Tændte lys for Gitte Mejer Vestergaard

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Vores altid Gitte.

Hej Gitte. Så kommer dagen hvor vi fik beskeden at vi ikke har dig mere. Tror vi er mange der
har tænk ekstra på dig i dag. Du ville værre stolt mor hvis du så din datter nu som er blev
kandidat fra universitetet i København her i sommer. Gitte mor og jeg besøger det sted
mindst een om ugen i Lyngvig og tænker mig på hvor meget vi mangler dig. Vi vil ønske dig en god jul deroppe og danser om juletræet med englene. Mor og Far

Mor og Far
Fredag 4. december 2020 17:47

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Vores altid elskede Gitte.

Det er nu 12 år siden vi helt uventet skulle sige farvel til dig for altid, det er meget svært for os at vi ikke har dig mere hernede.Du er altid i vore tanker og vi er meget ude ved dig på kirkegården med blomster. I dag er der lys i dine lanterne og det er så smuk. Vi glæder os til at Elisabeth din datter kommer hjem og hygger med os mellem jul og nytår.til os. Elisabeth er en dygtig pige og det er efter dig. Altid svært at skrive til dig der er så mange gode minder og vi savner dig meget søde Gitte. God jul fra Mor og Far

Mor og Far
Onsdag 4. december 2019 23:34

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Min livsglade søs <3

Så passerede endnu en fødselsdag uden mulighed for at fejre dig, på den måde jeg så gerne ville.
I stedet går dagen med, at mindes de alle de gode og fantastiske ting vi trods alt nåede sammen som søstre. I dag kunne du være blevet 56 år og det bliver på ingen måde lettere at forstå at det nu er 12 år siden jeg sidst fik lov til at høre din milde stemme.
I hverdagen lever du videre i os alle på hver sin måde. Selv om jeg ikke taler om dig hver dag er du med mig altid. Bliver jeg er i tvivl om noget - tænker jeg ofte, hvad ville søs have svaret.
I dag delte jeg et minde på Facebook skrevet for et år siden. Mange af din gamle bekendte, venner og familie var ikke i tvivl om, hvordan de mindes dig. Ord som "sød, smuk, dejlig, kærlig omsorgsfuld ja jeg kunne blive ved" stod printet der sort på hvidt. Kunne ikke være mere enig for det VAR du.
Derudover var du min og drengenes højtelskede og livsglade søster og moster <3<3. For os var du en ener, og det menneske jeg så mest op til. Du ville os ubetinget alt det bedste. Et af de gode egenskaber du har arvet fra far og mor, som ligeledes savner deres store pige SÅ meget.
Dine 2 nevøer er efterhånden ikke så små længere, men de klarer sig godt og er blevet nogle fornuftige og søde unge mennesker du ville være stolt af, og som husker samt mindes dig med kærlighed ligesom vi.

Tobias sluttede konfirmand lejr af med en tur i kirke. Det var dejligt ligeledes at kunne mindes dig her på din dag. Smukt ser der ud på dit sted. Nye blomster og dekorationer samt lys bevidner om et elsket og savnet menneske.

Slutteligt vil jeg traditionen tro slutte af min en sangtekst, hvor tankerne falder på dig søs. Du elskede denne sang med big fat snake, som pludselig en december morgen for 12 år siden fik en anden betydning for os efterladte.

The sun don't ever shine
the sky ain't ever blue
i am
looking out for you
I'm talkin in my sleep
i'm calling out your name
i know
it will always be the same
Ain't got no peace like in heaven
but i've got the blues.

Elsker dig for evigt søs / Mange fødselsdagsknus fra din lille søster <3<3<3

Gittes lillesøster Dorthe
Mandag 18. november 2019 0:54

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Tillykke med fødselsdagen Søs <3

Kære smukke Søs, Så blev det igen den 17. november 2018 dagen, hvor du kunne ha fejret din 55 års fødselsdag. Ofte begriber jeg ikke det allerede er 11 år siden jeg sidst talte med dig, men savner dig ubeskrivelig meget og smerten føles stadig som var det hele lige sket. Man siger tiden læger alle sorg - jeg tror ikke længere på den del, for hvorfor gør det så ubeskrivelig ondt hele tiden. Jeg kan derimod bedre forholde mig til at savnet gør mest ondt der hvor kærligheden var størst. Du vil altid bo i mit hjerte og minderne har jeg med mig hver dag. Herhjemme går det godt - dine små nevøer er efterhånden blevet store, men er sikker på du vil være stolt af dem - ikke bare fordi det går dem godt, men også fordi de er blevet nogle fornuftige drenge med hjertet på det rette sted. Vi var traditionen tro på kirkegården i dag og for første gang bemærkede jeg at Tobias ville dele sin oplevelse med vennerne - så han spurgte om han måttes tage et billede af dit smukke sted og skrive lidt på snap. Han viste os stolt alle de søde svar han fik tilbage - ja Gitte store som små har vi bare nogen gange lyst til at vise verden, hvor dejlig du var og hvor svært det hele er uden dig. Slutteligt vil jeg traditionen tro citerer en af de sange som vi begge elskede at lytte til. (Fleetwood Mac - Wish you were here). There's distance between us And you're on my mind As I lay here in the darkness I can find no peace inside I wish you were here holding me tight If I had you near it would make it alright I wish you were here 'Cause I feel like a child tonight. Tak for solskin på vores vej og tak for dig - elsker dig for evigt - Din Lillesøster <3

Dorthe V. Munkholm
Søndag 18. november 2018 0:27

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Ja Gitte så blev det 10 år siden.

Hej Gitte! Dagen er dagen hvor vi aldrig glemmer, da vi fik den triste meddelelse, at du ikke vare mere. Vi har besøg af din moster og onkel som lige har været på kirkegården og lagt en krans ved dit sted. Mor og jeg tager senere derud, men der er altid flot og pæn på dit sted, mor passer det og er derude hver uge. Gitte kan du have en god dag deroppe og vi ved du altid smiler ned til os. Savner dig.

Mor & Far
Mandag 4. december 2017 12:29

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Min dyrebare søs <3

Kære Søs, Så blev det igen din fødselsdag - 54 år, hvoraf 10 af dem har været i himlen og uden dine efterladte hernede på denne skønne jord, som du elskede så meget. i dag er det præcis 10 år siden jeg sidst hørte din milde og kærlige stemme i telefonen. Du var så lykkelig og havde haft en dejlig dag med din lille nye familie og vi skulle efterfølgende fejre dig den 8 december. Denne dag kom for dit vedkommende desværre aldrig. På en dejlig 4 december morgen blev du på tragisk vis dræbt på vej til det arbejde som du havde passet til UG i 20 år. Der går ikke en dag hvor du ikke er mine tanker. Jeg savner dig så ubeskrivelig meget <3 I år har været en en milepæl for mig på mange måder. Jeg er for alvor vendt tilbage på fuld styrke på arbejdsmarked og endda statsansat ligesom dig og ved at du er glad på mine vegne. I år passerede jeg så din alder 44 år og må sige, at jeg havde det rigtig underligt i dagene efter for tanken om, at du ikke blev ældre end jeg er nu gjorde for alvor rigtig ondt. Lille Henrik og jeg har været på kirkegården, som mor jo holder så smukt <3 der var pyntet med roser i de smukke grandekorationer, flotte buketter samt lys i lanterne og ved du ville være stolt af det. Rasmus er ved at blive en stor dreng og er startet på handelsskolen, hvor han virkelig er kommet i sit rette element. Han og Tobias har heller ikke glemt dig og du er ofte med i vore samtaler herhjemme og vil også her for altid blive husket som den kærlige moster du jo var <3 Slutteligt vil jeg traditionen tro lige skrive et par linjer fra en af de mange sange som får mig til at tænke på dig. Du gav livet mening det bli´r svært at blive Lige så lykkelig - uden dig. Du gav livet mening jeg kan aldrig blive nær så lykkelig - uden dig. Engleknus og kram din for altid lillesøster Dorthe

Dorthe V. Munkholm
Lørdag 18. november 2017 1:16

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Vores altid dejligt datter Gitte.

Hej Gitte. Så har mor og jeg været en tur på Lynvig kirkegård for at pynte med nye blomster og ønske dig tillykke med fødselsdagen. Alt er så smuk derude, men kold var det i dag. Mor er fast derude i hver uge for at pynte med nye blomster så alting er så smuk ved dig. Hvor tanker går hele tiden til og vi mines da du blev født for 54 år siden i Nordsjælland. Kan du have en god fødselsdag deroppe og vi ved du altid vinker ned til os alle.

Mor & Far
Fredag 17. november 2017 15:13

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Vores Gitte.

Hej Gitte. Mor og jeg vil ønske dig en god jul deroppe, tænker særligt på dig i aften, når vi danser om juletræet. Elisabeth, din søde og dygtige datter fejre jul med os i aften så der er bare så dejligt og ved du smiler ned til os.

Mor og Far
Lørdag 24. december 2016 15:35

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

En mærket dag for os alle.

Hej Gitte. Så blev det 9 år siden vi mistede dig. Vi har været på Lyngvig Kirkegård sammen med Henrik, Dorthe og Tobias. Alting er særlig flot i dag. Mor og Dorthe har sat friske blomster og pyntet rigtig op med levendelys Mange knus fra Mor og Far

Mor og Far
Søndag 4. december 2016 17:32

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Hvores dejlige pige.

Tillykke med fødselsdagen Gitte i dag kunne du have blevet 53 år. Mor og jeg forstår slet ikke at det snart 9 år siden vi mistede dig. Vore tanker går meget til dig og særlig i dag hvor vi tænker tilbage da du blev født for 53 år siden. Vi fik alt for få år med dig, men sådan er den kære liv. Elisabeth kommer på fredag på besøg hos os og vi glæder os meget. Elisabeth din søde datter er ikke bare en sød pige men en meget dygtig og fornuftig pige som vi mener hun har arvet efter dig..

Mor og Far
Torsdag 17. november 2016 16:08

Et lys er blevet tændt for:

Gitte Mejer Vestergaard

Tillykke Søs <3

Mine helt fantasiske og smukke søs <3 Sidder her og kan slet ikke fatte at det er 9 år siden du sidst fik lov til at holde fødselsdag sammen med de mennesker du holdt allermest af - nemlig din lille familie <3 Savnet er på ingen måde blevet mindre og du skal vide at du er i mine tanker hver eneste dag - uden undtagelse. Savner dit smil, dine krammer, din omsorg, din kærlighed - ja kunne blive ved.....men mest af alt savner jeg DIG ubeskrivelig meget. PÅ denne smukke novemberdag vil jeg ønske dig tillykke med din 53 års fødselsdag og vil tænde et lys for dig her samt på kirkegården som mor holder så smukt og flot. Lukas Graham har skrevet en sang til sin afdøde far som hver gang får tårerne til at trille ned af mine kinder, fordi den SÅ meget minder mig og mit savn til dig - sangen hedder you´re not there vil lige citere et par vers herfa. As I struggle to remember how you used to look and sound. At times I still think that I can spot you in the crowd. Every step I take - you used to lead the way. And now I am terrified to face it on my own. Time can heal your wounds if you are strong and standing tall. I have been doing all that - it did not help at all. They say you will grow older - and it will get better still. Yes it will, but no, it won´t. They don´t get it, cause YOU´RE NOT THERE TO CELEBRATE THE "SIS" THAT YOU MADE YOOU´RE NOT THERE TO SHARE IN MY SUCCESS AND MISTAKES IS IT FAIR? YOU'LL NEVER KNOW THE PERSON I´LL BE YOU´RE NOT THERE WITH ME. For evigt savnet og elsket din lille søster, svoger og 2 små nevøer

Din lillesøster Dorthe
Torsdag 17. november 2016 12:38

Side: 
1
2
3
12
Næste

Mindeinformation

 • Født: 17/11/1963
 • Død: 04/12/2007
 • Fødeby: Hundested
 • Mors navn: Helga Mejer Jensen
 • Fars navn: Jens Jørgen Vesterlund Jensen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • fredag d.04/12Hej Gitte. Så kommer dagen hvor vi...

 • onsdag d.04/12Det er nu 12 år siden vi helt uven...

 • mandag d.18/11Så passerede endnu en fødselsdag...

Tænd et lys Se alle lys

Mindesider

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Gitte Mejer Vestergaard.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail