Gæstebog for Jon Ramm Patorra


Fødselsdag

Af Birthe Christensen, lørdag 8. august 2015 - 22:35


Kære familie. Tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Jons 24 års fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle har fejret ham med maner, så han har haft en rigtig god dag, og så håber jeg I har taget alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg er sikker på når solen har skinnet i dag har det været en hilsen fra Jon, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Jon komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Jon. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, torsdag 8. august 2013 - 15:34


Kære Jane og familie. Hjertlig tillykke med jeres højt elskede, savnede og smukke Jons himmerigsfødselsdag, jeg håber de andre engle fejrer ham med maner, så han får en rigtig god dag og så håber jeg I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdsge, som I nåede, at fejre sammen med ham.Jeg håber også Jon, sender al sin kærlighed og varme ned omkring jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Jon. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Velkomsthilsen

Af Birthe Christensen, tirsdag 20. november 2012 - 15:20


Kære familie. Et stille velkommen her på Mindet. Det gør mig frygteligt ondt I skulle miste Jeres højt elskede søn Jon, på så grusom en måde. Ingen mennesker fortjener at blive at blive myrdet. Jeg håber I har et rigtig godt netværk omkring Jer i denne svære tid, som kan være her for Jer med et trøstende ord og en skulder, at græde ud ved når der er behov for det.Jeg håber også I må få al den trøst og støtte, som I har brug for herinde på Mindet. Kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden, for livet er jo så skrøbeligt. Hvil i fred Jon. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Min dybeste medfølelse <3

Af Henni Sabet. (mor til en engel ), søndag 11. november 2012 - 19:32


Det gør mig så uendelig ondt at du/I har mistet jeres dejlige søn Jon.Føler meget med jer.Jeg har selv mistet min 20 årige søn for 9 år siden,så kender alt til den voldsomme,smertefulde sorg, chok og afmagt.Min søn blev ikke myrdet, men dræbt af en lastbil, på hans knallert, på vej til sin læreplads, som tømrer.Men smerten og chokket kender jeg.Det ene øjeblik var de her og i det næste er de væk.Mit hjerte gør ondt når jeg tænker på den store sorg I gennemgår lige nu.De varmeste hilsner Fra Henni (mor til Rehne)

Kære efterladte!

Af Grete (Michael Illum Brobaks mor), fredag 9. november 2012 - 21:10


Velkommen her på Mindet! Jeg håber, du/I her får noget af den støtte, der er stærkt behov for. Det er altid svært at miste et elsket menneske, men det er om muligt endnu mere fortvivlende, når andre er skyld i, man skal leve med sorg og savn. Mange varme tanker og hilsener fra Grete

<3

Af Gitte Vebert Birk, fredag 9. november 2012 - 9:49


Sender mange tanker til Jon's efterladte <3


Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 08/08/1991
 • Død: 25/09/2012
 • Fødeby:
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • torsdag d.13/08Kære Jane og Jon. Er blot en gæs...

 • lørdag d.08/08Kære Jon. I dag kunne du været b...

 • fredag d.08/08Stort tillykke med de 23år du vill...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Jon Ramm Patorra.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail