Gæstebog for Gunnar Brandt


Mindedag

Af Jane Juul(Thomas's mor), mandag 17. oktober 2016 - 22:56


Kære Hanne. Jeg vil lige sende dig en tanke på Gunnars 10 års dødsdag,selvom du er videre i dit liv,ved jeg jo godt hvor svært det er med disse årsdage. Knus fra Jane.

Mindedag

Af Jane Juul (Thomas's mor), torsdag 17. oktober 2013 - 20:23


Kære Hanne. Jeg sender dig de varmeste tanker i dag,ved jo godt du heldigvis er kommet videre i dit liv,men jeg ved også godt hvor meget Gunnar betød for dig. Kære Gunnar. Vær om din søde kone,jeg har været i din fine have i dag med blomster og lys. Knus fra Jane.

Mindedag

Af Jane Juul (Thomas's mor), onsdag 17. oktober 2012 - 22:09


Kære Gunnar. Tænk nu er der gået 6 år og 2 dage siden vi var et korthold på week-endophold,de 6 år har du ikke været her,det er stadig ganske uforståligt hvor tiden bliver af.Vi er nu så heldige at vi stadig er bedste venner med din søde kone og har nogle hyggelige timer sammen,men vi mangler dig stadig og mindes når vi er sammen.Jeg har desværre ikke nået i din have i dag,men kommer en af dagene.Vær om din søde familie. Kære Hanne. Har tænkt rigtig meget på dig og din familie i dag. Knus fra Jane.

Kære skat

Af Hanne Brandt, onsdag 17. oktober 2012 - 11:43


Ja så er seks år gået, siden du pludselig døde fra os. Der er sket så mange ting, mange af dem rigtig dumme, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal stoppe det. Prøv at hjælpe os videre, og pas godt på vores tre dejlige børnebørn, det lille pus nåede du desværre ikke, at komme til at kende, hun er lige så skøn som de to andre. Savner dig rigtigt meget hver dag, selvom jeg har fået en ny start, men det er meget svært. kommer ikke ret tit på mindet, men du ved jo hvorfor. Knuz kys og kram din kone

Kære Hanne

Af Karen, Børges kone, mandag 17. oktober 2011 - 23:48


Jeg sender og har sendt dig mange tanker i dag. Jge håber livet behandler dig godt. Mange tanker og knus fra Karen

Kære skat

Af hanne brandt, mandag 17. oktober 2011 - 18:19


Fem år er gået, siden jeg fik den frygtelige besked om, at du var død fra mig. Mange ting er sket på de 5 år, men jeg er sikker på, at du følger med i hvad der sker omkring familien. du er meget savnet. Jeg er i din lille have hver dag, der kan jeg bedst mindes dig. Knus fra din kone

Mindedag

Af Jane Juul, mandag 17. oktober 2011 - 16:04


Kære Gunnar. 5 år er gået siden vi fik den grimme besked om at du ikke var her mere,rigtig trist og uforståligt da vi havde været sammen på week-end ophold 2 dage i forvejen.Jeg håber du hygger dig deroppe sammen med Thomas og Erik,nu har du jo også fået Tage op til dig,så nu bliver der diskuteret fagforeningspolitik vil jeg tro,meget er jo sket hernede på de 5 år vi har manglet dig,men savnet af dig har vi stadig. Jeg håber du så jeg var i din have med en buket liljer,så vær om din dejlige familie i dag. Kære Hanne. Jeg sender de varmeste tanker til dig. Knus fra Jane.

Fødselsdag

Af Jane Juul, søndag 20. marts 2011 - 23:31


Kære Gunnar. Tillykke med din femte himmelfødselsdag,jeg håber du er blevet fejret af alle de andre smukke engle,om ikke andet er du vel sammen med Thomas og Erik,vi savner jer bare så meget hernede.Hvis du får tid må du gerne kigge til Hanne i en dejlig drøm,hun har det jo stadig ikke så let. Kære Hanne. Tænker meget på dig i dag,tusind tak for en dejlig aften i ondags. Knus fra Jane.

Mindedag

Af Jane Juul, søndag 17. oktober 2010 - 22:21


Kære Hanne. Mange varme tanker til dig idag,selv om du har fundet lykken igen,ved jeg hvor meget du savner din elskede Gunnar. Kære Gunnar. Vi har i week-enden været til fødseldag i Slagelse,så vi er desværre ikke nået ud til din have,men kommer i løbet af ugen,giv lige Thomas og Erik en ordentlig krammer fra mig og så kan du passende tage en tur ned til Hanne i en drøm,det tror jeg faktisk hun har brug for. De varmeste knus fra Jane.

kære Gunnar

Af Karen, Børges kone, søndag 21. marts 2010 - 0:05


hjertelig tillykke. kære Hanne. håber du har det godt. Knus Karen

Side: 
1
2
3
82
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 20/03/1943
 • Død: 17/10/2006
 • Fødeby:
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.17/10Kære skat. Ja så er der gået...

 • tirsdag d.20/03Kære Gunnar. Tillykke med din him...

 • tirsdag d.20/03Kære skat Tillykke med din fød...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Gunnar Brandt.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail