Tændte lys for Frederik Mortensen

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

<3

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Oliver
Søndag 4. april 2010 20:30

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

Vi savner dig alle sammen.

Hey lille prinsesse.. du vil altid være i vores hjerter... Oz selvom jeg ikke nået og kende dig særligt godt :-(

Kristina Ford
Mandag 18. januar 2010 21:33

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

Vi passer godt på Mormor

Kære Morfar Det er nu 17 dage siden du fik fred. Du sidste 3 år har været meget præget af sygdom - både for dig og Mormor. Der er ingen tvivl om, at du kæmpede til det sidste. Mormor har altid været din helt store kærlighed,- og helt til det sidste, tænkte du på hvordan det ville gå hende. Du har været en fantastisk ægtemand, far, morfar og farfar - og du er virkelig savnet. Du skal ikke bekymrer dig om Mormor - vi tager os alle godt af hende. Hun har hele tiden et billede af dig i sin hånd, så hun kan mindes dit fantastiske smil. Hvil i fred Morfar... Mange tanker, dit barnebarn Mette

Mette
Lørdag 5. december 2009 12:51

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

et minde fra minde<3

hej jeg hedder nikolaj

nikolaj mosen
Fredag 23. oktober 2009 14:15

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

selvom jeg ikke helt kendte ham.

min lillesøster gik i skole med frederik, og de havde det rigtig sjovt i skolen. min lillesøster har det rigtig hårdt her for tiden, nu hvor hun har mistet en go ven. man kunne altid snakke med frederik, og han var ALTiD glad og frisk. - vi savner ham meget :'/ !

helle luff weiland
Fredag 12. juni 2009 10:36

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

Hvil i fred brolle

Vi savner dig brolle og vil altid gøre det R.I.P

Mikkel johansen
Fredag 29. maj 2009 16:19

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

Jeg føler med jer!

Jeg gav mig til at læse hele jeres historie... Den går virkelig ind i hjertet! Jeg sad først og smilte, for man får indblik af, hvor glade i var, og hvor meget i gik op i de to vidunder børn i ventede. Så derfor sidder man først med et smil på læben.. Da jeg læser at jeres lille dreng er død inden han kommer ud, begynder de første tåre at trille ned af mine kinder.. Og jeg begynder virkelig at sætte mig ind i, hvordan i må have følt på det tidspunkt... Som en kniv der satte sig i hjertet... Det var det smukkeste "digt" det i har skrevet til sidst, der græd jeg virkelig meget.. Og jeg måtte bede min mor om at hente noget papir til mig *smiler* Jeg håber jer det bedste, og held & lykke i fremtiden! Ps. Undskyld jeg skrev min historie inde på jeres... Det er bare første gang jeg er herinde, så kender intet til det.

Danielle Cetiner
Fredag 2. januar 2009 16:30

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

Leif Preben Damgaard

Hej Bedstefar. Nu er vi gået ind i et nyt år, som er år 2009... Du døde i år 2004, og selvom det er meget længe siden, så savner jeg dig stadig rigtig rigtig meget! Der går ikke én eneste dag hvor du ikke er i mine tanker. Jeg vil altid elske dig, og i mit hjerte vil du altid være gemt. De første par gange du lå på hospitalet, græd jeg rigtig meget.. Men jeg holdte fast i, at du nok skulle klare det, fordi at du var stærk! Jeg kan huske jeg overnattede på hospitalet på et tidspunkt da det var rigtig slemt med dig. Jeg græd meget... Mormor og dig havde haft jeres op og nedture, mange nedture... som desværre gik hen og blev til en skilsmisse. Min mormor besluttede sig at hun ville giftes med dig, inden du gik bort... eller HVIS du gik bort. Så det måtte vi så gøre noget ved oppe på hospitalet... Det var en rigtig hyggelig dag på hospitalet, da i blev gift :) Man kunne se på jer hvor glade i var for hinanden. Præsten viede jer, og i var hermed erklæret "mand & kone" igen. Da "festen" var slut, tog jeg hjem til min far, som bor ret tæt på Hillerød hospital, og min mor, søster + noget andet familie tog hjem til der hvor min mor boede, i Gilleleje. Senere på aften ringede det på døren, og min far åbnede, og det var så min mor der stod grædene og knust i døren... Hun gik indenfor, jeg rejste mig op, og stod i dørkarmen, og jeg vidste jo inderstinde godt hvad der var sket, selvom jeg stadig fik det støreste chok da hun sagde at du var død. Underligt nok, så græd jeg ikke... Jeg ved ikke hvorfor? Nu havde jeg grædt så meget, også når du så dør, så græd jeg ikke.? Jeg tror at det var fordi, at nu vidste jeg at du var kommet et meget bedre sted hen... også selvom det ikke var hos mig. Og at du ikke mere skulle føle noget smerte. Vi kørte op på hospitalet hvor du lå.. jeg kom ind, og mormor spurgte mig om jeg ville røre dig, men jeg svarede "nej".. Jeg fortryder den dag idag at jeg ikke gjort det. Mormor kyssede dig på panden, imens hun sagde "han er stadig varm" - Jeg gik ud fra rummet, og først dér brød jeg sammen og græd. Jeg havde mistet min bedste ven :'( "I må ikke græde ved min grav. Jeg er ej der. Jeg sover ikke. Jeg er de 1000 susende vinde. Jeg er sneens glimt af diamanter. Jeg er solens skin på kornets kerner. Jeg er høstens blide regn. Når du i den stille morgen vågner er jeg suset af 1000 fugles flugt. Jeg er nattens skinnede blide stjerner. stå ikke ved min grav og græd jeg er ikke dér, jeg er død."

Danielle Cetiner
Fredag 2. januar 2009 16:24

Et lys er blevet tændt for:

Frederik Mortensen

Freddy Jønch

Elsker og savner dig Mor

Mor
Fredag 2. januar 2009 13:26

Mindeinformation

  • Født: 10/04/2002
  • Død: 10/04/2002
  • Fødeby: Vallensbæk
  • Mors navn: Marianne
  • Fars navn: Dennis

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • søndag d.04/04<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • mandag d.18/01Hey lille prinsesse.. du vil altid...

  • lørdag d.05/12Kære Morfar Det er nu 17 dage sid...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Frederik Mortensen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail