Gæstebog for Emil Due Olesen


avisartikel

Af Anne-Marie Olsen, torsdag 9. marts 2023 - 18:22


Kære familie til Emil,

Jeg læste beretningen om, hvordan Emil var kravlet op på et tog, og han på den måde fik strøm igennem kroppen.

Beretningen berørte mig dybt og tankerne går tilbage til 2003, hvor vi mistede vores søn. Jeg er sikker på, at vores to sønner har en fest deroppe. Thomas var 16 år, og blev kørt ned af en bil. Han var dræbt på stedet.

Jeg måtte bare skrive til jer for at dele mine tanker med jer. Det er så uretfærdig, når forældre skal begrave deres børn.

Mange tanker.

Anne-Marie

et lys til dig :(

Af John Jepsen , tirsdag 7. april 2015 - 1:07


Heej ven . håber du har det godt. Vi savner dig her ned :(

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, torsdag 4. december 2014 - 23:16


Kære familie. Hjertlig tillykke med jeres højt elskede, savnede og smukke Emils fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle har fejret ham med maner, så han har haft en rigtig god dag og så håber jeg I har taget alle de gode minder frem, som i har om de fødselsdage, som i nåede, at fejre sammen med ham. jeg er sikker på Emil har siddet og fulgt igennem dagen og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Emil komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Trods Jeres store sorg og savn ønsker jeg Jer en Glædelig Jul, samt et godt og lykkebringende Nytår. Hvil i fred smukke Emil. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. fra Birthe (Andre's mor).

❤️❤️

Af Heidi , torsdag 9. januar 2014 - 22:10


Sender jer varme tanker på en svær mindedag. Håber at I er kommet igennem trods savn og sorg❤️ Hvil i fred kære Emil❤️

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), torsdag 9. januar 2014 - 19:34


Rigtig mange varme tanker til jer på en svær mindedag i skal igennem.Håber så inderligt at i sammen må finde den styrke der skal til,og vi håber i må føle jeres elsekde og savnet-Emil omkring jer. De varmeste tanker.Gunner og Lissy

jeres smukke stjerne

Af Hanne og Bjarne, torsdag 9. januar 2014 - 18:54


hvor skriver I kærligt til jeres søn, læste lyset i dag, ved hvor frygteligt sorguldt det er at miste en elsket søn sender de varmeste, kærligste tanker til jer på denne svære dato. Hann og Bjarne ( Lars Wulff Nørholm )

Mindedag

Af Birthe Christensen, torsdag 9. januar 2014 - 14:47


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 5 år siden I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Emil. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at Emil sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Emil. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), onsdag 9. januar 2013 - 23:12


Rigtig mange varme tanker til jer på en svær 4 års mindedag i skal igennem.Håber så inderligt at i sammen må finde den styrke der skal til,og vi håber i må føle jeres elskede og savnet-Emil omkring jer. De varmeste tanker.Gunner og Lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 9. januar 2013 - 16:05


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 4 år siden, at I mistede Jeres højt elskede og savnede Emil. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at Emil sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Emil. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

tillykke

Af anonym, onsdag 5. december 2012 - 16:47


Kære Emil , 1000 gange tillykke med dagen , jeg var den sygeplejerske der tog imod dig , tænker tit på dig og ikke mindst din familie.

Side: 
1
2
3
10
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 04/12/1991
 • Død: 09/01/2009
 • Fødeby: Kolding
 • Mors navn: Karin Due Olesen
 • Fars navn: Jørn Bjerggård Olesen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • torsdag d.02/03.

 • torsdag d.22/03Hej Emil hvordan går det...

 • lørdag d.12/09Elsker dig og savner dig. Jeg gemm...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Emil Due Olesen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail