Til minde om Emma Stidsen Andersen

Til minde for Emma Stidsen Andersen

du er væk
bare tanken giver mig en følelse
af at være et ustabilt korthus på
en rygende vulkan

du er væk
bare ordene får mine øjne
til at løbe i vand
og danne en lille sø rundt om

du er væk
bare sætningen får mit hjerte
til at slå hurtigere og
stoppe brat op

du er død
bare du var levende
nu og her
ved siden af mig

Vores lille Emma.
Hej Lille skattepige Ja nu er det snart et år siden vi fik dig. Men da du ville til verden, var verden ikke klar til at modtage dig. Vores evner var ikke gode nok, til at vi kunne hjælpe dig med at overleve.
Vi havde sådan glædet os til at se dig, lære dig at kende, se dig vokse op og din far havde glædet sig til han skulle jagte den første fyr væk fra vores dør. Vi havde gjort os så mange tanker om hvad vi skulle nå at opleve sammen med dig, men alle vores drømme blev fejet væk under vores fødder fre. D. 21.2.2003 hvor jeg får veer. Din far kører os ind på sygehuset for det var nu slet ikke endnu jeg skulle føde, for jeg var jo kun næsten 24 uger henne.
Jeg bliver indlagt som sengeliggende for jeg er begyndt at åbne mig. Jeg får noget drup som skal få veerne til at stoppe. Natten går fint og det gør lørdag også. Ja selv lægerne tror at vi er så heldige at tiden vil være med os. Det ville godt nok betyde at jeg skulle bliver liggende resten af tiden ud, men jeg ville have stået på hovedet helt til jul, hvis jeg havde vist det kunne have hjulpet. Søndag forløber sig da også nogenlunde, jeg har lidt ondt, men mener det er nok af at ligge ned. Men så søndag nat får jeg veer og mange af dem. Lægerne kan ikke stoppe dem, så der var ikke noget at gøre. Ja kun at vente på at du kom ud. Så mandag d. 24.2.2003 kl. 10.30 ringede jeg til din far og sagde at han skulle komme, for der var ikke nogen der viste hvor længe der ville gå. Din far smed alt hvad han havde i hænderne og kørte med lyns hast fra Vejle til Kolding. Men igen tog du fusen på os. Du ville ikke ud før kl. 20.03 så det blev en lang dag med en masse smerter. Men da du endelig kom til verden, havde far og jeg fået verdens smukkes datter. En lille engel ja endnu en, men du skal vide vi elsker dig over alt på denne jord, vi vil altid savne dig og aldrig glemme dig. Håber du har det godt der hvor du er nu og at du får leget med Louise og Freja. Nu er de ikke for hårde ved dig vel skatter.
Knus og kram Fra mor og far.

smilet kan ikke købes
smilet kan ikke sælges
smilet kan kun gives
dit smil påvirker andre
har du ikke et smil
så modtag et
smilet er det eneste
i den verden
der ikke kan købes
så lad os alle give det væk

Kære lille Emma.
Ja mor havde jo aldrig regnet med at hun skulle skrive sådan et brev til dig.
Men Lille skat, nu ligger det sådan at vor herre mente noget andet.
Jeg havde sådan glædet mig til at holde din første fest. Havde ikke regnet med at jeg kun kunne få lov til at holde en ting for dig. Og da slet ikke din begravelse. Jeg elsker dig og savner dig. Hvis jeg kunne ville jeg give alt hvad jeg ejer for at bytte plads med dig. Jeg kan ikke forstå og kommer nok heller ikke til at forstå, hvorfor du ikke måtte lære os at kende. Hvorfor skulle du snydes for livet, ja lille trold det fatter mor ikke. Jeg håber du fåer det godt oppe i himlen. At du kommer til at lege en masse sammen med Louise og freja. De skal osse nok passe godt på dig. pas nu godt på dig selv til vi engang igen kan ses.
1000 kys fra mor.
P.s far sender dig osse en masse kys. Han har ikke lige mod til at skrive til dig, men han skal nok gøre det, når han har overskud til det.
Mor.

Mindeinformation

  • Født: 24/02/2003
  • Død: 24/02/2003
  • Fødeby:
  • Mors navn:
  • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • fredag d.24/02Kære Emma tillykke med de 19 år ...

  • torsdag d.10/08

  • onsdag d.23/11R.I.P

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Emma Stidsen Andersen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail