Til minde om Dan Sahin

Kære dejlige brormand

Det er nu 4 måneder siden, at vi mistede dig. Du kæmpede bravt til det sidste. Aldrig har jeg set et menneske med så stor en vilje og lyst til livet som dig. Du havde altid overskud til at tænke på os andre og ville ikke have, at din sygdom kom i fokus. Det betød meget for dig, at vi kunne tænke på andet end din sygdom. Men søde brormand, når man elsker en person så højt, som jeg elsker dig, så kan det ikke undgåes, at du altid var og er i mine tanker. Du havde altid energi og overskud til at tænke på os andre og til at spørge interesseret til dine medmennesker. 

Du fortjente at vinde kampen, men du fortjente heller ikke at gennemgå alle de smerter, som du gjorde. Jeg er så stolt af at være din søs, men at du skulle herfra så tidligt, gør så ondt indeni. Ingen havde set det komme, at du for snart fem år siden, skulle rammes af sådan en frygtelig sygdom som kræft.

Hver dag og hvert sekund der går, savner jeg dig. Jeg savner at høre din stemme, din latter og at få et ægte bror kram af dig. Det er så svært at forstå, at du ikke længere er hos os, at vi ikke skal gå gennem livet sammen. Mor og far savner dig så ubeskriveligt meget. Det er ikke meningen, at forældre skal miste deres børn. Det er en helt forkert rækkefølge. Det er som om, at det stadig ikke er gået op for mig, at du ikke er her. Det er så underligt at forholde sig til, hvordan livet omkring os fortsætter, når vi selv går rundt med en sorg og et savn, der er så dyb. 

Det kan nu være når som helst, at din lille nevø kommer til verden. Du var så stolt over at din søs, skal have et barn og jeg vil gøre alt for, at fortælle ham omkring hans vidunderlige onkel. Jeg vil spille din musik for ham, vise de fantastiske fotos du har taget og altid holde dit minde i live. Jeg er overbevist om, at du kommer til at leve videre gennem min lille søn. Du var en engel på jorden søde brormand, nu er du en stjerne på himlen. Snart fødes en ny stjerne, nemlig din lille nevø. 

Jeg elsker dig og savner dig.

Kærligst din søs

Mindeinformation

  • Født: 10/12/1982
  • Død: 19/09/2011
  • Fødeby:
  • Mors navn:
  • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • mandag d.09/10nogle gange kan jeg ikke finde smil...

  • tirsdag d.17/03Kan ikke slippe dig, du var for sk...

  • fredag d.26/12Kære Dan Vil bare lige sende en l...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Dan Sahin.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail