Til minde om dominik

min savnede søn dominik

min kære dominik.

det hele startede med at jeg fik fjernet min p-stav i februar, i marts var testen allerede positiv og du kan tro at mor og far var glade. endelig skulle vi have vores lille guldklump. far sagde at hvis det blev en pige vi fik skulle hunn gå til boxning og hvis det blev en dreng skulle han gå til ballet, så hvis det gik efter far skulle du gå til ballet. jeg begyndte allerede med at købe ting til dig få dage efter at vi vidste at du var på vej. tror aldrig i mit liv at der har været noget der har gjort mig så glad. da jeg så fik at vide i uge 12 at det blev en lille dominik, kunne jeg ikk gå forbi baby ting uden at købe noget til dig. har virkelig købt de sødeste ting til dig, men dem kan jeg desværre ikk bruge til dig længere. du var god til at drille mor, med at sparke og give mig morgen kvalme. du kunne heller ikk lide hvis mor spiste noget med for meget kryderi i eller på. som tiden gik blev min mave større og større og jeg kunne slet ikk passe mit tøj mere, så jeg blev nød til at købe gravidlitets tøj. for ca 2 måneder siden fik vi så at vide at du havde en alvorlig hjertefejl, men alligevel håbede vi jo at alt gik godt resten af tiden. for ca en måned siden fik vi så at vide at der var begyndt at samle sig væske rundt om din mave og dine lunger. og vi håbede stadig det nok skulle gå alt sammen.

da vi så var til scanning i onsdags kunne de ikk finde dit dejlige hjerte og vi fik at vide at du desværre ikk havde overlevet det. de menet at du er blevet mast af alt det væske dit hjerte ikk kunne presse væk. samme aften fik jeg allerede de piller, der skulle få mig til at føde dig. jeg fik en pille kl 16:30, kl 19:30 og 22:30. kl 23:30 gik mine veer allerede igang og mellem to og tre fik jeg så lagt epidral og fik noget morfin, sådanne så jeg kunne nå at sove lidt inden du skulle fødes. ved 7 tiden blev jeg vækket igen og der havde jeg allerede åbnet mig de 10 cm som jeg skulle så jeg fik besked på at jeg skulle ringe til far sådanne så han kunne være der når det først gik rigtig igang. 9:30 tog de fostervandet og 10:30 var du født. du er den mest bedårende lille dreng jeg nogensinde har set, men desværre skulle du ikk opleve denne jord, ikk engang i et sekundt. både mor og far holdte dig og vi har taget masser af billeder af dig.

alle der har set dig eller set billede af dig, siger at man tydelig kan se hvem der er din far. man kan se det på både næse, mund og hage. du er en rigtig lille madsen, så du ville sikkert også have blevet en værre lille frækkert.

vi glædede os ekstremt til du skulle komme. alt var klart og handlet ind. far gik og sagde at hvis han fik en fed bil eller motorcykel ville han køre dig i skole for at du kunne blære dig med det. vi havde virkelig glædet os til at se dig vokse op og vi ville prøve at være de bedste forældre nogensinde. allerede da du var lille bitte inde i mors mave, fik vi tattooveret dit navn på håndledet og vi ville have skrevet fødselsdato nedenunder når du var født, men desværre skal der stå både fødsels og døds dato nu.

du vil altid være i mit hjerte. du er den mest vidunderlige dreng man kunne tænke sig, men desværre skulle du ikk leve sammen med os på denne jord, der er meget svært at leve på jorden for din mor og far lige nu og vi vil aldrig glemme dig. du vejede 1937g og var 43cm lang. hvis det ikk var pga dit lille dejlige hjerte ville du være iblandt os nu. du skal vide at du altid har været min lille guldklump og altid vil være min lille guldklump.

du skal vide at vi elsker dig enormt højt og det vil vi gøre for evigt. du vil aldrig blive glemt. der er ingen i hele universet der betyder mere for os end dig.

............love you............

Mindeinformation

 • Født: 23/10/2008
 • Død: 23/10/2008
 • Fødeby: kbh
 • Mors navn: kirsten s
 • Fars navn: brian madsen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.10/07så er jeg her inde igen. det er go...

 • søndag d.10/07så er jeg her inde igen. det er go...

 • tirsdag d.20/10Altid gemt, aldrig glemt kære far....

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for dominik.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail