Gæstebog for Børge Skovenborg


Mindedag

Af Birthe Christensen, mandag 19. februar 2018 - 12:55


Kære søde Karen. I dag skal du igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 16 år siden, at du mistede din højt elskede, savnede og smukke mand Børge. Jeg håber du trods dit store sorg og savn, må komme godt igennem dagen og, at du tager alle de gode minder frem, som du har om ham og varmer dig ved dem. Jeg er sikker på han følger dig på dagen oppe fra og sender al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en god og velsignet dag og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred søde Børge. Ære være dit Minde. mange varme og kærlige tanker og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 19. januar 2018 - 11:33


Kære søde Karen. I dag skal du atter igennem en svær mindedag, som jeg håber du trods dit store sorg og savn, må komme godt igennem dagen. Jeg er sikker på din højt elskede, savnede og smukke mand Børge sidder et sted oppe bag skyerne og sender al sin kærlighed og varme ned omkring dig så du kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en god og velsignet weekend og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred smukke Børge. ære være dit Minde. Mange varme og kærlig tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Forsinket mindedags hilsen

Af Birthe Christensen, onsdag 20. december 2017 - 16:39


Kære søde Karen. Her får du lige en forsinket mindedags hilsen, med håb om du trods dit store sorg og savn, kom godt igennem endnu en svær mindedag i går. Jeg er sikker på din højt elskede, savnede og smukke mand Børge sendte al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kom lidt nemmere igennem dagen. Jeg ved hermed ønske dig en Glædelig Jul, samt et godt og lykkebringende Nytår. Kan du være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred smukke Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og Julehilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Forsinket mindedags hilsen

Af Birthe Christensen, fredag 20. oktober 2017 - 12:36


Kære søde Karen. Her får du lige en forsinket mindedags hilsen. Med håb om du trods dit store sorg og savn, kom godt igennem endnu en svær mindedag i går. Jeg er sikker på din højt elskede savnede og smukke mand Børge sendte al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kom lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en god og velsignet weekend og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred søde Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 19. september 2017 - 18:30


Kære søde Karen. Endnu engang har du måttet igennem en svær mindedag, som jeg håber du trods dit store sorg og savn er kommet godt igennem. Jeg er sikker på din højt elskede, savnede og smukke mand Børge har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du er kommet lidt nemmere igennem dagen. kan du nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat og må Børge komme til dig i en dejlig drøm. Kan du også være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred søde Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Forsinket mindedags hilsen

Af Birthe Christensen, søndag 20. august 2017 - 15:47


Kære søde Karen. Her får du lige en forsinket mindedags hilsen, med håb om du trods dit store sorg og savn, kom godt igennem endnu en svær mindedag i går. Og også et tillykke med I kunnet have fejret sølvbryllup i går. Jeg er sikker på din højt elskede, savnede og smukke mand Børge har siddet oppe bag skyerne og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du er kommet lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en god og velsignet Søndag aften og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred søde Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag.

Af Birthe Christensen, onsdag 19. juli 2017 - 23:40


Kære søde Karen. Bare en lille hilsen her på falderebet af din højt elskede, savnede og smukke mand Børges mindedag. Jeg håber du trods dit store sorg og savn er kommet godt igennem dagen og at du har taget alle de gode minder frem, som du har om ham og har varmet dig ved dem. Jeg er sikker på det smukke vejr, som det har været i dag har været en hilsen fra Børge, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kom lidt nemmere igennem dagen. kan du nu have en stille og fredfyldt nat og må Børge komme til dig i en dejlig drøm. Kan du også være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred søde Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, mandag 19. juni 2017 - 21:54


Kære søde Karen. I dag har du atter måttet igennem en svær mindedag, som jeg håber du trods dit store sorg og savn er kommet godt igennem. Jeg er sikker på det smukke sommer vejr, som det har været i dag har været en hilsen fra din højt elskede, og savnede mand Børge, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kom lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en stille og fredfyldt nat og må Børge komme til dig i en dejlig drøm. Kan du også være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred søde Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 19. maj 2017 - 13:32


Kære søde Karen. I dag må du desværre atter igennem en svær mindedag, som jeg håber du trods dit store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg er sikker på det smukke vejr, som det er i dag er en hilsen fra din højt elskede, savnede og smukke mand Børge, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en god og velsignet weekend og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred smukke Børge. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Jane Juul(Thomas's mor), onsdag 19. april 2017 - 23:44


Kære Karen. Endnu en trist mindedag er ved at være til ende,håber du er kommet godt igennem denne kolde og triste dag,jeg håber din elskede Børge kommer til dig i en dejlig drøm. Knus fra Jane.

Side: 
1
2
3
463
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 31/10/1947
 • Død: 19/02/2002
 • Fødeby: Fredericia
 • Mors navn: Karen Skovenborg
 • Fars navn: Hans Sørensen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.26/12Mit hjerte. Karen

 • søndag d.20/08I går kunne vi have fejret sølvbr...

 • mandag d.31/10Stort tillykke med din fødselsdag...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Børge Skovenborg.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail