Gæstebog for Fleming Koefoed Jacobsen


Flev

Af Rikke, søndag 21. oktober 2018 - 11:26


Hej Flev Dagene, årene går og jeg tænker stadigvæk over hvad der skete, hvorfor det skete og hvem der dækker over det der skete. Venner kalder de sig.... hmmmm ja med dem slags venner hvem behøver så fjender Du skal vide én ting jeg glemmer aldrig hvem der rent faktisk har været der hvem der har levet op til ord og hvem der ikke har men du kender mig jo❤️

Mindedag.

Af Birthe Christensen, fredag 19. august 2016 - 14:19


Kære Rikke og børn. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 10 år siden, at I mistede Jeres højt elskede og savnede Flev. Jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Han sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Flev. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, lørdag 19. september 2015 - 13:22


Kære Rikke og børn. I dag skal I desværre atter igennem en svær mindedag, som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg er sikker på Jeres højt elskede og savnede Flev sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Flev. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 8. september 2015 - 21:11


Kære Rikke og børn. I dag har I atter måttet igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 9 år siden, at I måtte sige det allersidste farvel til Jeres højt elskede og savnede Flev. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I er kommet godt igennem dagen og, at I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Jeg er sikker på det smukke vejr, som det har været i dag har været en hilsen fra Flev, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat og må Flev komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Flev. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 19. august 2015 - 16:52


Kære Rikke og børn. I dag skal I desværre igen igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 9 år siden, at I mistede Jeres højt elskede og savnede Flev. jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I kommer godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på det flotte sommervejr, som det er i dag er en hilsen fra Flev, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Flev. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

otte år siden.

Af tullemor , tirsdag 19. august 2014 - 23:49


Kære flev. Så ramte vi atter d.19 igen. Idag er det præcis otte år siden du blev taget fra os, og der går ikke en dag uden at du er i vores tanker. Vi mangæer dig inderligt hernede blandt os andre og ikke mindst din familie gør. Men jeg håber du har det godt oppe på din flotte sky og ser ned på os. Jeg ville ønskes tiden kunne spoles tilbage, men igen det er blot et ønskede som aldrig gåri opfyldelse, men du er savnet min ven. 28.11.65 - 19.08.06 R.I.P i hjertet gwmt, men aldrig glemt ♡♡ ..

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 19. august 2014 - 15:45


Kære Rikke og børn. I dag skal I igennem en meget svær dag nu, hvor det er 8 år siden I mistede Jeres højt elskede og savnede Flev. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I kommer godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om ham og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på han sidder oppe på sin himmelsky og følger med i Jeres liv hernede og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Flev. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Glædelig jul Flev

Af Rikke, søndag 22. december 2013 - 18:20


Hej søde Flev Igår var vi allesammen oppe forbi dig med julehygge, det er og forbliver en underlig fornemmelse , vænner mig aldrig til den følelse jeg får :( Men som hver eneste 21 december kører vi forbi far morfar og dig med kranse og lys og så over til mors fødselsdag. Gitte var så sød hun hilste fra Dan hos jer alle 3 :) Ja endnu en jul hmmm ja håber der er dejligt der oppe søde 1000 jule kys og kram Rikke

Side: 
1
2
3
184
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 28/11/1965
 • Død: 19/08/2006
 • Fødeby: København
 • Mors navn: Sonja
 • Fars navn: Frank

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • torsdag d.02/06Hej søde Imorgen siger vi v...

 • onsdag d.29/12Der går ikke en dag, uden du er i...

 • tirsdag d.06/07Hej søde Nogle dage dukker...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

 • 19/08/26: Fleming kofoed Jacobsen
 • 08/09/26: 20år´s begravelselsdag for Fleming Kofoed Jacobsen
 • 19/09/26: Fleming kofoed Jacobsen

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Fleming Koefoed Jacobsen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail