Til minde om Per Lillelund

Vi ses igen brormand

Hvis vinden suser omkring mig og rusker i mit hår, så er det bare vinden der fortæller mig at du er her

Hvis regnen rammer mit ansigt og vasker mine tårer væk, så er det fordi at du ikke vil se mig græde mere

Hvis solen skinner på mit ansigt og blidt varmer min kind, så smiler jeg lidt...  for så ved jeg du ser mig og har det godt der hvor du er.

På 1-års dagen for min brors død, skriver jeg dette, for at mindet om ham aldrig skal forsvinde. Han var mild og god og elsket af mange. Han havde det til tider svært, især i de sidste 5-10 år, men inderst inde i ham brændte der stadig et lys og fandtes der en varme og en humor som ikke ses mange steder. Samlet set i mit liv, er min storebror den som har givet mig mest grin og latter, med hans dejlige vitser, efterligninger af skuespillere, stand-up komikere m.m. Han kunne i sine unge dage karikere danske skuespillere, så tårerne trillede ned ad vores kinder af grin. Han havde en ligefrem indgangsvinkel til mennesker og en uhøjtidelighed som var skøn og befriende. Han har gjort de sjoveste ting ind i mellem, og når han kastede sig over en ny ynglingshobby, gjorde han det med en energi som var bemærkelsesværdig.

Brormand – 3 skønne piger satte du i verden. Jeg skal gøre mit bedste for at prøve at hjælpe dem og minde dem om, at livet trods alt er godt og værd at leve. Det er hårdt for mor og far også - det værste i livet må være, at miste det barn man har sat i verden. Det er bare ikke rigtigt. Jeg selv vil prøve at holde fast i alle minderne, om alt det vi har lavet sammen og det er ved gud meget. Vi var meget tætte som børn og unge. Jeg vil altid værne om de minder. Jeg mindes om det dagligt, når jeg ser på mine egne børn, som er født med næsten samme antal måneder imellem, som der er mellem os. De minder om os to da vi var små – både af udseende og væremåde. Nicklas – storebror og den sjove komiker og Mathilde den lyse, stille pige - lillesøsteren. De holder sammen i tykt og tyndt og har et helt specielt bånd til hinanden. Der er ca. lige kort tid imellem dem, som der var mellem os.

Min storebror Per Lillelund døde sandsynligvis mandag d. 14. oktober 2013. På hans dødsattest står tirsdag d. 15. oktober 2013. Han drog af sted mandag morgen kl. 8 som en glad mand, for at tage ud i båd fra Helnæs Madde som han har gjort masser af gange før, for denne gang at fiske med sin kammerat Lars Steffansen. Vejret var stille og havet roligt. De kom aldrig hjem om eftermiddagen som aftalt og ved 19-tiden blev de meldt savnet og eftersøgningen på havet blev sat i gang. Der blev søgt hele natten, men ved 7-tiden om morgenen blev eftersøgningen indstillet pga. af tåge. Ved 8-tiden fik politiet et tip fra en person på land, om at han havde set en båd i vandet uden folk i. Ved 11-tiden blev Per fundet død. Jeg kan stadig ikke forstå det. Der er så mange ting jeg ikke forstår. Vandet var nærmest blikstille og der var høj sol. Men det var efterår og i vandet overlever man ikke længe på den årstid. Den ene person blev fundet i vandet med redningsvest på – den anden havde svømmevest på. Ved ikke om båden vendte med bugen opad eller nedad. Tænker bare tit over, hvad der mon skete derude. Hvad kan være gået så galt, at dette blev udfaldet på det. Brormand - hvis du nogen sinde kommer forbi mig for at prøve at fortælle mig hvad der skete den dag, skal du være velkommen. Jeg vil holde alle sanser åbne J

Men godt du blev fundet brormand – ville bare ønske du havde været i live. De forsøgte genoplivning på vej til OUH i helikopteren, men du havde sandsynligvis været død længe på det tidspunkt. Din mobil telefon var gået på en mast sidste gang mandag kl. 9.30, så jeg gætter på, at du er røget i vandet omkring det tidspunkt og koldt som vandet er, er der nok ikke gået mange timer, før du har mistet bevidstheden og derefter stille sovet ind. Du lå med et smil om munden, da jeg besøgte dig på 6-timers stuen, så jeg gætter på, at du i det mindste ikke har været bange da du sov ind, sandsynligvis med drømme, tanker om dine skønne piger derhjemme.

Vi savner dig alle sammen usigeligt meget. Du var elsket og afholdt af mange. Der var intet ondt i dig – INTET som helst. Alt i dig var kun godt. Du ønskede aldrig i dit liv, at gøre noget menneske ondt, eller at det skulle gå dårligt for nogen. Du magtede ikke konflikter og uvenskab, havde ikke lyst til at tage stilling til dem. Ønskede bare at alle skulle være gode venner og behandle hinanden ordentligt. Du havde i perioder svært ved at se, hvad der var godt for dig selv og evnede ikke at hive dig selv op i de dårlige tider. De perioder af dit liv er jeg ked af – du havde fortjent et helt og lykkeligt liv brormand.

Tilbage er der blot at sige – Vi ses igen Brormand. Det er jeg sikker på. Det kan ikke bare slutte her. Indtil da… hold dem fulde af latter, hvor end du er. Jeg elsker dig og savner dig. De kærligste hilsner fra Søs

Mindeinformation

  • Født: 07/07/1971
  • Død: 15/10/2013
  • Fødeby: Odense
  • Mors navn: Mona Lillelund
  • Fars navn: Aksel Hansen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • onsdag d.08/07Tillykke med fødselsdagen min skat...

  • søndag d.05/04Så er det igen påske uden dig min...

  • fredag d.02/01Så tager vi hul på det andet år...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Per Lillelund.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail