Gæstebog for Jimmi Hørbye Karlsen


Savner dig

Af Ida, søndag 24. maj 2015 - 21:54


Hej Jimmi! Jeg savner dig rigtig meget, vi havde det så godt sammen jeg ville ønske at vi kunne vokse op sammen og du virkelig kunne se mig vokse op, jeg ville også bare ønske at du var her lige nu ved siden af mig fordi at vi kunne have det så sjovt sammen og vi kunne virkelig hygge os. Og vi kunne have lært hinanden lidt bedre at kende. Jeg savner dig bare virkelig meget. Jeg kigger her ind i minder om Jimmi Hørbye Karlsen næsten hver dag. Fra din mindste lillesøster Ida.

Hej storebror

Af IDA , mandag 21. april 2014 - 11:56


Hej jimmi du skulle have lov til at opleve mer af dit liv det var ikke fære at du skulle dø lige der jeg savner dig så meget.du skulle se ane fie og jeg du skulle være her idag det er synd for dig du er død kys og kram fra din mindste søster.

Savner dig

Af Fie Karlsen, lørdag 30. november 2013 - 1:36


Jeg elsker dig og savner dig rigtig meget. Nogle gange ville jeg ønske at du er her. Selv om du ikke er her nu, så har jeg det som om du er lige ved siden af mig. ;)

JEG SAVNER OG ELSKER DIG <3

Af Noah b johannsen, søndag 9. september 2012 - 18:46


Hej brormand du er virkelig savnet tænker rigtig meget på dig <3 det en hård tid men vi holder ud ! jeg savner dig rigtig meget for tiden jeg kan ikke forstå jeg ike kan ringe til dig og fortælle jeg har brug for dig og jeg elsker dig men jeg klare den.. der mange ting der ikke rigtig fungere og jeg ville så gerne fortælle dig det <3 men jeg håber du har det godt der hvor du er <3 JEG ELSKER DIG OVERALT PÅ JORDEN hilsen Noah b Johannsen.....

Tanker

Af Bente Denker ...mor til englen Mads Denker, tirsdag 19. juli 2011 - 23:12


Sender mange tanker på denne svære dag

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), tirsdag 19. juli 2011 - 22:32


Rigtig mange varme tanker til jer på en rigtig svær mindedag i skal igennem.håber så inderligt at i sammen må finde den styrke der skal til,og vi håber i må føle jeres elskede og savnet Jimmi omkring jer. Knus oog mange varme tanker.Gunner og Lissy

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 15. juli 2011 - 21:54


Kære familie. Bare en lille hilsen, nu hvor det er 3 år siden, at I mistede Jeres højt elskede og savnede Jimmi. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I er kommet godt igennem dagen, og at I har mærket Jimmis kærlighed og varme rigtig meget omkring Jer. Jeg håber også I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet jer ved dem. kan I nu have en rigtig god weekend, og være søde. at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Jimmi. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie!

Af Grete (Michael Illum Brobaks mor), fredag 15. juli 2011 - 19:14


Mange varme hilsener på denne dag, hvor det er tre år siden, I mistede Jimmi fra Grete

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), fredag 15. juli 2011 - 12:54


Vores varmeste tanker til jer på denne 3 års mindedag i skal igennem.Håber så inderligt at i sammen må finde den styrke der skal til,og vi håber i må føle jeres elskede og savnet søn og bror omkring jer. Knus og mange varme tanker.Gunner og Lissy

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, fredag 10. juni 2011 - 17:22


Kære familie. Hjertlig tillykke med Jimmis himmerigsfødselsdag, jeg håber de andre engle har fejret ham med maner, selvom det jo var sammen med Jer, han skulle have haft fejret dagen.men jeg håber solens smukke stråler har været en hilsen fra Jimmi, som ønsker at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejrede sammen med ham. Kan I nu trods alt have en rigtig god weekend og Pinse, og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Jimmi. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Side: 
1
2
3
54
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 10/06/1989
 • Død: 15/07/2008
 • Fødeby: Linde, Struer
 • Mors navn: Vivian Hørbye Karlsen
 • Fars navn: Gunnar Karlsen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.30/05Stadig savnet Du vil aldrig blive...

 • tirsdag d.30/05Stadig savnet Du vil aldrig blive...

 • mandag d.18/07Hej Jimmy! Jeg savner dig virkeli...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Jimmi Hørbye Karlsen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail