Gæstebog for Pelle Rasmussen


Elskede Pelle

Af Mor, lørdag 24. december 2022 - 10:42


Elskede Pelle.
Endnu en jul uden dig min elskede Pelle. Intet er som det skulle være, tristheden og savnet på denne højtidsdag er der, også selvom der nu er gået så mange år. siden vi mistede dig så brat. Der er ikke en dag, hvor du ikke er mine tanker, hver dag tænder jeg dit lys ser på det fine billede ,hvor du smiler og er glad. Du er hos mig, har dig i mit hjerte. Tiden går så hurtigt og står også stille inden i mig. Som tiden går og jeg bliver ældre, kan jeg mærke at sorgen over mit tab fylder miner tanker, så der er dage, hvor jeg bare er trist ked af det og kan ikke finde indre ro. I dag skal vi holde jul hos Andreas. Det skal nok blive en fin aften dejligt at være sammen med mine kære men du mangler og det gør mig trist.
Elsket og savnet er du hver eneste dag. Bære dig for evigt i mit hjerte.
Pas på dig og dine kære.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Jytte Mogensen, mandag 26. september 2022 - 8:08


Det den 26 september 2022 og du ville være fyldt 44 år i dag min elskede Pelle.
13 april 2002 forvandt du så brat, en dag hvor det mest frygtelige skete, en dag hvor mit liv gik i stå, en dag hvor sorg smerte og tomheden tog, over en dag hvor livet for mig ikke kunne fortsætte, hvordan kunne jeg nogen sinde komme videre. jeg har siddet og læst i mine dagbøger, som jeg skrev de første år efter. når jeg læser disse bøger, forstå jeg ikke, hvordan jeg kom videre i livet. Jeg blev afhængig af at skrive til dig hver dag i dagbogen og her på mindet, det hjalp mig gennem dagene det hjalp at sætte ord på smerten, sorgen og savnet.
Jeg besluttede at skrive en bog om mit liv, den skriver jeg stadig på.
Du kommer aldrig tilbage, men savnet er der og jeg tænke på dig hver dag tænder dit lys hver morgen. Har været på graven og sætte blomster og ved, at en dag skal vi være der sammen, jeg vil hvile der sammen med dig, det er min sidste vilje.
Pas på dig og dine kære jeg passer på dig her i mt hjerte.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Jytte Mogensen, tirsdag 13. april 2021 - 7:23


Elskede Pelle. 19 år er gået og hver dag er du i mine tanker. Det føles ikke som 19 år siden, nogen gange føles det blot for lidt tid siden. det er svært at forstå, men når jeg tænker tilbage er der jo sket så meget i disse år. hændelser på godt og ondt oplevelser som du også kunne have været en del af. I dag skal Karin og jeg have en Pelledag. Vi køre ud i den danske natur, tager på graven og hygger hos Karin, du vil hele dagen være i vore hjerter og vores tanker vi savner dig så meget i vores liv. Pas på dig og dine kære. Jeg passer på dig hver eneste dag i mit hjerte og mine minder.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Jytte, torsdag 24. december 2020 - 9:45


Elskede Pelle, så er det igen jul en attende jul uden dig, det er så tomt hver eneste gang det forandres aldrig, men du er her er hos os her i vore hjerter. I år er det et også en noget anderledes jul. Danmark og hele verdenen er indhyllet i en virus (Corona 19) som startede i marts. Vi kan kun være sammen med de nærmeste og i vores familie er det Rikke, drengene og Andreas og hans børn. Jeg syntes det er fint nok, vi må jo passe på hinanden så vi ikke bliver syge.
Savner dig tænker på dig og ville ønske det hele kunne være som før, hvor vi alle var sammen.
Pas på dig og dine kære. Du er hos mig for evigt elsket og savnet hver eneste dag.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Jytte, lørdag 26. september 2020 - 9:59


Elskede Pelle.
42år ville du blive i dag. Tænker så meget på hvor dejligt det ville være, hvis du var her blandt os, så ville vi alle være samlet og fejret dig. Nu er der bare et stort tomrum, og jeg kan lægge blomster tænde lys og mindes dig, men savnet er stort og minderne står nu tilbage. Savnet bliver ikke mindre med årene, det tror de fleste, som ikke har prøvet at miste ens største kærlighed ens barn, det er der hele tiden selvom livet går videre. I dag tager jeg på graven og bagefter drikke jeg kaffe med Karin.
Du er hos mig hele tiden, bære dig med største ømhed i mit hjerte. Pas på dig og dine kære. Kærligst Mor.

Elskede Pelle

Af Jytte Mogensen, mandag 13. april 2020 - 7:56


Elskede Pelle.
18 år er gået, hvor tiden er blevet af, forstår jeg ikke. Der er dage hvor det hele føles så tæt på.
Den indre boblende glæde er væk, den forsvandt, da jeg mistede dig, den er aldrig vendt tilbage, den forsvandt med tabet. Jeg lever med det, forener mig med det, det kan jeg fordi tabet og tomrummet forbliver hos mig, du kommer ikke tilbage livet er forandret, hverdagen er forandret, og det prøver jeg at få det bedste ud af. Lige nu er Danmark og faktisk hele verden lukket ned på grund af en pandamin "Corona/19"det er en meget mærkelig tid og også en foruroligende tid vi er igennem, men det skal nok gå, når noget sker, tænker jeg altid på, at det værste har jeg oplevet, jeg mistede dig og intet for mig kan være mere smertende end at miste mine børn. Vi passer på hinanden og håber på at ingen af af os bliver syge af denne virus. I dag skal Karin og jeg mødes på graven. Pas på dig selv og dine kære. Jeg passer på dig i mit hjerte hver eneste dag.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Mor, tirsdag 24. december 2019 - 9:53


Det går alt for stærkt, og alligevel står tiden så ofte stille inden i mig. Der er gået så lang tid uden dig, og der kommer flere dage, hvor savnet fylder meget, så der er ingen tid på sorg for mig. Det er juleaftensdag og vi skal som altid ind til Rikke,Jonas og Laurits sammen med farmor og farfar og Andreas, Keld er i Lisabon. Det bliver aldrig det samme, du mangler hele tiden og vi taler meget om det, og det vil vi blive ved med, din historie er hos os, og det betyder alt for mig. Du er så evigt elsket, savnet og aldrig glemt. Vi skal i kirke og det føles godt at være i det rum sådan er det blevet det var det ikke før i tiden. Elsker dig af hele mit hjerte du vil altid være hos mig, pas på dig og dine kære.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Jytte Mogensen, torsdag 26. september 2019 - 12:13


Elskede Pelle. I dag ville du været blevet 41 år og vi ville have været samlet alle for at fejre dig. 17 år har du været fra os og det har været og er år med evigt savn. Men vi har dig med i vores hjerter og taler tit om dengang du var blandt os. Din historie forsvinder aldrig.
Evigt elsket og altid savnet.
Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af mor, onsdag 26. september 2018 - 10:09


Elskede Pelle. I dag ville du være blevet 40 år. 15 år er gået siden vi så brat mistede dig. Forstår det stadig ikke savner dig og ville af hele mit hjerte ønske at vi kunne være sammen og fejre dig. Livet tog en drejning på et split sekund, alt blev forandret. Selvom livet fortsætter og jeg med årene har fundet tilbage til den virkelige verden, bliver tomheden og den mørke plet i mit indre der for altid. Jonas og jeg skal på graven og han bliver her et par dage, det er godt for mig, ham og jeg taler tit om dig, din historie har vi altid med os. På søndag holder vi en mindedag hvor vi alle er sammen omkring dig. Elsker dig tænker på dig, du vil altid være hos mig, minderne står så stærkt tilbage. Pas på dig selv og dine kære. Kærligst Mor

Elskede Pelle

Af Jytte Mogensen, fredag 13. april 2018 - 9:09


Elskede Pelle. Endnu et år er gået. 16 år er det siden du så pludselig ikke var hos os mere. Aldrig mere, det var helt forbi, så smertefuldt, så uvirkeligt, så ondt som ikke ord kan beskrive men kun en følelse af tomhed og afmagt sad jeg tilbage med. glemmer det aldrig trods åerne der er gået. Du vil altid være hos mig, altid vil din historie følge os alle som elskede dig så højt og savner dig hver eneste dag. Solen skinner i dag, solen som du holdt så meget af står på en blå himmel. Du var et lys på jorden mit lys som pludselig blev en stjerne på himlen. Pas på dig selv og dine kære, en dag er vi sammen igen, det tror jeg på ellers er der ingen mening med livet. Kærligst mor

Side: 
1
2
3
147
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

  • Født: 26/09/1978
  • Død: 13/04/2002
  • Fødeby: Karlebo
  • Mors navn: Jytte Mogensen
  • Fars navn: Bent Rasmussen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • torsdag d.13/04Mange år er gået siden den skæbn...

  • lørdag d.24/12Elskede Pelle. Et lys tænd...

  • mandag d.26/09Elskede Pelle. Et lys tænde...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Pelle Rasmussen.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail