Til minde om Carsten Vognsen

Til minde for Carsten Vognsen

Torsdag den 13. marts 2008 kl. 6.30 stod vi op som sædvanlig Carsten og jeg. Vi vækkede ungerne og sad med dem og spiste morgenmad. Carsten var måske nok lidt mere mut end han plejede, men ikke noget jeg tænkte nærmere over før bagefter. Carsten sagde farvel til os alle fire. Kyssede mig, kyssede Julie og aede Rasmus og Daniel over håret. "Vi ses" sagde han og gik ud af døren.

Jeg afleverede ungerne og kørte på arbejde i Aalborg. Kl. 9.38 ringede Carsten til mig på min mobil og sagde farvel. Han havde besluttet sig for at skyde sig selv. Han ville gøre det for vores skyld. Vi var bedre tjent uden ham. Han sagde at han elskede mig og børnene højere end alt, men han kunne ikke klare livet længere. Jeg skulle love ham at passe godt på børnene. Jeg prøvede at tale ham fra det, men til sidst lagde han røret på.

Jeg sad 55 km væk hjemmefra og kunne intet gøre. Jeg ringede til en af Carsten rigtig gode venner, der arbejder tæt på, hvor vi bor og bad ham køre derned og tale ham fra det. Han var der på 5 minutter, men da var det for sent.

Carsten havde skudt sig selv med et oversavet jagtgevær. Han var død på stedet. Der blev ringet 112. Det var den længste tur hjem fra Aalborg i mit liv.

De næste timer står som en tåge. Jeg fik hentet vores børn. De to store på 4 og 8 fik jeg fortalt at far var død. Vores datter på 2 forstod det selvfølgelig ikke.

Carsten blev begravet den 19. marts 2008 fra Volstrup Kirke. Der hvor vi blev gift for 4 år siden.

Mindeinformation

 • Født: 17/02/1978
 • Død: 13/03/2008
 • Fødeby: Sæby
 • Mors navn: Else
 • Fars navn: Kaj

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.19/01Undskyld. Det lys jeg tændte skull...

 • mandag d.18/01Kære elskede skat. Jeg kan slet ik...

 • onsdag d.20/07Jeg savner når det lier mot kveld,...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Mindesider

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Carsten Vognsen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail