Tidslinje for Gunna Annelise Fogh

Maj-2010. Svulsten opdages..

Dato: 07/05/2010

På en ferie til Tyrkiet, fik du det pludselig rigtig skidt.. Du blev svimmel, og fik en voldsom hovedpine. Du var derfor på et sygehus dernede 3 dage i træk til forskellige undersøgelser.. og det viste sig ved scanning at du havde en svulst i hjernen.. Den 3. dag gjorde de klar til operation. Men du ønskede at komme hjem til Danmark (hvilket vi forstår) men først skulle flyveturen goodkendes (da trykket i hjernen, måske kunne få svulsten til at springe) men I fik lov til at flyve hjem dagen efter som planlagt. Hjemme igen kontaktede du egen læge, som henviste dig til Rigshospitalet.. Her blev det konstateret at du havde en "acusticusneurinom" og at den skulle fjernes, da den var stor, og kunne risikere at vokse yderligere og derved trykke på hjernestammen.

Operationen på Rigshospitalet

Dato: 11/08/2010

Så kom dagen som du havde ventet på.. Du havde set frem til operationen, og glædet dig til at få den overstået (som du selv udtrykte det) Svulsten var dog større end de havde regnet med, og var vokset ind i ansigtsnerven, så de havde derfor været nødt til at "kappe" nerven, for at få svulsten ud, men ellers forløb operationen godt.

Forskellige infektioner og svælgparese

Dato: 14/08/2010

Fra d. 14 august begyndte du at få den ene infektion efter den anden.. bl.a. Urinvejsinfektioner, og lungebetændelser.. samtidig fik du en svælgparese (svælglammelse) som gjorde at du fik lagt en sonde til mad.

Overflyttelse til intensiv

Dato: 18/08/2010

Din tilstand var nu så dårlig, at du blev flyttet på intensiv.. Du var svær at kommunikere med.. Du havde høj feber, din ilt var meget lav, og din puls meget høj, så det skulle pludselig gå stærkt..

Respirator

Dato: 19/08/2010

Natten til idag lagde de dig i respirator, og lægerne begyndte at give dig blod, da din blodprocent var for lav, og blodet skulle være tykkere.

Dialyse (Nedkøling) og stadig respirator

Dato: 24/08/2010

Efter en vedvarende temperaturstigning hvor lægerne ikke kunne gøre noget for at standse den, blev de nødt til at sende dig i dialyse. (En maskine hvor de tog blodet ud af kroppen, kølede det ned, og lagde det ind igen) Din temperatur var da på 42.8 ! Efter nedkølingen faldt den til 36.9

Ud af respirator

Dato: 31/08/2010

Denne dag havde vi alle ventet på med længsel.. og da vi kom ind til dig var du taget ud af respiratoren. Du lå dog stadig med iltmaske. Vi fik oplyst at du havde en blodforgiftning, og at det muligvis kunne være den der var skyld i din svælgparese (svælglammelse, og derfor gjorde at du fejlsank).

Overflyttelse til Nykøbing. F. sygehus (intensiv)

Dato: 03/09/2010

Idag blev du overflyttet til Nykøbing sygehus.. Det ved jeg at du længe havde set frem til, for du var træt og ked af at være indlagt på Rigshospitalet, hvilket også er forståeligt, det var jo langt fra jeres hjem.

Overflyttelse til Medicinsk afd.

Dato: 17/09/2010

Efter du havde været stabil en uge, blev du flyttet til medicinsk afd. pga. pladsmangel på intensiv. Planen var at du skulle overflyttes til Næstved sygehus mandag d. 20 sep. med henblik på intensiv genoptræning (Du var meget svækket, og det var usikkert om din førlighed ville kunne trænes op)

Du forlod os og denne verden alt for tidligt, og alt for uventet.

Dato: 20/09/2010

Planen var at du idag skulle overflyttes til Næstved sygehus, men natten til idag havde du haft det rigtig skidt med feber og luftproblemer, så derfor ville lægerne se tiden an til dagen efter d. 21. sep. Sådan skulle det desværre ikke gå.. Du blev fundet med et hjertestop af en sygeplejerske kl 19.15, og derefter forsøgte de at genoplive dig, men kl 19.30 blev du erklæret død. skæbnen ville at jeg (Malou) ringede kl. 19.31 for at spørge til dig, og der blev først stille i røret og derefter blev jeg spurgt om jeg kunne ringe en time senere.. men det nåede jeg ikke :-(. (Sygeplejersken tror jeg/vi valgte ikke at give os den triste meddelelse lige der, da de vidste at vi bor helt i jylland).

Mindeinformation

 • Født: 18/11/1953
 • Død: 20/09/2010
 • Fødeby: Svendborg
 • Mors navn: Elly Madsen
 • Fars navn: Otto Madsen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • torsdag d.18/11Kære mor Tillykke med dagen...

 • tirsdag d.17/11hej mor så blev det den 18...

 • mandag d.18/11Hej mor et lille lys til dig på di...

Tænd et lys Se alle lys

Mindesider

Næste mærkedag

  Tidslinje

  Se tidslinje

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Gunna Annelise Fogh.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail