Gæstebog for Casper Due Christensen


Smuk lille dreng.

Af natasja, mandag 26. september 2011 - 1:27


Kære familie.. jeg føler med jer hvergang jeg ser på jers lille søn bliver jeg ked af det da jeg selv skulle have været mor til en lille dreng.. Jeg sender de varmeste tanker til familien Mange Hilser Natasja

en smuk lille engle

Af heidi hansen, fredag 29. januar 2010 - 0:36


kære Vivi og Lars. hvor er det et smukt minde i har lavet om jeres lille søn. jeg føler med jer og øsnker alt godt for jeres famile jeg har selv prøvet at miste et barn, dog under graviditen.

Du er blevet Glemt..

Af Hvorfor, lørdag 13. december 2008 - 12:16


Det er December måned, du er blevet glemt lille Casper, ingen skriver til dig mere, ingen tænker på dig mere... men i mit hjerte er du gemt og selvfølgelig skriver jeg til dig herinde så tit som muligt... Jeg elsker dig Casper.... Jeg er den eneste som ikke har glemt dig.... glædelig Jul Min Skat..

livet er så uretfærdigt

Af Rikke, torsdag 20. november 2008 - 23:46


Hej Casper´s forældre. Jeg har lige set billederne og læst om jeres lille søn - hvor er han bare sød. Der er mange tåre lige nu - jeg ved hvad i har måtte igennem og stadig må igennem. Vores lille søn Noah døde ca 12 timer efter han blev født. I dag er det ca 4 år siden, syntes ikke man lærer at leve med det, og forstå det. I må passe godt på ethvert minde om jeres skønne søn, og på hinanden. De varmeste hilsner Rikke.

fra gæstebog

Af Sus, Nass, Og OM, tirsdag 16. september 2008 - 8:51


Hej smukke Casper... elsker dig og savner dig... Tak

fra gæstebog

Af Anja, tirsdag 9. september 2008 - 23:55


Hej med jer!! Hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Har selv mistet 2 børn ved for tidlig fødsel, så jeg forstår jeres smerte. Det er den værste smerte ever. Håber I er kommet ovenpå igen, selvom livet aldrig bliver det samme. Mange varme tanker til jer herfra.

fra gæstebog

Af Berit, fredag 11. juli 2008 - 1:00


Kæreste Casper. Jeg er ikke længere så god til at huske mærkedage, så du fik ikke en hilsen på din fødselsdag, men det er bestemt ikke fordi, jeg ikke tænker på dig mere. Hver gang, jeg er forbi min mormor, som ikke ligger langt fra dig, så er jeg også henne hos dig for at lade tankerne dvæle et kort øjeblik. De flyver straks tilbage i tiden, hvor jeg for første gang hørte om dig. Det smukkeste og varmeste brev lå i vores postkasse fra din mor, som gav mig en støtte så ubeskrivelig midt i en meget mørk tid. Igår så jeg din søster Anne, og blev forundret over, hvor meget hun var vokset siden, jeg så hende sidst, og så faldt tankerne også straks på dig resten af din familie. Hvor tiden dog bare flyver afsted. De kærligste tanker Berit

fra gæstebog

Af Din mor, mandag 7. juli 2008 - 8:35


Kære søde elskede Casper Tillykke med fødselsdagen - 6 år - jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af. Far og jeg talte om dig i går, mindes din fødsel og mærkede hvor meget vi bare savner dig. Du vil for altid være i vore hjerter, du har måske fået den bedste plads. Vi tager alle på kirkegården i eftermiddag og lægger smukke markblomster op til dig - for det er jo DIN lille blomst. Mor er den første der "spotter" den, på markerne når vi nærmer os din fødselsdag. I god tror på, at Gud passer godt på dig, vil vi tænde et lys for dig i eftermiddag og ønske dig stort tillykke med fødselsdagen idag søde søde Casper. Knus og kram fra Mor 1000 tak til alle jer, der ser ind til vores elskede lille dreng, det varmer os meget.

fra gæstebog

Af Maria Jensen, fredag 4. juli 2008 - 16:54


Kære Familie! Ord rækker ikke synes jeg! Derfor KNUS og ønsket om en trods alt god sommer Fra Maria

fra gæstebog

Af Jeanett, torsdag 15. maj 2008 - 0:46


Hvor er han smuk... Det gør mig utrolig ondt at ikke fik set ham vokse op. Tanker fra Jeanett.

Side: 
1
2
3
51
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

  • Født: 07/07/2002
  • Død: 07/07/2002
  • Fødeby: Vejle
  • Mors navn: Vivi Due Christensen
  • Fars navn: Lars Due Christensen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • søndag d.19/05Kære skønne Ezra Jeg mødt...

  • torsdag d.01/09Det gør mig rigtig ondt at læse d...

  • søndag d.30/06lille pus......fred hviler over dig...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Casper Due Christensen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail