Til minde om Dion Rank Simonsen

Til minde for Dion Rank Simonsen

Kære Far / Dad

Du døde fra os alt for pludseligt, det kom som et chok for alle, og det er stadig meget svært at forstå. Du vil mangle hos os for evigt!

Du døde af en blodprop i hjertet - men havde ingen smerte, da du sov stille ind. Hvilket betyder meget for os - så vi ved, at du ikke led!

Dagen før du døde var vi i skoven sammen, det var en dejlig dag, som vi er glade for vi nåede at opleve sammen med dig. Vi spiste hjemme ved dig om aftenen, og det hele var så hyggeligt, som det plejede. Når vi havde en så dejlig dag og aften er det svært at forstå hvorfor det hele skulle slutte nu, hvorfor vi aldrig mere skal have flere gode oplevelser og minder med dig.

Der er så mange ting vi endnu ikke har nået at opleve sammen med dig. Bare det at vi aldrig mere kan få en dejlig bamse knuser af dig, det er uforståeligt.

Nogle gange føles det som om du bare er på en lang rejse, og snart kommer hjem igen, men vi ved jo godt, at du aldrig vil komme igen og dele livet med os! Det er bare så hårdt at du ikke er her, der er så mange ting vi mangler din hjælp og støtte til.

Du har altid været der for os, og givet os mange gode minder som vi altid vil huske og kan fortælle vores børn (hvis vi altså får os en kæreste ;o)
I præstens tale til bisættelsen blev der sagt så mange flotte ting om dig, og der var så mange mennesker i kirken, som var der for at mindes dig.

Selvom vi har mange gode minder, vil der stadig komme mange tidspunkter i livet hvor vi vil mangle dig... for eksempel når Mia bliver 18 år og når hun bliver student. Eller når Christinna bliver udlært. Og vi vil især mangle dig til at føre os op ad kirkegulvet når vi skal giftes.

Men far / dad du har altid sagt "det skal nok gå" - derfor forsøger vi at leve videre, være tapre og nå vores mål.

Vi har selv lavet dit lille urnegravsted og kommer tit og snakker med dig og fortæller hvordan det går med os! Men det ved du jo godt - for du sidder oppe i himlen og holder øje med os!

Du vil altid være i vore hjerter - TAK FOR ALT...

Dine tøser Mia & Christinna

Mindeinformation

  • Født: 22/07/1952
  • Død: 01/04/2002
  • Fødeby: Aalborg
  • Mors navn:
  • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • tirsdag d.02/03Savner dig 😢❤️

  • tirsdag d.19/04elsket og savnet.

  • mandag d.07/03Kære Søde Dejlige Far :) Mon d...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Dion Rank Simonsen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail