Til minde om Maria Camilla Skarby Ottosen

Vores elskede og livsglade datter

Maria, du fortjente ikke, at skulle forlade os på denne måde.

Vi fik ikke mulighed for, at fortælle dig, hvor højt vi elsker dig.

Vi skulle jo holde ferie, en tur i zoo med Cilius, mens hans forældre skulle arbejde. Besøge legoland og have købt den iphone. Åh, Maria skriv nu til mig, kom nu, hvorfor svarer du ikke ??????

Vi skulle jo også bruge ferien på, at tale om de ting som netop nu fyldte så meget i dit liv ! Du følte, at bofællesskabet ville have dig ud, du havde fået af vide de skulle bruge din lejlighed til en anden og du forstod det ikke. Du var ikke klar og meget bange for, hvad der kunne ske, hvis du skulle flytte fra Edelsvej. Du var også begyndt, at stille spørgsmål til dit arbejde i børnehaven selvom du " elskede dine børn" og du havde det svært, hvis ikke du var ven med alle.

Dine billeder fyldte også meget hos dig, vi andre var bare engang imellem "dumme" for vi forstod ikke, hvorfor det var så vigtig for dig. Åh, ja din telefon må vi heller ikke glemme, det var også en meget vigtig ting og din nokia var begyndt at drille, den virkede ikke altid længere, for nu skulle den jo byttes ud med en iphone og det kunne ikke gå hurtig nok.

Der bliver en utrolig stor tomhed i vores liv, vi håber det bare er et mareridt, der snart stopper, for det kan bare ikke passe, at livet skal gøre så ondt.

Vi kan ikke få lov, at røre dig, holde om dig og bare fortælle dig, hvor højt vi elsker dig , men jeg lover dig. Vi vil kæmpe for, at få lov til at sige ordentlig FARVEL, ligemeget hvor hårdt denne kamp bliver for os, vi har aldrig givet op uden kamp, så det har vi heller ikke tænkt os, at gør nu.

Sov sødt Maria og hils Sonny, morfar, bedstefar og Stine.

Du vil altid være savnet og vil aldrig blive glemt.

Knus

mor og far

Mindeinformation

  • Født: 19/12/1986
  • Død: 12/07/2013
  • Fødeby: Esbjerg
  • Mors navn: Vibeke Bettina Skarby Ottosen
  • Fars navn: Bo Pedersen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • torsdag d.19/12Tillykke med dagen deroppe 🇩🇰...

  • torsdag d.12/07Vi vil altid hade denne dag og selv...

  • tirsdag d.19/12Sleep in peace, lovely Maria!

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Maria Camilla Skarby Ottosen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail