Gæstebog for Line Mørch Vilster


Fødselsdag

Af Birthe Christensen, fredag 29. december 2017 - 13:13


Kære familie. Hjertelig tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Lines fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle fejrer hende med maner, så hun får en rigtig god og fantastisk dag og så håber jeg I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med hende. Jeg er sikker på Line sidder oppe på sin himmelsky og følger jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have et godt og lykkebringende nytår og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Mange varme og kærlige tanker og Nytårs hilsner. Fra Birthe (Andre's mor). Hvil i fred smukke Line. Ære være dit Minde.

Tak Line

Af Nina, lørdag 11. november 2017 - 23:07


Tak fordi du tror på mig <3 Tak fordi du støtter mig <3 Tak fordi du er der for mig <3

hvil i fred hvor end du er..

Af ROLF D AKA FØNIX 22, onsdag 2. august 2017 - 8:41


sad lige og hørte den her sang og kom til at tænke på dig. https://www.youtube.com/watch?v=uslAYkrXkCU

Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 5. april 2016 - 13:26


Kære familie. I dag skal I desværre atter igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 2 år siden, at I måtte sige det allersidste farvel til Jeres højt elskede, savnede og smukke Line. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Line sidder et sted oppe bag skyerne og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Line. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 30. marts 2016 - 14:52


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 2 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Line. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Line sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu trods alt have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Line. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. fra Birthe (Andre's mor).

Det var ikke sådan det skulle gå .....

Af Anonym person, søndag 24. januar 2016 - 4:04


Sad og bladrede igennem en masse gamle billeder her til aften, og faldt over en del med dig, dette gjorde mig nysgerrig, og begyndte at søge efter flere, fandt så denne side, hvor jeg egentlig selv blev gjort bevist, hvor en dårlig ven jeg har været, at ikke en eneste gang har været forbi, og lagt en buket blomster ... Du var sgu en dejlig livsglad pige, og i de 4-5år jeg kendte dig var du altid fuld af fest og farver... Det er en skam at du ikke længere er i blandt os, men jeg håber at vi igen mødes på den anden side ... Mange tanker på en kold nat, bliver sendt din vej .....

Mindedag

Af Birthe Christensen, mandag 30. marts 2015 - 18:41


Kære familie. I dag skal I igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 1 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Line. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og, at I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på solens smukke stråler er en hilsen fra Line, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Line. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. fra Birthe (Andre's mor).

<3

Af Rita, søndag 29. marts 2015 - 21:30


Tænker på dig <3

KÆRE LINE

Af Marianne Vilster, lørdag 28. marts 2015 - 18:48


Et år er snart gået, siden vi fik den gruefulde besked, at du ikke var her mere. Et år er gået når det bliver den 30-3. Et år fyldt med fortvivlelse og et kæmpe stort savn. Et år siden vi sidst kunne høre din stemme og mærke dig. Et år hvor vi kun kunne tale om dig i datid. Et år hvor vi ville ønske, at vi kunne skrue tiden tilbage. Et år hvor vi ønskede det hele bare var en ond drøm. Vores familie var som et puslespil, hvor der nu for evigt mangler en vigtig brik, nemlig dig. Din plads i puslespillet, vil nu være fyldt af minder, som vi kan værne om og glædes over.

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 30. januar 2015 - 19:15


Kære familie. I dag igen skal I igennem en svær mindedag nu, hvor det er 10 måneder siden I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Line. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I må komme godt igennem dagen og I tager alle de gode minder frem, som I har om hende og varmer Jer ved dem. Jeg er sikker på Line sidder oppe på sin himmelsky og følger Jer på dagen og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Line. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Side: 
1
2
3
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 29/12/1985
 • Død: 30/03/2014
 • Fødeby: Esbjerg
 • Mors navn: Marianne
 • Fars navn: Bjarne

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.23/04En varm og dejlig hilsen til dig fr...

 • torsdag d.30/03I dag føles sorgen større, fordi...

 • torsdag d.29/12Kæmpe stort tillykke med din føds...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Line Mørch Vilster.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail