Gæstebog for Paw Lykke Haupt Ottesen


Mindedag

Af Birthe Christensen, søndag 30. oktober 2016 - 21:41


Kære Monica og familie. I dag har I måttet igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 6 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Paw. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I er kommet godt igennem dagen og, at I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Jeg er sikker på det smukke efterårs vejr, som det har været i dag har været en hilsen fra Paw, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have en god og velsignet aften og en stille og fredfyldt nat og må Paw, komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Paw. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Jane Juul ( Thomas's mor), fredag 8. januar 2016 - 0:06


Kære Monica. Jeg sender dig og din familie mine varmeste tanker på Paw's fødselsdag,håber i er kommet godt igennem dagen og har fundet alle de gode minder frem,dem er der ingen der kan tage fra jer. Knus fra Jane.

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, torsdag 7. januar 2016 - 22:34


Kære Monica og familie. Hjertelig tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Paws 24 års fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle har fejret hem med maner, så han har fat en rigtig god og fantastisk dag. og så håber jeg I har taget alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg er sikker på Paw har siddet og har fulgt Jer på dagen og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I er kommet lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Paw komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Paw. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 30. oktober 2015 - 23:31


Kære Monica og familie. I dag har I måttet igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 5 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Paw. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn er kommet godt igennem dagen og, at I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Jeg er sikker på Paw har siddet oppe på sin himmelsky og har fulgt Jer på dagen og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I er kommet lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Paw komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Paw. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Birthe Christensen, onsdag 7. januar 2015 - 23:21


Kære Monica og familie. Hjertlig tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Paws 23 års fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle har fejret ham med maner, så han har haft en rigtig god dag og så håber jeg I har taget alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg er sikker på han har siddet oppe på sin himmelsky og har fulgt Jer på dagen og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I er kommet godt igennem dagen. kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Paw komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Paw. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Jane Juul(Thomas's mor), onsdag 7. januar 2015 - 22:38


Kære Monica. Jeg sender dig de varmeste tanker på Paw's fødselsdag,en dag som skulle fejres hjemme hos familien,men jeg er sikker på der er fest i himlen. Knus fra Jane.

Fødselsdag

Af Jane Juul(Thomas's mor), onsdag 7. januar 2015 - 22:37


Kære Monica. Jeg sender dig de varmeste tanker på Paw's fødselsdag,en dag som skulle fejres hjemme hos familien,men jeg er sikker på der er fest i himlen. Knus fra Jane.

Fødselsdagshilsen

Af Grete (Michael Brobaks mor), onsdag 7. januar 2015 - 8:07


Kære Monica. Mange varme hilsener på denne dag, hvor I burde kunne fejre Paw i familien fra Grete

Mindedag

Af Jane Juul (Thomas's mor), torsdag 30. oktober 2014 - 22:32


Kære Monica. Lige en lille hilsen med de varmeste tanker til dig og din familie. Knus fra Jane.

Mindedagshilsen

Af Grete (Michael Brobaks mor), torsdag 30. oktober 2014 - 20:09


Kære Monica! Du og familien har været igennem en svær mindedag, hvor det er 4 år siden, I mistede jeres elskede Paw. Mange varme hilsener fra Grete

Side: 
1
2
3
4
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 07/01/1992
 • Død: 30/10/2010
 • Fødeby: Ringsted
 • Mors navn: Monica Lykke Madsen
 • Fars navn: Lars Peter Haupt Ottesen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • fredag d.29/09Længe siden jeg har været herinde...

 • mandag d.31/10En lang og smuk dag er ved at være...

 • fredag d.17/06❤️❤️❤️ Min smukke engel...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Tidslinje

  Se tidslinje

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Paw Lykke Haupt Ottesen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail