelse.
Og det har du, pga. din person og din måde at have været far på, medvirket til. Så tak kære far for din medvirkend til hvad jeg har opnået. Du er stadig højt elsket.

Monica
Onsdag 13. februar 2019 13:10

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Kære far

I morgen er en meget stor dag i mit univers. Og også en meget betydningsfuld dag for Linda, mor og resten af den nærmeste familie. For i morgen bliver jeg forhåbentlig færdiguddannet pædagog. Jeg ville sådan ønske at du kunne være her til at opleve det sammen med os. Hvis det går som jeg beder og håber på, så kommer jeg ned forbi dit sted når jeg har været oppe.
Selvom du ikke er der fysisk, så håber jeg du er med mig i ånden. Elsker dig hvor end jeg er.
De største kys, knus og kram fra mig til dig.

Monica
Søndag 20. januar 2019 14:01

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Kære far

I går var det 14 år siden du gik videre. Og i dag skal dine 3 tøser være sammen og købe julegaver til resten af den store familie vi efterhånden er blevet til. Linda med hendes 4 børn og mine snart 3 børn. Det er en dag hvor jeg ved vi alle 3 tænker på dig. Jeg håber du er med os og kan mærke din tilstedeværelse. Kys, kram og kærlighed fra mig til dig far.

Monica Ø. Jensen
Lørdag 10. december 2016 10:09

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Til min far

Kære far Knap 14 år er gået siden du gik videre og meget er sket i den tid af både positiv og negativ karakter. Men her kommer en af de lidt større positive af slagsen. Du skal være bedstefar for 7. Gang. Vi venter os til januar❤️ Åh hvor savner jeg dig stadigvæk. Specielt når sådan noget her sker. Du burde være her. Mon ikke livet ville have været bedre, hvis bare du bare havde fået den rigtige hjælp. Knus

Monica
Lørdag 2. juli 2016 20:21

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Jeg mangler dig stadig

Håber du er med mig i øjeblikket far. Jeg har brug for dig❤️

Monica
Torsdag 28. januar 2016 18:55

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Tak

Tak fordi du var i mit liv da vi var unge. Vi har fniset, grinet, fået et par øl og været venner. Nu er du væk og jeg ville ønske, jeg havde kendt dig som voksen også. Jeg ved, at du har været ligeså spændende som da vi var unge.

Hanne Thennum - født Andersen
Onsdag 4. november 2015 22:16

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

61 år og mindet er meget frisk.

Kære Bjarne I dag kunne du have blevet 61 men sådan skulle det ikke være.Du er altid i mine tanker denne dag og helt sikkert for alle der var i dit liv der er tilbage og familien er stor og du kan være stolt for det går godt.Og savnet er stor og jeg tænker altid positivt når jeg tænker på dig.Du har en stor plads i mit hjerte.Din elskede kone som du helt sikkert er glad for kom videre med sit liv og blev gift igen og som elsker igen (:-)

Lise
Fredag 11. september 2015 17:48

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Min far

Detaljerne om den dag du gik i forvejen holder jeg for mig selv. Men jeg husker jeg så snerydderens orange lys, og kunne ikke fatte at verden ikke var gået i stå. Jeg havde jo mistet min far. Verden omkring mig kunne da ikke bare fortsætte!? Der burde som min. have været landesorg. Knus

Monica
Søndag 3. maj 2015 23:12

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Kære lille far

Vi var til AGF kamp i dag. De vandt selvfølgelig i overlegent stil 4-0 mod Brønshøj. Disse skønne oplevelser bliver aldrig helt perfekte, for du er her ikke til at dele dem med os. Du ville sikkert også give din højre arm for at have siddet der sammen med os. Men himlen var blå, så du sad vel alligevel og var med fra din lille sky

Monica
Søndag 3. maj 2015 22:40

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Min dejlige elskede mand

Du gav mig en datter mere foruden hende jeg havde i forvejen og det er jeg meget glad for og de er meget glade for hinanden og jeg tænker på dig og du vil altid have en plads i mit hjerte du forlod os desværre alt for tidligt og jeg er taknemmelig for at du kom ind i vores liv og at vi har så mange gode minder fra alle vores år sammen og vi skal nok fortælle og vise billeder af dig for dem har vi heldigvis mange af til alle i familien (:-)

IngeLise Øllgaard Christensen
Lørdag 28. marts 2015 19:13

Et lys er blevet tændt for:

Bjarne Øllgaard Jensen

Fordi du gav mig min søster

Kære dejlige og elskede far. Tak fordi du gav mig min elskede søster. Hun er den bedste i verden, så omsorgsfuld , empatisk og varm. Jeg kan ikke undvære hende.

Linda Güven
Fredag 27. marts 2015 11:54

Mindeinformation

 • Født: 11/09/1954
 • Død: 09/12/2002
 • Fødeby: Århus
 • Mors navn: Henny Jensen
 • Fars navn: Arne Ø. Jensen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.13/02Kære far Dit liv blev helt...

 • søndag d.20/01I morgen er en meget stor dag i mit...

 • lørdag d.10/12I går var det 14 år siden du gik...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Tidslinje

  Se tidslinje

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Bjarne Øllgaard Jensen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail