Til minde om Emil Supermand

Supermand i miniformat

Kære lille du som kom til verden med alle dine udfordringer, alligevel tog du os alle med storm og gik direkte i hjertet på de du har mødt på din vej.

Hele vores eventyr startede med to fine lyserøde streger en kold november dag i 2007, vente tiden var lang men endelig en overskydet fredag i Juni fik vi lov at møde dig, det regnede noget den dag men lige omkring kl 12.30 brød solen helt symbolsk igennem og du blev født kl 12.42. Desværre var ik alt som forventet, det viste vi jo godt men alligevel viste vi ikke havd vi kunne forvente da vi skulle møde dig.

Jeg kan huske en af mine væste tanker var at jeg forestillede mig en lille babykrop med et hoved som lignede morten fra morten og peter, hehe ja jeg kan vist godt sige jeg var lidt spændt opå hvordan mit barn med Downs syndrom ville se ud, om du ville ligne alle andre med Downs eller om du ville ligne din far og jeg. Men mine bekymringer blev fejet helt af boret, du kom ud og var så smuk, smukkere end jeg nogen sinde havde forestillet mig at din far og jeg kunne have lavet dig. Med små øjne kiggede du på mig da sygeplejesken løftede dig hen til mig efter du havde fået tøj på så jeg lige kunne nå at hilse på dig inden du straks efter blev båret på Rigshospitalets neo afdeling, Far og resten af teamet som bestod af 2 børnelæger, en børnehjertelæge, to ekstra sygeplejesker og en anæstilæge(og så var der al personalet der "hørte" til mig oven i) fulgte dig på vej mens jeg blev syet sammen efter kejsersnittet.

Efter 7-8 lange timer på opvågningen i selskab med mormor kunne jeg endelig komme ned og se dig, du var så fin og lå så sødt i din guleseng med mormor's hjemmestrikket hue på, far havde puttet dig så fint og passet så godt på dig. Det hele var så voldsomt for ikke nok med du havde et kæmpe drop, nej de havde også lagt dig i c-pap og du havde en masse måle udstyr på. Jeg havde aldrig forestillet mig noget lign. og slet ikke at de skulle gøre så meget på dig men alligevel føltes det så naturligt at få dig lagt på mit bryst og vi bare kunne ligge og slappe af og nyde hinanden sammen. Sygeplejesken var flink til at hjælpe med ledninger og c-pap så der ikke gik kludder i det hele.

Den dag, den 20. Juni 2008 var en dag med meget blandet følelser og vi var dem alle igenenm, tåre, glæde, bekymringer, angst og en total lykkerus. vi var så rad for om verden ville kunen se hvad vi så, en smuk og unik dreng klar på livet.

Klar på de udfordringer du måtte blive stillet overfor og klar til at kaste din kærlighed på folk du møder.

Fra den dag var vores liv så forandret, vi elskede dig fra første øjeblik selvom jeg var bange for om jeg gjorde det rigtigt og godt nok om den kærlighed jeg kunne give var godt nok til dette lille unikke menneske du var og stadig er!

Vi er så stolte over at være blevet dine forældre Emil, så stolt over at du kom ind i vores liv og lærte os at leve, lærte os at værdsætte ting vi ellers ikke havde gjort og lærte os at elske ubetinget!

Fra du var 3 mdr gammel viste vi godt vi havde dig på lånt tid, vi besluttede alligevel at du skulle have et helt almindelig som alle andre self. inde for de rammer du kunne klare. Den første oktober 2008 gik din første hjerteoperation galt og den første oktober 2011 vil vi afslutte dit sygdoms forløb med at nedsætte din urne, nu du fri, fri for hjerteproblemer og lungesygdom, fri for iltbrille i næsen, lungebetændelser, medicin, indlæggelse du er fri til at være som alle andre, selvom du nu aldrig har ladet dig tynge af din sygdom, først nu bagefter kan vi se du har været syg, for du var og levede så meget andet end din sygdom. du var indbegrebet af livsglæde, en livsglæde vi aldrig har set magen til og nok heller aldrig kommer til- desværre, du var bare unik og du var vores. Nu skal du være fri, gøre de ting du ønsker, tage Ko med dig og så mødes vi igen om mange år når vi har fået lillebror godt gennem livet, tænkt en fantastisk storebror han har haft, en storebror der gad ham, havde overskud til ham, lærte ham at bruge tegn til tale, viste ham at livet skulle leves fuldt ud!

 

Et lille fantastisk menneske med stor personlighed har forladt os, himlen er blevet en smuk stjerne rigere og vi en supermand fattigere <3

 

Vi elsker dig Emil

Mindeinformation

 • Født: 20/06/2008
 • Død: 02/09/2011
 • Fødeby: Kalundborg
 • Mors navn: Camilla
 • Fars navn: Kasper

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.03/05Elsket og savnet I...

 • onsdag d.10/02Fantastisk at se sådan et smukt mi...

 • mandag d.14/12RIP RIP RIP

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Emil Supermand.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail