Gæstebog for Dion Rene Brendes Munk


Mindedag.

Af Birthe Christensen, mandag 10. oktober 2016 - 19:10


Kære Bettina og familie. I dag igen må I igennem en svær mindedag, som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg er sikker på Jeres højt elskede, savnede og smukke Dion sidder oppe på sin himmelsky og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Dion. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 10. august 2016 - 18:20


Kære Bettina og familie. Jeg sender Jer mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus, med håb om I må komme godt igennem endnu en svær mindedag af Jeres højt elskede, savnede og smukke Dions. Jeg er sikker på han sidder oppe på sin himmelsky og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Dion. Ære være dit Minde. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), søndag 10. april 2016 - 22:07


Rigtig mange varme tanker til jer på en svær 61 mdr. mindedag som snart er ved at være over.Håber så inderligt i har fundet den styrke der skulle til.og vi håber i med vindens lette brise og den smukke sol vi har haft idag har følt jeres elskede og savnet smukke søn/Dion omkring jer. Knus Gunner og Lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, søndag 10. april 2016 - 12:02


Kære Bettina og familie. I dag skal I desværre atter igennem en svær mindedag som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg håber I tager alle de gode minder frem som I har om Jeres højt elskede, savnede og smukke Dion og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på han sidder oppe på sin himmelsky og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer så I kommer lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have en god og velsignet Søndag og være søde at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Dion. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), onsdag 30. marts 2016 - 21:41


Rigtig mange varme tanker til jer på en svær mindedag i skal igennem,men vi håber så inderligt at i sammen må finde den styrke der skal til,og vi håber i med vindens lette brise må føle jeres elskede og savnet søn omkring jer, Knus og de varmeste tanker.Gunner og Lissy

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, onsdag 30. marts 2016 - 14:31


Kære Bettina og familie. Hjertelig tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Dions 24 års fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle fejrer ham med maner, så han får en rigtig god dag og så håber jeg I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg er sikker på Dion sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu trods alt have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Dion. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), torsdag 10. marts 2016 - 22:36


De varmeste tanker til jer på en svær 5 års mindedag som snart er ved at være over.Håber så inderligt i har fundet den styrke der skulle til.og vi håber i med vindens lette brise og solens smukke stråler vi har haft idag har følt jeres elskede og savnet smukke søn/Dion omkring jer. Knus Gunner og Lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, torsdag 10. marts 2016 - 21:03


Kære Bettina og familie. I dag må I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 5 år siden I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Dion. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Dion sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat og må Dion komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Dion. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), onsdag 10. februar 2016 - 21:43


De varmeste tanker til jer på en svær mindedag som snart er ved at være over.Håber så inderligt i har fundet den styrke der skulle til.og vi håber i med vindens lette brise har følt jeres elskede og savnet smukke søn/Dion omkring jer. Knus Gunner og Lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 10. februar 2016 - 16:09


Kære Bettina og familie. Endnu engang må I igennem en svær mindedag nu, hvor det er 59 måneder siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Dion. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Dion sidder oppe på sin himmelsky og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Dion. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Side: 
1
2
3
14
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 30/03/1992
 • Død: 10/03/2011
 • Fødeby: Tejn
 • Mors navn: Bettina Brendes Johansson
 • Fars navn: Rudy Rene Munk

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.27/12Jeg forstår slet ikke, hvordan tid...

 • torsdag d.10/11MIN ELSKLING.MIN ALLERKÆRESTE dION...

 • mandag d.10/10Min elskling. Min allerkæreste Dio...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Dion Rene Brendes Munk.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail