Til minde om jesper kornelius jensen

Min elskede pusling

min elskede mand pusling, du blev revet bort fra mig Onsdag den 23/1-2013. Den værste dag i mit liv - hvordan kan ham deroppe være så ond. og tage netop dig ????????? jeg fatter det stadig ikke. DU var mit lys i livet, alt det vi har været igennem. Elskede jeg dig bare mere og mere for hver dag vi havde sammen.

Åhhh min elskede hvad nu. Hvordan skal jeg komme videre ?? hvis bare nogle kunne svare på det. Jeg har heller ikke lyst til at komme videre, for mit liv var og er vores liv sammen - du er den person som kendte mig bedst og jeg har ikke lyst til at ELSKE andre end dig.

vores 4 guldklumber hvad nu med dem. Ida, Trine, Camilla og Casper kan jeg klare opgaven med dem uden dig ved min side, hvordan skal det nu gå dem uden dine gode råd?????

Min Mand er ude af syne, men vil ALTID have en plads i mit hjerte. Jeg elsker dig over alt Jesper kornelius Jensen.

 

Min tale  

Min elskede pusling.

Da jeg fik beskeden om du var kommet ud for en ulykke, skreg jeg så højt og længe at jeg til sidst ikke hade mere luft i mig. Jeg har ikke ord for dette. Mit hjerte er med et blevet revet itu, og helt bliver det nok aldrig igen. Tænk at ham deroppe kan være så uretfærdig først at give os liv i lille Luca og næsten tage dit liv samtidigt.

For vi skulle nå så meget, og havde planlagt så meget. HVAD NU OG HVORFOR og HVORDAN skal jeg komme videre, spørg jeg mig selv 1000000000000000…………… i løbet af dagen. Intet menneske på denne jord kan og ville have den plads i mit hjerte som du har og til evig tid vil have.

En stor tak til Kirsten og Ove fordi I valgte at få min Jesper trods jeres unge alder.

Og også en stor tak til Jesper´s mormor Ulla og morfar Ejlif fordi de har opdraget sådan en skøn dreng

Vi mødes til en ” hamballefest ”  den 2 November 2001 og det må siges at det var kærlighed ved første blik. Mit hjerte smeltede med det samme og du greb fast i det. Og har gjort det siden.

Jesper min pusling med verdens smukkeste brune øjne. Skønneste væsen og med dit altid skønne grin og smil. Din ”smukke” stemme når du sang i badet eller når vi kørte i bilen. Mig og ungerne mente jo bestemt du skulle meldes til X- fakta.  Som Ida siger dine prutter, din snorken om natten, din holden om natten selv om du svedte så vi klistrede helt sammen og du bare holdte fast på at sådan skulle vi altså sove. Du var også den eneste der kunne gøre hele badeværelset vådt over det hele når du gik i bad. Dine sure sokker ved siden af sofaen, vil altid være savnet nu. Din gode appetit, din livret skinkesnitsler med det hele, det kunne du sagtens spise flere gange om ugen. Hvordan skal jeg nu kunne lave det mere, din altid hjælpende hånd både i køkkenet og ALT ved huset. Hvordan skal det nu gå???? - spørger jeg mig selv om igen og igen.

Jeg er også 100 % sikker på, at mange af dem der er til stede her i dag, vil give mig ret i at DU altid var der for dem, med en hjælpende hånd hvis de have behov for det.

Tak også for din hjælp med vores skønne 4 børn, Trine, Ida, Camilla og Casper, og jeg ved, at hvis du kunne sige noget, så ”har vi sku klaret det super godt ” for det kan jeg se når jeg kigger rundt på vores 4 guld klumper. De spørger også hele tiden hvad og hvordan de kan hjælpe. Jeg ved du elsker dem rigtig meget og de elsker dig. Og jeg ved også du har været med til at præge deres liv, så de vælger de rigtige beslutninger i livet. Også vores 2 svigersønner Mathias og Mads, kom til, og betyder meget for os begge. Vores hjem var også altid en banegård for alle ungernes venner, Lykke vores skønne bonus pige og festerne de unge holdte i udestuen.

Også tak min elskede for du hjalp mig igennem mit sygedomsforløb, det gjorde os trods alt tættere. Vi blev meget bedre til at snakke om følelser og du var rigtig god til at læse mig, hvordan jeg lige havde det her og nu. At sige jeg elsker dig, og jeg skulle sige jeg også elsker dig, har vi altid været gode til, og man kørte heller ikke uden vi kyssede hinanden farvel. Du var min klippe - den er nu smuleret. Men jeg ved at alle vores skønne venner og familie vil stå på spring for at hjælpe mig. Men ingen kan stadig erstatte dig…

Dit 5 barn, firmaet er jo også dit barn som bare voksede og voksede. Men du har stadig formået at bevare det på et plan, så det stadig var en nydelse og glæde for dig at tage på arbejdede hver dag. Dette kunne jo også kun ske fordi du har så gode folk, særlig tænker jeg på Christian som har fuldt dig i tykt og tyndt igennem så mange år, i var som et andet ægtepat, Sorteper, som også var med til det sidste, Svend og Jonas som gang på gang kom tilbage til jkj efter vinteren, Rene, Søren, Kim, Brian, og Anders som valgt nye græsgange, Jacob og Helge som var på regning, er alle en stor del af jkj. Også dem som tidligere har været ansat hos jkj. Jeg har jo været med på baglinjen og set hvor stort en del de har, vores tur til Oslo, Bowling, og de super sjove firmafeste. så stor tak dem også.

Puuuuuhhhaaaa. Der er så mange jeg vil sige tak til. For det er jo ikke kun mig som har mistet, vores familie. Din mor Kirsten, bonus far Henning, dine 2 brødre på din mors side Steffan, og lille Jesper, deres kæreste og kone Caja, og Stine. Din far Ove, bonus mor Helle og dine bror Jacob og din søster Line. Og din skønne gamle farmor Mary som vi hade fornøjelsen af at være til 90 års fødselsdag hos sidste år. Min mor Bente min far Per, min fars Pia, min bror Jesper, min søster Tina, deres kærester Mayken og Martin. Lille Luca ikke at forglemme Min mormor Ruth hvor du altid har været som et barnebarn. TAK, TAK, TAK i betyder rigtig meget for mig og bestemt også for Jesper.

Vores skønne, skønne venner -  Jeg vil nævne nogle navne og de kommer i tilfældig række følge. Den lange Jesper, Ditte, Lonny, Henrik, Maj-Brit, Brian, Rene´, Helle, Christian og Dorte….. jeg kunne blive ved men en særlig tak til den for i har været der for mig og altid vil være der for mig.

Bare ordret enke som du nu har gjort mig til kan næsten ikke komme ud af min mund. For det er noget gamle mennesker bliver ikke når man kun er 37 år.

Jeg står her ved siden af din kiste, hvor du ligger sammen med en hel masse ting som du står for og som har en betydning for os efterladte. De andre siger jeg nok på sigt kommer- og skal komme videre. MEN jeg ville allerhelst kunne stoppe tiden og blive i nuet – for jeg følger du stadig er her hos mig. Og om lidt når du bliver sænket ned er det slut, og det kan jeg ikke rigtig forstå.  Jesper jeg elsker dig, ingen kan nogen sinde erstatte den plads i mit hjerte du har, og altid ville have.

 

Mindeinformation

 • Født: 02/12/1973
 • Død: 23/01/2013
 • Fødeby:
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • torsdag d.03/12Kære pusling ❤ Rigtigt hjertelig...

 • onsdag d.24/01Ja pusling ❤ Så er der gået 5...

 • onsdag d.24/01Puha ❤ fra vores bryllup ❤ og v...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for jesper kornelius jensen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail