Til minde om Nanna Elisabeth Svendsen

See you in Paradise! '<3

Det var din overskrift på Arto....

Ville bare sådan ønske, at du snart kom tilbage...

Nanna! Du fik kun 16 år i denne gamle verden. Det var alt for kort tid med dig, min elskede datter. Vi ser frem til den dag hvor vi igen skal være sammen med dig. Denne gang uden nogle sorte skygger, uden sygdom og død. Ja, vi ser frem til at Åbenbaringen det 21 kapitel vers 4 går i opfyldelse .

Vi mangler dig jo allesammen. Sas, din tvillingesøs, er nu mere en 6 år ældre end dig... Momse og Sandermand har deres små snakke om dig. Du bliver aldrig glemt, Basse. Elsker dig for evigt.

Ved jo godt, at du har fred for alle dine sorte tanker nu. Ved du kæmpede så hårdt for dit liv. Den nat var jo også et råb om hjælp, men det gik galt... Du kæmpede, men kampen var så ulige.

Basse, du ville jo altid gerne være glad og smilende, ville ikke have at andre kendte din mørke side. Du var den sjove og skøre pige, der elskede at pjatte.

Hvor skal vi alle kramme dig når du opstår i paradiset. Til den tid kan du bare være glad og smilende, din mørke siden vil være væk for evigt. Ja, til den tid vil alt hvad du drømte om være muligt. Der vil ikke være nogen socialfobi, der hindre dig i at komme ud af døren. Til den tid vil du vide at alle andre elsker dig. Hvor vi allesammen længes efter den tid.

Har prøvet at lave en hjemmeside til dig, Basse. Hvor er det bare svært at få det hele med, at få fortalt, hvor dejlig du var og hvor hård en kamp dit liv var og ikke mindst håbet om at se dig igen. Jeg ved jo alt for godt at du sover i søvnen og ikke kan høre mine hilsner, eller se din hjemmeside, men det gør heller ikke noget. Det er bedre at du sover og ikke skal have skyldfølelse over vores sorg eller være ked at det når du ikke kan være med de dag vil hygger os med familien, eller være ked at at du ikke kan se at børnene vokser op osv.

Din hjemmeside: alleelskerbasse.dk

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

En lille gammel hilsen til dig den 6. oktober 2009:

Savner dig så meget min skønne datter<3<3<3

Har siddet og kikket på billeder af dig i dag. Hvor er det hårdt at sidde og se på alle de smukke billeder du tog af dig selv, hvor ville jeg gerne bytte dem med nogle billeder af dig med dit glade smil, men du forstod ikke at det ikke var nødvendigt at se perfekt ud. Men Basse du var mest perfekt når du bare var dig selv, kan du huske ude på afdelingen, der kaldte dig de for Mumietrold, da du endelig viste dig for dem uden makeup, men de elskede dig jo alligevel, som vi alle gjorde. Du var dejlig som du var, men du ville have talent, troede kun at du var noget, hvis du kunne noget andre ikke kunne. Den allerværste konkurrent var dig selv, du skulle være smukkere næste gang, eller bedre næste gang. Hvis bare du havde kunnet se det vi andre kunne se...
Hvor jeg savner dig Basse, forstår stadig ikke at du ikke er her mere, forstår ikke at der næsten er gået 2 år. Er bare ked af det for tiden, ked af at du ikke er her...
Kram fra moar <3<3<3

See you in Paradise, Basse! '<3 See you...

Mindeinformation

 • Født: 28/06/1991
 • Død: 26/10/2007
 • Fødeby:
 • Mors navn: Susanne B. Svendsen
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • lørdag d.26/10Kære Basse 12 år e...

 • mandag d.05/03Jeg tænker stadig på Nanna, hver...

 • lørdag d.12/11Til minde om min dejlige efterskole...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Nanna Elisabeth Svendsen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail