Gæstebog for Thomas Loftager Olsen


tilbageblik

Af Anne-Marie Olsen, lørdag 25. juni 2022 - 19:53


Hej lille elskede skat,
Om der så går 50 år, så vil der altid være øjeblikke, hvor billeder af dig, hvor du står så levende foran mig, ja det er som om det var i går.
Jeg kan se dig foran mig, hvor du står i bryggersdøren med et smil over hele hovedet, ja man skulle tro det var i går.
Den anden torsdag lød pludselig "du som har tændt millioner af stjerner" Ja det var svært ikke at blive ked af det.
Thomas, du er savnet.

tilbageblik

Af Anne-Marie Olsen, onsdag 8. juli 2020 - 16:26


Hej lille skat,
Ja, så er det atter blevet den 8. juli. Din storesøster savner dig. Hun savner at kunne ringe til dig for at få råd, og hun savner at kunne dele oplevelser med dig.
Til august skal de have døbt deres lille Oliver.

Thomas, ville sådan ønske, at Vorherre ikke ville rive dig fra os. Hvis det ikke var sådan det skulle være, havde han nok ændret planer.

Vi ses.

mormor

Af mor, torsdag 21. november 2019 - 16:55


Hej elskede Thomas,

Så fik vores elskede mor, mormor og oldemor fred, og jeg håber, at du har taget godt imod hende deroppe sammen med Ove og din morfar.

Din mormor lå så fint med et smil på læben og alt så så fredfyldt ud, men det bliver selvfølgelig et savn, at hun er væk, men på den anden side, så har vi ikke været i stand til at kunne snakke med hende i telefonen i rigtig lang tid.

Mor skal bisættes på tirsdag og det bliver ikke en sørgelig dag, men en smuk dag med lidt tårer og vemod selvfølgelig.

tankeflugt

Af Anne-Marie Olsen, lørdag 2. november 2019 - 21:24


Hej kæreste Thomas,

Var nede i Kvickly i en turbolent tid med din mormor på vej på plejehjem, men pludselig stod din klasselærer Signe foran mig og spurgte hvordan vi havde det. Jeg sagde, at vi havde det godt, men at du var i vores tanker hver eneste dag. Hun sagde, at hun også tænkte på dig tit, og at hun hver gang hun kørte på Herningvej, så tænkte hun på dig. Det var så rørende og hun sagde 2 gange, at du var en rigtig god dreng. Det var rigtig rørende, og hun havde jo sket ikke behøvet at stoppe mig.

mormor

Af mor, torsdag 19. september 2019 - 17:06


Hej lille skat,

Ja, din mormor er jo efterhånden ved at være en moden dame på 90 år, men hendes lyst til livet er efterhånden nærmest 0, og vi så gerne, at hun snart kunne lukke sine øjne, sådan at hun kan få fred, men ingen ved, hvornår tiden er inde.

Når tiden for alvorlig er inde, skal vi huske at tænke på, at det er trist at hun er død, men vi skal være taknemmelige for den dejlige tid hun var her.

Din storesøster er meget gravid og skal snart føde en dreng. Ville ønske du stadig var her, lille skat.

Elsker dig helt op til månen.

Din mor

16 år

Af Anne-Marie Olsen, søndag 14. juli 2019 - 20:43


Hej lille skat

Ja, så kom dagen, hvor vi har måttet leve uden dig i 16 år, præcis i samme antal år,hvor vi fik lov til at have dig hos os.

Thomas, vi vil selvfølgelig aldrig glemme dig, og du vil ALTID have en stor plads i vores hjerter. Elsker dig for evigt.

16 år

Af mor, torsdag 28. marts 2019 - 21:37


Hej elskede Thomas,
Det gik i dag op for mig, at i år her den 8. juli er det 16 år siden, at du brat, alt for brat, blev revet fra os. Det vil sige, at du ikke har være her hos os, lige så længe, som vi fik lov tll at have dig hos os, nemlig 16 år. Det er en mærkelig og smertelig tanke.
Din far har været oppe hos dig og har gjort stedet forårsklar med små stedmorblomster. Jeg har endnu ikke været omkring din lille have, men jeg er sikker på, at han har gjort det smukt for dig
Kæreste elskede Thomas, elsker dig for evigt, lille skat. Vi glemmer dig selvfølgelig aldrig. Du lever i vores hjerter - for evigt.
Mor

smerte

Af mor, lørdag 9. marts 2019 - 18:12


Hej lille skat,

En borger spurgte indtil, hvor mange børn jeg havde. Jeg svarede, at jeg havde en datter. Jeg er holdt om med at sige, at jeg kunne have haft en søn, som vi mistede tilbage i 2003. Borgeren sagde så, at "du kan ikke savne en, som du aldrig har haft". Det gjorde virkelig ondt, men jeg kunne jo ikke klandre en, som ikke vidste bedre.

Thomas - hvorfor skulle vi miste dig den aften i juli???

Tænker nogle gange på, hvordan du måske havde set ud, hvis ikke skæbnen havde villet det anderledes.

Du lever for evigt i vores hjerter.

tatovering

Af mor, fredag 10. august 2018 - 17:38


Hej lille skat, Ja, jeg skal lige fortælle dig, at din "gamle" mor har fået lavet en fin lille tatovering på det højre ben, hvor der står "mindet lever". Jeg er så glad for den, og jeg er stolt over at stå ved, at du aldrig vil blive glemt. Jeg er sikker på, at du sidder et sted og tænker, at jeg er sej. Elsker dig for altid, Thomas

15 år

Af mor, søndag 8. juli 2018 - 18:03


Hej lille skat, Ja tænk, at det er 15 år siden, at du blev revet fra os. En opringning, da vi lige var gået i seng, og vores liv lå i ruiner for altid. Thomas, dit minde vil for altid leve i os og vi vil selvfølgelig ALDRIG glemme dig. Håber du har det godt deroppe. Vi ses, lille skat. På gensyn.

Side: 
1
2
3
33
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 05/04/1987
 • Død: 08/07/2003
 • Fødeby: Holstebro
 • Mors navn: Anne-Marie
 • Fars navn: Kristian

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • fredag d.08/07Hej elskede Thomas, Tænk at...

 • fredag d.08/07Hej elskede Thomas, Tænk at...

 • lørdag d.25/06Hej elskede Thomas, ...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Thomas Loftager Olsen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail