Gæstebog for Jan Uffe Durup


Stadig savnet...

Af Peter Durup, torsdag 29. december 2016 - 12:17


Som lyn fra en klar himmel ramte savnet mig endnu engang voldsomt og hårdt. Jeg savner dine `vanvittige´udfald og betragtninger af livet...... Hård og brutal på din egen charmerende måde og ikke mindst lige så farverige og sjove som dine fantastiske tegninger. Henrik , mor ,Josefine ,Luna og jeg var på kirkegården juleaften for at sende dig en kærlig tanke og tænde et lys for dig. Vi savner dig alle så meget.

Farfar

Af Josefine , lørdag 28. maj 2016 - 22:01


Hej farfar :) Tænkte på dig i dag, som så mange andre dage. Selvom Luna og Jeg ikke så dig så ofte, så er du ALTID i vores hjerter. Jeg savner vores samtaler og dine fantastiske tegninger på de breve du sendte os. Vi ses på kirkegården på din fødselsdag. I hjertet gemt, og ALDRIG glemt.

Hey Daddy

Af henrikdurup@ofir.dk, mandag 18. april 2011 - 14:58


Hej far det er længe siden ! Jeg har idag fået beskeden om at din gamle ven og kammerat John sov stille ind igår søndag !........... Det er jeg meget ked af , ikke mindst på Jonhil og drenges vejne . Jeg håber til gengæld at i må mødes up there some where , og mindes alle de bedrifter i nu en gang har på samvittigheden ! Jeg savner dig far og kan stadig ikk rigtig fatte , at det er som det er !!! de varmeste påske kram fra Henrik :-)

Grundlovsdag !..... Far`s dag

Af henrikdurup@ofir.dk, lørdag 5. juni 2010 - 15:19


Kære far Det er idag grundlovsdag og far`s dag....... og det er utroligt underligt at jeg ikke lige kan ringe til dig og sige " Hey Daddy ding dong .....What`s up "......... det er noget af det mest fustærende jeg har oplevet nogen sinde ! Der er nu 6 dage til din fødselsdag , og det er sku , for at bruge dit udtryk " Lort i lommen " at jeg ikke kan komme i kontakt med dig og lige sige Tillykke !..... Men jeg håber at de gutter og gutinder du er sammen med, samt farfar , farmor , morfar , mormor lisbeth og alle der ikke er her nede mere ! Fejre dig på god maner` :- ) Kærligst Henrik


Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

  • Født: 11/06/1944
  • Død: 22/11/2009
  • Fødeby: København
  • Mors navn: Ester Durup
  • Fars navn: Folmer Durup

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • fredag d.07/01Så er der taget hul på et nyt år...

  • onsdag d.03/11Hey Daddy sidder og høre musik o...

  • lørdag d.12/06Kære far, I går d. 11. juni va...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Jan Uffe Durup.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail