Gæstebog for Poul Møller


Kære Ulla

Af Karen, Børges kone, onsdag 10. november 2010 - 1:52


Hjertelig tillykke med din elskedes fødselsdag. Det er altid hårde dage. Men jeg håber, at du mærker, at han er dig nær. Tanker og knus fra Karen

Poul Møller

Af ulla møller, lørdag 28. november 2009 - 1:49


Kære Poul. Jeg var til søskendedag d. 21 -11 hos Hanne og Flemming, det var hyggeligt men vi savner dig i blandt os der er et stort tomrum efter dig, men vi snakker meget om alle de gode minder vi har haft med dig. Jeg elsker og savner dig meget. Knus din kone

Poul Møller

Af ulla mølle, mandag 19. oktober 2009 - 21:07


Kære poul. Jeg sender en stor hilsen til dig i dag, for i morgen rejser jeg ned til Iben. Så nu går der lidt tid hvor jeg ikke kan skrive til dig, jeg savner dig meget og tænker på dig hver dag.Men jeg håber du har det godt der hvor du er. Elsker dig Knus din kone.

Poul Møller

Af ulla møller, fredag 10. juli 2009 - 22:56


Kære Poul. Jeg var igår til Monas begravelse det var slemt jeg sad og tænkte på dig hele tiden i kirken, og jeg følte at det var dig jeg sagde farvel til og ikke Mona det var hårdt, men jeg kom da igennem det engang til på så kort tid.Jeg kan ikke forstå at der er gået et 1/2 år siden du blev taget fra mig, jeg savner dig hver dag. Knus fra din kone.

Poul Møller

Af ulla møller, mandag 8. juni 2009 - 21:13


Kære Poul. Nu er der atter overstået et par sværre mærkedage hvor du ikke kunne deltage, din søsters fødselsdag på bakken gik godt og revyen var god vi havde en god dag. Jeg tænkte meget på dig ,men det gjorde de andre også.jeg ved godt at det kun var en pigefest, men alligevel savnede jeg dig men jeg føler at du er hos mig og hjælper mig igennem de svære stunder. Jeg elsker dig pas godt på dig selv. Knus din Kone.

Poul Møller

Af ulla møller, torsdag 4. juni 2009 - 10:58


Kære Poul. Nu vil jeg fortælle dig at denne weekend også bliver svær uden dig ved min side. I morgen skal jeg til Børges 75 års fødselsdag det er mærkeligt at du ikke er med, men jeg har god stytte i vores søn - svigerdatter og børnebørn så jeg håber på en god dag. På Lørdag skal jeg til din søster birgits 70 års fødselsdag det bliver også svært men alle er så betænksomme og vi savner dig meget, der er et stort tomt hul efter dig. Der er mange svære stunder men det er jo også kun 5 mdr. siden du blev taget fra os. Vi forsøger alle på at komme videre det ved vi at du ønskede for os som blev tilbage. Jeg elsker og savner dig meget. knus din kone.

Poul Møller

Af ulla møller, fredag 15. maj 2009 - 11:47


Kære Poul. I morgen bliver det en svær dag for mig, vi skal fejre daniella og det er første gang vi skal holde fest uden dig, jeg ved du ville ønske at deltage men det kan du desværre ikke, men du vil være hos mig i mit hjerte og tanker. Vi har heldigvis en dejlig familie som støtter og hjælper mig til at komme igennem de sværre situationer de er helt utrolige og en fantastisk hjælp for mig. Jeg har lige haft en fantastisk dag på bakken med børn - børnebørn og svigerbørn, du var i vores tanker og vi ved du ville ha nydt det sammen med os. Vi savner dig meget. Elsker dig knus din kone.

Poul Møller

Af Ulla Møller, tirsdag 28. april 2009 - 9:33


Kære Poul. I dag skal jeg til Rene, BETTINA OG børnene, det er Rikkes fødselsdag i morgen så fylder hun 4 år.Jeg skal være dr til på lørdag, ville ønske du kunne være der sammen med os alle.Men jeg håber du har det godt der hvor du er nu.Tænker meget på dig, elsker dig. Knus din Kone.

Poul Møller

Af Ulla Møller, onsdag 22. april 2009 - 23:19


Kære Poul. Det er noget siden jeg har skrevet til dig.Jeg er lige kommet hjem fra grækenland jeg har været hos Iben en tur, vi har rigtirt fået snakket om alt det der er sket. Hun var jo langt væk og kunne ikke være her sammen med os da vi sagde farvel til dig men hun tænkte på os allesammen i den svære stund. Da jeg kom hjem igen havde vores børn malet lejligheden og gjort den så flot istand, det er slet ikke til at kende den igen så lys er den blevet og jeg er meget glad for det store arbejde de har gjort for mig. Nu nyder jeg at gå og sætte tingene på plads igen, det er rigtigt dejligt. Savner dig meget. Knus din Kone.

Poul Møller

Af Ulla Møller, fredag 27. marts 2009 - 11:08


Kære Poul. Idag skal jeg igen på en svær weekend da det er første gang jeg skal på familie weekend efter du blev taget fra mig. Det bliver hårdt men det er godt familien er der til at hjælpe mig igennem den. Det er jo også svært for os alle men du er hos os i vores hjerte og tanker savner dig meget. Knus din kone.

Side: 
1
2
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

  • Født: 10/11/1940
  • Død: 28/12/2008
  • Fødeby: Kbh.K
  • Mors navn:
  • Fars navn: Poul Møller

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • onsdag d.28/12Kære Poul. Du er i vores tanker og...

  • torsdag d.10/11Kære Poul tillykke med fødselsdag...

  • søndag d.09/10Kære Far Tiden den går men savnet...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Poul Møller.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail