Gæstebog for Christina Storm Christiansen


Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 19. september 2017 - 18:38


Kære familie. I dag må I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 6 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Christina. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og at I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Christina sender al sin kærlighed og varme ned omkring jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat og må Christina komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Christina. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, fredag 19. maj 2017 - 13:52


Kære familie. Hjertelig tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Christinas 40 års fødselsdag i himmerige. Jeg håber de andre engle fejrer hende med maner, så hun får en rigtig god og fantastisk dag og så håber jeg I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med hende. Jeg er sikker på det smukke vejr, som det er i dag er en hilsen fra Christina, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Christina. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Forsinket mindedags hilsen

Af Birthe Christensen, mandag 19. september 2016 - 15:52


Kære familie. I går måtte I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det var 5 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Christina. jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I kom godt igennem dagen og, at I tog alle de gode minder frem, som I har om hende og varmede Jer ved dem. Jeg er sikker på Christina sad oppe på sin himmelsky og fulgte Jer på dagen og sendte al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Christina. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 18. september 2015 - 15:53


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 4 år siden I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Christina. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Christina sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Christina. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Annitta!

Af Grete (Michael Illum Brobaks mor), søndag 2. december 2012 - 18:08


Du behøver bestemt ikke finde dem, der skriver til dig og familien på dage, hvor savnet af Christina er særligt stort. De fleste bruger Mindets gæstebog, hvor vi skriver tak for hilsenerne, dér ser alle, der har skrevet, din tak. Mange går først ind i jeres gæstebog næste gang, Christina har mindedag. Hvis du gerne vil skrive direkte til nogen, skriver du navnet på den, der er lavet minde for - til dig Christina Storm Christiansen - i venstre felt på forsiden, herefter trykker du på linieskift to gange, så kommer mindet på den, du søger. Mange varme hilsener med ønsket om en fredfyldt jul fra Grete

Tak og mange hilsner til jer også

Af Christinas mor, søndag 2. december 2012 - 12:52


Jeg vil bare sige mange tak til alle jer der sender søde hilsner til mig og familien i min datters gæstebog!! ville gerne svare hver enkelt, men har ikke fundet ud af hvordan jeg finder jer? Sorgen er svær og livet bliver aldrig "det samme" uden vores kære. Det eneste vi skal huske er at være der for dem vi har tilbage, vi ved aldrig hvornår vi skal herfra!! Kærlig hilsen og ønsker om en glædelig jul og et godt nytår til jer alle!! fra Annitta (Christinas mor)

Mindedag

Af Jane Juul (Thomas's mor), tirsdag 18. september 2012 - 22:15


Kære Christina's mor. Jeg sender de varmeste tanker til dig på denne triste mindedag for din smukke datter,jeg håber dagen har været til at bære og i sammen har fundet alle de gode minder frem,jeg ved desværre selv,hvor trist det er at miste det bedste vi har,nemlig vores barn,jeg er sikker på de hygger sig deroppe. Knus fra Jane.

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 18. september 2012 - 14:24


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 1 år siden, at I mistede Jeres højt elskede og savnede Christina. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at solens smukke stråler er en hilsen fra Christina, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer jer ved dem. Kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Christina. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

1 års dag

Af Annbritt, tirsdag 18. september 2012 - 8:23


Kære familie Mine tanker går til jer i dag, hvor det er et år siden jeres elskede Christina døde. Selvom hun vidste hun skulle dø, og hun " fik fred" er savnet, sorgen og tomrummet efter hende jo ikke mindre af den grund. Jeg håber i midt i sorgen også kan mindes de glade og lyse timer i har delt. Mine tanker går også især til Christinas datter. Jeg håber i passer godt på hende og hinanden, så i kan dele jeres tanker og følelser. Ære være Chrisrinas minde. Varme knus Annbritt (Nikolajs lor)

Kære Christinas mor

Af Lissy (Kenneths mor), lørdag 19. maj 2012 - 23:07


Tillykke med din elskede og savnet datters fødselsdag,håber du har fundet den styrke der skulle til,og vi håber du har følt hende omkring dig. Knus og mange varme tanker.Gunner og Lissy

Side: 
1
2
3
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 19/05/1977
 • Død: 18/09/2011
 • Fødeby:
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.18/09Du er i vores hjerter og mindes spe...

 • torsdag d.19/05Det er idag 45 år siden du kom til...

 • lørdag d.18/09Kære Christina "I hjer...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Christina Storm Christiansen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail