Gæstebog for Carsten Eli Voulund Andersen


Mindedag

Af Birthe Christensen, lørdag 2. april 2016 - 11:45


Kære Birthe. I dag skal du desværre atter igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 13 år siden, at du mistede din højt elskede, savnede og smukke søn Carsten. Jeg håber du trods dit store sorg og savn, kommer godt igennem dagen og, at du tager alle de gode minder frem, som du har om ham og varmer dig ved dem. Jeg er sikker på det smukke forårs vejr, som det er i dag er en hilsen fra Carsten, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu trods alt have en god og velsignet weekend og være sød, at passe rigtig godt på dig selv og resten af familien. Hvil i fred smukke Carsten. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, torsdag 2. juli 2015 - 16:13


Kære Birthe. Tusind tak for din søde hilsen I Andre's gæstebog . Jeg forstår godt at du ikke har lyst til, at går ind og læse om alle vore andres sorg og savn og giver dig fuldstændig ret i, at man kommer videre i livet, men man kommer aldrig over at have mistet sit barn, det er jo det mest dyrbare vi har. Nu i dag skal du jo så desværre igennem endnu en svær mindedag nu, hvor det er 12 år og 3 måneder siden, du mistede din højt elskede, savnede og smukke Carsten. Men jeg er sikker på det smukke sommervejr er en hilsen fra Carsten, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan du nu have en god og velsignet dag og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred smukke Carsten. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Birthe

Af Lissy (Kenneths mor), torsdag 2. april 2015 - 23:12


Vores aller varmeste tanker til dig og dine kære på en svær 12 års mindedag som snart er ved at være over,12 år føltes som lang tid.men når disse dage kommer føltes det som dagen.Håber så inderligt at i sammen har fundet den styrke der skulle til,og vi håber i med vindens lette brise har følt din elskede og savnet smukke søn Carsten omkring jer. Knus og mange varme tanker.Gunner og Lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, torsdag 2. april 2015 - 18:19


Kære Birthe. I dag skal du igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 12 år siden, at du mistede din højt elskede, savnede og smukke søn Carsten. jeg håber trods dit store sorg og savn, at du må komme godt igennem dagen og, at du tager alle de gode minder frem, som du har om ham og varmer dig ved dem. jeg er sikker på Carsten sidder oppe på sin himmelsky og følger dig på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. kan du nu have en god og velsignet aften og en god og velsignet Påske og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred smukke Carsten. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 2. april 2014 - 15:44


Kære Birthe. I dag skal du igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 11 år siden du mistede din højt elskede, savnede og smukke søn Carsten. Jeg håber trods dit store sorg og savn, at du må komme godt igennem dagen og, at du tager alle de gode minder frem, som du har om ham og varmer dig ved dem. jeg er sikker på Carsten sidder oppe på sin himmelsky og sender al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. kan du nu have en god og velsignet dag og være sød, at passe rigtig godt på dig selv. Hvil i fred smukke Carsten. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, torsdag 27. juni 2013 - 19:06


Kære Birthe. Hjertlig tillykke med din højt elskede, savnede og smukke Carstens himmerigsfødselsdag jeg håber de andre engle fejrer ham med maner, så han får en rigtig god dag. og så håber jeg du tager alle de gode minder frem, som du har om de fødselsdage, som du nåede, at fejre sammen med ham. Her til aften er solen kommet frem, mon ikke det er en hilsen fra Carsten, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. kan du nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat og må Carsten komme til dig i en dejlig drøm. Kan du også være sød, at passe rigtig godt på dig selv og resten af familien. Hvil i fred smukke Carsten. Ære være dit Minde.

Kære Birthe

Af Lissy (Kenneths mor), torsdag 27. juni 2013 - 14:47


Tillykke med din smukke søns fødselsdag,en dag du jo skulle have fejret sammen med ham.men vi håber så inderligt at du sammen med dine kære må finde den styrke der skal til,og vi er helt sikker på at din elskede søn vil hjælpe sin kære mor så godt igennem dagen som han formår.Håber du passer rigtig godt på dig selv. Knus og mange varme tanker.Gunner og lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 2. april 2013 - 17:32


Kære Birthe. I dag skal du igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 10 år siden du mistede din højt elskede, savnede og smukke søn Carsten. Jeg håber trods din store sorg og savn, at du må komme godt igennem dagen og, at solens smukke stråler er en hilsen fra din elskede Carsten, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring dig, så du kommer lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også du tager alle de gode minder frem, som du har om ham og varmer dig ved dem. Kan du nu have en god og velsignet aften og være sød, at passe rigtig godt på dig selv, og resten af familien. Hvil i fred smukke Carsten. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Birthe

Af Lissy (Kenneths mor), onsdag 27. juni 2012 - 22:54


Tillykke med din smukke søns 46 års fødselsdag,en dag du jo skulle have holdt sammen med ham.men vi håber så inderligt at du sammen med dine kære må finde den styrke der skal til,og vi er helt sikker på at din elskede søn vil hjælpe sin kære mor så godt igennem dagen som han formår.Håber du passer rigtig godt på dig selv. Knus og mange varme tanker.Gunner og lissy

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, onsdag 27. juni 2012 - 13:45


Kære familie. Hjertlig tillykke med Jeres højt elskede og savnede Carstens himmerigsfødselsdag, jeg håber de andre engle fejrer ham med maner, selvom det jo var sammen med Jer, han skulle have haft fejret dagen.Jeg håber Carsten sidder oppe på sin himmelsky og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Carsten. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Side: 
1
2
3
134
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 27/06/1966
 • Død: 02/04/2003
 • Fødeby: Hvidovre
 • Mors navn: Birthe Voulund
 • Fars navn: Mogens Gisler Jensen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.28/03Et lys med al min kærlighed er tæ...

 • onsdag d.15/03Min elskede søn, min engel, min st...

 • lørdag d.04/03Hej min skat, min engel ♥♥♥...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Carsten Eli Voulund Andersen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail