Til minde om Jonas Strøm Øster

Vores elskede søn og bror

Vores allesammens dejlige dreng.

Dagen var kun 18 minutter gammel, da vi fuldstændigt meningsløst mistede Jonas ved en ulykke ingen havde kunnet forestille sig.

Jonas var lige startet i 1.g og var vild med sit nye liv, som han havde glædet sig til. Om aftenen havde han været til sin første rigtige fest på gymnasiet og var så glad og flyvende...det hele var bare så godt.

Jonas var i fuld gang med at tage hul på livet, på alle planer.

Han var kærlig og følsom, havde humor og varme og fik folk til at le. Han passede sin skole og sit arbejde og ikke mindst sin fodboldtræning, for fodbold var Jonas’ helt store interesse, som han havde dyrket siden han var 5-6 år. Her var han virkelig i sit es. Det var også her Jonas’ ellers godt skjulte temperament kunne komme til syne. Når noget var rigtig vigtigt for Jonas havde han alle følelser med, også vreden når det ikke gik så godt.

Generelt var det meget mere glæden og kærligheden som prægede Jonas. Heldigvis huskede vi undervejs ofte at fortælle hinanden... ”jeg elsker dig”...”jeg elsker også dig”... enten med ord eller med en hurtig sms. Det er en stor trøst for os nu... vi vidste den var der.... kærligheden, men huskede også at sige det mens tid var, -vi ville bare så gerne have fortsat i mange, mange år endnu... men vi ved kærligheden stadig er der så stor som aldrig før, men Jonas kan bare ikke sige det mere.

Jonas havde mange gode venner og det har vi fået bevist i overmål efter hans død. Al den støtte, omsorg og kærlighed der er strømmet til os, hans mor, far, søster og familie, har varmet og givet trøst midt i kaos og meningsløshed. Jonas’ venner og kammerater, på bare 16 år, har været fantastiske og så gode venner kan man kun få hvis man selv er unik.

Hillerød var Jonas’ daglige hjemmebane med venner og trygge omgivelser. Samsø var sommerhus og familie i ferier og fritid. Vi vil alle savne Jonas umådeligt meget, men håber på at glæden og taknemmeligheden over at have kendt Jonas med tiden vil vokse sig stor som savnet.

 Vi elsker dig fyr.

Mindeinformation

  • Født: 03/07/1998
  • Død: 30/08/2014
  • Fødeby: Hillerød
  • Mors navn: Lone Strøm
  • Fars navn: Per Øster

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • lørdag d.12/12Det er ikke til at forstå at det e...

  • lørdag d.23/11Jonas min søn Daniel. Var sammen m...

  • mandag d.29/10Du er i tankerne og hjertet hver en...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Jonas Strøm Øster.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail