Gæstebog for Niels Bodolf Sørensen


Fødselsdag

Af Birthe Christensen, torsdag 18. juni 2009 - 15:47


Kære familie. Et stort tillykke med Jeres Nielses himmelsfødselsdag. Selvom det jo var sammen med Jer, han skulle have haft fejret dagen. Jeg håber I tager alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I trods alt fik lov til, at fejre sammen med ham og varmer Jer ved dem. Kan I nu have det rigtig godt og passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære familie

Af Lissy (Kenneths mor), torsdag 18. juni 2009 - 9:09


Rigtig mange varme tanker til jer på en svær mindedag i skal igennem.Håber i sammen må finde den styrke der skal til,og vi håber i med solens smukke stråler må føle jeres elskede far/Niels omkring jer. Varme tanker.Gunner og Lissy

Kære familie!

Af Grete (Michael Brobaks mor), torsdag 18. december 2008 - 10:58


Et stille velkommen her på Mindet! Mange varme hilsener fra Grete

Mindeord trykt i Mini bladet Glejbjerg uge 29 - 2008

Af Sasja Kikkenborg Josefsen, tirsdag 16. december 2008 - 19:43


Det var med stor sorg at vi modtog beskeden om at vores kære nabo og ven Niels Bodolf Sørensen var sovet stille ind lørdag den 7.6.2008 Niels var en helt speciel person, én man kun møder én af her i livet. Han vidste meget og havde oplevet meget gennem livet. Han var altid yderst gæstfri og hjælpsom. Han nød familie og venners selskab og manglede vi et godt råd eller en hjælpende hånd, gik vi aldrig forgæves hos Niels. Niels vil blive savnet meget og har efterladt sig et stort tomrum i vores hverdag. Æret være Niels Bodolf Sørensens minde!

ET stille velkommen ..

Af Marianne, mandag 15. december 2008 - 20:19


Hermed byder jeg velkommen til *Mindet* .. lidt trist, for det er altid en trist årsag til at folk kommer herind - nemlig at en kær person har fået sine englevenner måske endog alt, alt for tidligt. Mindet er et dejligt sted .. her kan man mindes den/de man har mistet, snakke med andre med samme erfaringer mv .. man kan tænde et lys, man kan mindes .. og så længe vi mindes bevarer vi den afdøde hos os. Over døren på et persisk Universitet står Zaharustra´s kloge ord .. *Mindet lever* ! Jeg har Forstået dét på den måde at så længe vi mindes, så længe vi fortæller historier, minder, anekdoter og hilsner da lever den afdøde bidere hos g igennem os .. derfor er det å vigtigt at vi tænder lys, at vi mindes, at vi tillader vedkommmende at blive husket o erindret til evig tid. For da lever mindet jo videre .. De kærligste hilsner og min dybeste medfølelse .. Marianne .. Mor til een og englemor til to.


Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 18/06/1944
 • Død: 07/06/2008
 • Fødeby: Glejbjerg
 • Mors navn: didde kirstine
 • Fars navn: niels elkjær

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.04/02Kun en tanke væk ❤️

 • torsdag d.15/11hej bedstefar. Det er blevet novem...

 • torsdag d.15/11hej bedstefar. Det er blevet novem...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Niels Bodolf Sørensen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail