Gæstebog for Thomas Birgemann Juul


Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 24. maj 2019 - 15:45


Kære Jane og familie.

Endnu engang må I igennem en svær mindedag, som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg er sikker på Jeres højt elskede, savnede og smukke Thomas sidder og følger med fra oven og sender al sin kærlighed og varme ned omkring Jer så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit Minde.

Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus.
Fra Birthe (Andre's mor).

Forsinket mindedagshilsen

Af kirsten mor til claus Ho, fredag 3. maj 2019 - 6:47


Kære Jane.
Forsinket mindedags hilsen, håber dagen blev tålelig, mit overskud har været lidt lavt efter vi mistede vores ven som vi kender via Claus og højskolen, han blev 51 år gik i seng og der lød et suk væk var han, nemt men alligevel .
Dernæst mistede jeg en kollega hun blev 52 år, hun var syg i ca. 5 uger. Først fik hun benet sat af midt på låret, desværre var det ikke nok, så tog de hele benet, dernæst ramte en infektion, og det klarede hun ikke. Alt sammen pga af fejl fra sygehusets side de havde glemt at informere hende og hendes læge om, at hun havde type 2 diabetes - de havde vidst det i 4 år, hun fik det at vide i januar, det lyder ufattelig; men sandt.
Så mindes man lige om, at vi skal huske ikke at udsætte til i morgen hvad gøres kan i dag og nyde livet .
De varmeste tanker herfra

Kirsten mor til Claus Ho

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 24. april 2019 - 21:35


Kære Jane og familie.

I dag har I måttet igennem en meget svær mindedag nu, hvor det er 13 år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Thomas. Jeg håber i trods Jeres store sorg og savn, er kommet godt igennem dagen og, at i har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Jeg er sikker på at solens smukke stråler har været en hilsen fra Thomas, som har ønsket, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så i er kommet lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Thomas komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. ære være dit Minde.

Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus.
Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, søndag 24. marts 2019 - 23:37


Kære Jane og familie.

Bare en lille hilsen her på falderebet af Jeres højt elskede, savnede og smukke Thomas mindedag. Jeg håber i trods Jeres store sorg og savn, er kommet godt igennem dagen og, at I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Jeg er sikke på det smukke vejr, som det har været i dag har været en hilsen fra Thomas, som ønskede, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Thomas komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit Minde.

Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus.
Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Jane

Af Kirsten mor til Claus Ho, søndag 13. januar 2019 - 23:16


En forsinket hilsen i anledning af Thomas´s himmelfødselsdag, men vi var til fødselsdag i Skejby.
På vejen hjem talte vi netop om, at det jo var min bedstefars fødselsdag, og Claus´s dåbsdag, og så ved jeg jo god at det også er Thomas´s fødselsdato.

De varmeste tanker jeres vej - og håber at dagen blev tålelig - tusind tak for dine hilsner i Claus´s gæstebog - jeg er ikke så ofte på mindet mere så jeg misser af og til nogle; men I er i mine tanker ofte.

Hilsen Kirsten mor til Claus Ho

Forsinket mindedags hilsen

Af Birthe Christensen, fredag 28. december 2018 - 22:27


Kære Jane.

Først og fremmest tusind tak for din søde hilsen i Andre's gæstebog d. 16 december. det gør mig frygteligt ondt af høre I har haft så meget sygdom i Jeres familie. Og jeg sender dig og familien mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus, med håb om I må komme godt igennem en svær tid. Jeg sender Jer også en forsinket hilsen med håb om I kom godt igennem Jeres højt elskede, savnede og smukke Thomas mindedag d. 24. Og så håber jeg I trods al Jeres modgang og sorg og savn kom godt igennem Julen og så ønsker jeg I må få et godt og fredfyldt Nytår. Kan I være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit minde.

Mange varme og kærlige tanker og Nytårs hilsner.
Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Jane

Af Kirsten mor til Claus Ho, tirsdag 25. december 2018 - 23:53


Forsinket mindedags hilsen, håber dagen blev god på trods af, at Thomas jo altid vil mangle omkring bordet en plads der aldrig kan udfyldes, og højtider og mindedatoer er ikke nemme.

De varmeste tanker og julehilsner

Kirsten mor til Claus Ho

Kære Jane

Af Kirsten mor til Claus Ho, søndag 16. december 2018 - 23:18


Tusind tak for din hilsen i Claus´ gæstebog- jeg er heller ikke så ofte på "mindet" som tidligere; men som du skriver er vi jo i hinandens tanker især på mindedatoer.

I er da godt nok ramt i familien det er hårdt når det er nær familie og yngre, og vi ved jo hvad de skal igennem.

Vores mellemste barnebarn på 4 år fik i December sidste år diagnosen Calve Legg Phertes - betyder lårbensknoglen smuldrer, det er noget han gerne skulle vokse sig fra; men det har været påkrævet med lidt ekstra hjælp herfra, da han skal holde sig meget i ro.

Julen er jo som bekendt ikke så let som tidligere; men vi kæmper og ofte er forestillingerne jo de værste - jeg tænker også på Elin der er alvorligt syg af kræft - det er en grim sygdom min svoger har lige fået fjernet noget hudkræft fra øret.

Jeg tænker ofte at ingen kender dagen før solen går ned.

Du og dine ønskes en glædelig jul og et godt nytår
med tak for hilsner og tanker i det forgangne år.

Kirsten mor til Claus Ho

Mindedag

Af Birthe Christensen, lørdag 24. november 2018 - 19:28


Kære Jane og familie. I dag har I igen måttet igennem en svær mindedag, som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, er kommet godt igennem. Jeg er sikker på Jeres højt elskede, savnede og smukke Thomas har siddet et sted oppe bag skyerne og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I er kommet lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu hav en god og velsignet aften og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Jane

Af Elin (Thomas mor) , tirsdag 13. november 2018 - 14:59


Mange tak for dine søde hilsner i Thomas gæstebog. Håber også du havde en god fødselsdag og bryllupsdag. Jeg har desværre ikke været på mindet længe, med mindedags hilser, men du og din elskede søn Thomas er i mine tanker. Jeg er alvorligt syg af kræft og har derfor ikke haft overskud til at skrive her på mindet den senere tid. Mange varme hilsner og tanker. Fra Elin (Thomas mor)

Side: 
1
2
3
180
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 12/01/1978
 • Død: 24/04/2006
 • Fødeby:
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.16/03Til dig, far. Savnet er der altid,...

 • onsdag d.16/12til dig kære søn,længe siden jeg...

 • torsdag d.14/05til dig håber du er forenet med di...

Tænd et lys Se alle lys

Mindesider

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Thomas Birgemann Juul.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail