Til minde om Jan Svane

Til minde for Jan Svane

Kære Far

Denne side laver jeg til mig selv, jeg har brug for et sted at have dig, jeg ved godt jeg har kirkegården, men jeg har det svært med at du ligger der.

Jeg håber du tilgiver mig for siden her med et stort kys, når vi engang ses igen.

Det er nu 10 år siden du tog herfra, væk fra Mor og mig, jeg fatter det stadig ikke, det er som om at jo flere år der går, jo mere tomt bliver her, for du var en der fyldte meget, man var aldrig i tvivl om at du var der.

Du har altid sagt du skulle tidligt herfra og desværre for os fik du din vilje, du har også levet derefter, tit til stor bekymring for dine omgivelser.

Ligesom dit liv til tider var stormfuldt fik du også en voldsom død, det kunne vi se da vi var i din lejlighed. Da Mor ringede og fortalte du var død, troede jeg ikke på det, jeg troede det var løgn, for jeg havde jo lige snakket med dig dagen før, det er underligt at tænke på at det var sidste gang jeg skulle høre din stemme, jeg gennemtænker tit den samtale om og om igen, hvis jeg bare kunne få en chance mere for at høre din stemme.
Dagen før du døde(søndag), skulle du have været hjemme hos Mor, men du ombestemte dig og ville først hentes mandag. Mor har en enkelt gang sagt at hvis hun havde hentet dig alligevel, var du ikke død, men det ville bare have forlænget en smertefuld tid for dig, for vi vidste du ikke havde det godt, det var bare et spørgsmål om tid, det har vi efterfølgende fået at vide.
Det var Mor der fandt dig, hun ville hente dig hjem til sig, jeg ville sådan ønske at det havde været en anden, når det nu skal være sådan.

Det gør mig så ondt at du ikke skal se dine børnebørn vokse op, at de ikke får glæde af den bedste Morfar der findes. De var kun 6 år da du tog herfra, de husker dig ikke så godt længere, det bliver jeg så ked af at tænke på.

Du er her ikke mere, det skal vi accepter, nu er du sammen med Farmor og du ligger ved siden af hende som du gerne ville, det ved jeg du er glad for.

Jeg tror på at du lader mig mærke dig nogen gange, for jeg synes jeg mærker et strøg over min arm og kind, det er et forsigtigt og fint strøg, jeg tror det er dig.

Far jeg elsker og savner dig utrolig meget og det ved jeg Mor også gør, selvom I ikke levede sammen. Jeg tror på at du har det godt der hvor du er, det ved jeg du har.

Vi ses engang
Din datter Heidi <3

Here without you.
I still dream about you.
I need your love to hold me up
when it`s all to much to bear.
I need your light to guide me
when I don`t think i`ll make it through.
All I think about is you.
I`ve been waiting so long to be back in your arms where I belong.
I miss you and I love you.
Your always in my heart.

 

 

 

Mindeinformation

 • Født: 01/02/1954
 • Død: 09/08/1999
 • Fødeby:
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.01/02kære Jan Så kunne du være ble...

 • onsdag d.07/09Blev lige overvældet af sorg og sa...

 • tirsdag d.09/08Tiden går, tænk sig at have undv...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Jan Svane.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail