Til minde om Mads Malthe Lundgaard

Til minde for Mads Malthe Lundgaard

Kæreste Mads.
Tiden som vi fik med dig blev frygtelig kort,alt for kort.
Din far og jeg havde glædet os til ,at få en lille ny mere med hjem.
Men sådan skulle det ikke være.

Den dag jeg fandt ud af, at du gemte dig inde i min mave, var fantastisk. Du voksede dig hurtig stor, så jeg vidste at du ville blive en stor og flot baby.
Efter en fantastisk scanning og vi så dig rigtigt for først gang, var simpelhen utrolig. Du lignede dine brødre og du var stor, flot og bare dejlig. Også var du jo en dreng, min store flotte dreng.
Jeg var så stolt, stolt over at skulle føde en trejde dreng og jeg glædede mig frygtelig til at se dig og holde dig i mine arme og mærke dit hjerte banke mod mit bryst. Din terminsdato var den 5. januar 2007 og da vi gik ind i december månede kunne jeg bestemt godt mærke, at du fyldte godt i maven. At vende mig i sengen om natten var stort set umuligt og dine spark kunne virkelig mærkes.
Tre uger før termin, hvor man tror intet kan gå galt, går alt galt.
Jeg havde lige mærket dine dejlige spark, men begyndte kort efter at styrtbløde. Jeg blev hurtigt kørt på sygehuset, men det var allerede for sent. Den moderkage som skulle holde liv i dig, havde taget det fra dig igen.
Den 16. december 2006 blev du født ved akut kejsersnit, en stor og flot dreng på 3550 gr. og 54 cm lang.
Tiden vi fik med dig på sygehuset var dejlig, men hård. Bare tanken om at skulle slippe dig , inden for kort tid, var frygtelig, for du var jo perfekt. At jeg aldrig skulle se dig og røre ved dig igen, rev fuldstændigt mit hjerte fra hinanden, for du var jo min dreng og du skulle være ved mig, være ved din familie.
4 dage kunne vi få med dig og du var ved din fars og min side dag og nat. Jeg ville ikke miste et sekundt med dig. Du blev rørt, du blev kysset, du blev krammet, du blev puslet, du blev nusset og du blev kysset noget mere. Jeg kunne simpelhen ikke få nok af dig, for du var jo min øjesten.
Men slippe dig skulle vi og den 22. december blev du begravet. Det var en smuk begravelse, din far bar dig hen til hvad der skulle blive din lille have og der var masser af blomster og bamser.
Men jeg har så utroligt svært ved at slippe dig, men jeg er dybt taknemlig fordi du valgte mit hjerte, at bo under i 8 vidunderlige måneder og du vil for altid være i mit hjerte.
Jeg elsker dig nu og for altid.
MOR.

Mindeinformation

 • Født: 16/12/2006
 • Død: 16/12/2006
 • Fødeby:
 • Mors navn: Christina Lundgaard
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.20/11Et stort godnat kys fra fra mig.......

 • tirsdag d.16/08Jeg elsker dig min skat

 • torsdag d.22/04Godnat min skat...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Mads Malthe Lundgaard.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail