Gæstebog for Catrine Landting Falkesgaard Hansen


Min datter....Catrine.

Af Far, torsdag 3. oktober 2013 - 22:54


Jeg savner dig!!!! Du blev mit livs skæbne.... Elsker dig for evigt.. Din far

til min lillesøster

Af cecilie hansen, onsdag 6. april 2011 - 12:14


min lillesøster der er så sød så sød så sød hun er den beste lillesøster man kunne få der er ingen der har haft en lillesøster der var så sød og jeg tinger på dig hver dag mange varme hilsner og tætte kram kærlig hilsner cecilie hansen

Til min lille skat!

Af Jens, onsdag 9. september 2009 - 22:45


Idag er det 6 år siden at du tog dit sidste åndedrag kl.22.30. Vejret idag er den samme, lidt lun og med måne på himlen. Lille skat hvor savner jeg dig, det smerter mig meget, savnet. Ligeså, på din mor. Din søster Cecilie har dig altid med i sine tanker, hun er meget bevist om at du er 6 år!! Håber du passer godt på din farfar, ham savner vi også! Vi ses min elskede skat! Din far.

mange varme tanker

Af Flev´s Rikke, onsdag 9. september 2009 - 15:43


Kæreste familie. Mange varme tanker sender jeg jer på denne minde dag, håber i sammen må komme så godt overhovde muligt igennem denne dag og alle dage fremover der er sværre end andre. kæmpe knusss Rikke

Mindedag.

Af Birthe Christensen, onsdag 9. september 2009 - 11:54


Kære familie. Nu, hvor det er 6 år siden, at I mistede Jeres lille yndige pige, vil jeg bare sende Jer en lille hilsen, med håb om, at I trods Jeres store sorg og savn må komme godt igennem dagen. Jeg har lige siddet og læst Jeres historie. Det skærer bare en dybt ind i hjertet, at I har måttet igennem alt dette og at Jeres yndige lille pige, pludselig skulle blive så syg, at i allerede måtte tage afsked med hende efter blot 8 uger. Det fortjener hverken hende eller Jer.Hun ser bare så smuk ud med det lange mørke hår og de store mørke øjne. Ja det er altså bare så uretfærdig, at I skulle miste hende. Jeg håber bare hun har det godt, hvor hun er nu uden sygdom og smerte. Jeg håber I må mærke hende rigtig meget omkring Jer i dag, med al hendes kærlighed og varme. Jeg håber også I tager de gode minder frem, som i nåede at få om hende og varmer Jer ved dem. Kan I nu have det rigtig godt, og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden, for livet er jo så skrøbeligt. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

kære lille smukke prinsesse.

Af Lissy (Kenneths mor), onsdag 15. juli 2009 - 9:27


Kære lille prinsesse! Idag skal dine kære jo igennem en rigtig svær mindedag,håber du med solens stråler vil sende dem en masse kys på deres kinder,og lad dem føle det som kærtegn fra dig.Lad den smukke sol varme deres hjerter,så de må finde den styrke der skal til for at komme godt igennem dagen.Lad dem føle du har det godt.og kan du selv have en rigtig god fødselsdag sammen med alle de andre små og store engler Knus og mange varme tanker til dig og dine kære,med stor ønske om de må komme godt igennem dagen.Gunner og Lissy

fra gæstebog

Af Linda, søndag 7. september 2008 - 12:22


Det er med tåre der triller ned af mine kinder, da jeg læser jeres historie. Men hvor var hun da yndig, jeres lille Catrine. Håber hun har det godt deroppe og kigger ned til jer engang imellem. Mange knus fra en mormor.

fra gæstebog

Af joan,sørens kone, tirsdag 15. juli 2008 - 22:23


Kære smukke Catrine Tillykke med din Himmel Fødelsdag men det var jo her hos dine kære du skulle fejres men måske du kunne sende dine kære en lille hilsen så de ved du har det godt oppe hos alle dine engle venner,så flyv lige ned og stryg dem på kinden med dine engle vinger.

fra gæstebog

Af far., tirsdag 15. juli 2008 - 21:55


Min lille kære englepige. I dag er det 5 år siden du blev født. Din mor og jeg ville gerne have kunnet holde din dag, sammen med dine små venner og din søster. Sådan blev det ikke. Istedet må vi leve med savnet og smerten over ikke at have dig her hos os. Vi ville så gerne have set dig blive 5 år!!!! Åh, lille skat hvor savner jeg dig. Catrine, din fødsel og død har ændret mig fuldstændig, fra at have været en "glad dreng" er jeg blevet en stille og eftertænksom person, mit hår er blevet gråt og har haft mig en depression som jeg er kommet over igen, piller og psykolog hjalp mig. Din mor har været en utrolig stor støtte og har altid stået ved siden af mig, din kærlige storesøster ligeså. Lile skat, du er altid i vore tanker og du er en del af vores familie. Vi snakker tit om dig, om hvor lækker og dejlig en pige du var og er. Lille skat jeg håber at du har haft en dejlig fødselsdag sammen med de andre dejlige englebørn. Elsker dig for evigt!!! Vi ses! Din FAR.

Side: 
1
2
3
17
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 15/07/2003
 • Død: 09/09/2003
 • Fødeby: Bølling
 • Mors navn: Gitte
 • Fars navn: Jens

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • mandag d.17/09Min lille skønne datter......jeg s...

 • mandag d.10/09Kære lille skat! Nu er det 9 år s...

 • fredag d.20/04min lillesøster ...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Catrine Landting Falkesgaard Hansen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail