Til minde om Christian Jørgen Grundt Damholt, kaptajn

Christian Jørgen Grundt Damholt, kaptajn

Christian var en åben, humoristisk og vellidt person, der havde et naturligt talent for at skabe kontakt til andre mennesker, hvilket gjorde ham til en perfekt CIMIC person. Han var en officer som gjorde sit arbejde til det yderste, kunne samle tråde af forskellige oplysninger og tegne et billede af, hvad der skulle gøres for, at opgaven blev løst. Christians åbne og venlige sind bevirkede, at vi hurtigt fik et godt samarbejde med andre enheder fra forskellige nationer.

Christian havde et naturligt talent for at skabe venner på tværs af nationaliteter, grader og funktioner. Christian var en mand med et stort hjerte og han havde ordets magt, når han talte var det velovervejet og præcist, hvilket gjorde, at han hurtigt blev respekteret blandt CIMIC-delingen og blandt vores mangeartede samarbejdspartnere.

Christian efterlader sig en hustru, Annette, og sine forældre Susan og Claus. Før vi tog af sted på denne mission giftede Christian sig med Annette på rådhuset, og de havde planlagt kirkebryllup i sensommeren. Det er med sorg i hjertet, at vi sender vores tanker til Annette i denne svære stund.

Christian var en ægte officer og han vidste godt, hvad denne mission indebar af risici. Alligevel valgte han at påtage sig opgaven som CIMIC officer, for herigennem at yde sit bidrag til en fredeligere verden gennem opbygningen af et frit og demokratisk Afghanistan.

Kilde: http://forsvaret.dk/GHR/Nyt%20og%20Presse/Afghanistan/Pages/Mindeord.aspx

Mindeinformation

  • Født: 29/05/1974
  • Død: 17/03/2008
  • Fødeby: Odense
  • Mors navn:
  • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • onsdag d.29/05I dag ville du have været 39. Lil...

  • lørdag d.02/02I dag er det 5 år siden, du tog af...

  • tirsdag d.29/05Så nåede vi din fødselsdag igen...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Christian Jørgen Grundt Damholt, kaptajn.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail