Gæstebog for Thomas Magnus Kundby Andersen


Mindedag

Af Birthe Christensen, tirsdag 12. marts 2019 - 11:05


Kære Elin og Michael.

I dag skal I atter igennem en svær mindedag, som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg er sikker på Jeres højt elskede, savnede og smukke søn Thomas sidder et sted oppe bag skyerne og sender al sin kærlighed og varme ned omkring jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. jeg håber du trods din svære sygdom har det godt søde Elin, du er tit og ofte i mine tanker . Kan I begge have en god og velsignet dag og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. ære være dit Minde.

Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus.
Fra Birthe (Andre's mor):

Kære Elin

Af Kirsten mor til Claus Ho, torsdag 17. januar 2019 - 23:00


Du er ofte i mine tanker, håber af hele mit hjerte at du har det tåleligt. Jeg fik ikke skrevet den 12.1 da vi var til fødselsdag udenbys.

Håber alt det bedste - og kærlige hilsner

Kirsten mor til Claus Ho

Forsinket mindedags hilsen

Af Birthe Christensen, søndag 13. januar 2019 - 23:59


Kære Elin og Michael.

Her får I lige en forsinker mindedags hilsen, med håb om I trods Jeres store sorg og savn, kom godt igennem endnu en svær mindedag i går. Jeg er sikker på Jeres højt elskede, savnede og smukke søn sad et sted oppe bag skyerne og sendte al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kom lidt nemmere igennem dagen. Jeg har tænkt meget på dig søde Elin og håber du må komme helskindet igennem din frygtelige sygdom. Nu ønsker jeg I må få en stille og fredfyldt nat og, at Thomas må komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit Minde.

Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus.
Fra Birthe (Andre's mor).

En forsinket mindedagshilsen

Af Jane Juul(Thomas's mor), søndag 13. januar 2019 - 21:43


til dig søde Elin,tænker på dig hver eneste dag,ved hvor svært det er.
Knus fra Jane.

Kære Elin

Af Kirsten mor til Claus Ho, onsdag 26. december 2018 - 0:00


Jeg sender de varmeste tanker og julehilsner og håber af hele mit hjerte, at du har det bedre - kræft er en forbandet sygdom.

Du om nogen var så trofast til at skrive små hilsner i gæstebogen - tak for det det varmede så utroligt meget.

Hilsner og tanker
Kirsten mor til Claus Ho

En forsinket mindedagshilsen

Af Jane Juul(Thomas's mor), søndag 16. december 2018 - 22:08


til dig søde Elin,det gør mig virkelig ondt at høre om din sygdom,jeg ønsker inderligt at du overvinder den skrækkelige sygdom.
Jeg er selv ikke så meget på mindet,vi har været ramt af sygdom og dødsfald i familien.
Min nieces mand døde pludselig af en blodprop i hjernen den 1 november 49år gammel,så hun er nu alene med 3 drenge på 7-10 og 12 år,hendes mor(min søster)blev ramt af det samme i marts måned men over levede,hun sidder nu på plejehjem og kan ingenting,hverken gå,tale eller spise,så jeg må hjælpe hvor jeg kan.
Jeg vil ønske du må få en dejlig jul med din familie og et godt nytår,med håbet om at du må blive rask,hold ud for din dejlige børnebørn og mands skyld.
Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har lyst og energi.
Knus fra Jane.

Mindedag

Af Birthe Christensen, onsdag 12. december 2018 - 20:54


Kære Elin og Michael.

I dag har I igen måttet igennem en svær mindedag nu, hvor det er 7½ år siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke søn Thomas. Jeg håber I trods Jeres store sorg og savn er kommet godt igennem dagen og, at I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Jeg er sikker på Thomas har siddet oppe på sin himmelsky og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring jer, så I er kommet lidt nemmere igennem dagen. Tusind tak for din søde hilsen i Andre's gæstebud søde Elin, det varmer bare så utroligt meget og især når du selv er ramt af en alvorlig sygdom, så tager du dig alligevel tid til, at sende mig en hilsen. Det er virkelig bare så utroligt smukt. Det gør mig virkelig ondt af du nu oven i din store sorg og savn også må slås med alvorlig kræft, men jeg håber for dig, at du kommer helskindet igennem det og, at I trods alt får en god Jul, samt et fredfyldt Nytår. kan I være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden.
Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit Minde.

Mange varme og kærlige tanker og Julehilsner og et stort og medfølende knus.
Fra Birthe (Andre's mor).

Kære Elin

Af Kirsten mor til Claus Ho, mandag 26. november 2018 - 0:27


Tusind tak for din hilsen i Claus´ gæstebog. Det gør mig ondt at høre, at du er syg; men jeg har tænkt mange gange om du mon skulle være syg - sidst skrev du, at du ikke havde det godt; men troede egentlig det var varmen i sommers, så jeg skrev heller ikke fordi du ikke skulle føle dig forpligtet. Egentlig har jeg heller ikke haft det store overskud - vores barnebarn har fået konstatere hoftelidelsen Calve Leeg Phertes så han skal gipses i 6 uger og derefter i skinne i 3 mdr. Det er noget som han skulle vokse sig fra; måske han skal ha´ hoften udskiftet tidlig. Kræft er en forbandet sygdom - håber alt det bedste for dig og dine, og du har om nogen været standhaftig til at skrive hilsner her på mindet så tak for det. Har du overskud til at skrive i gæstebogen hører jeg gerne . Kærlige hilsner og tanker din vej Kirsten mor til Claus Ho

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 12. oktober 2018 - 10:55


Kære Elin og Michael. I dag skal I atter igennem en svær mindedag, som jeg håber I trods Jeres store sorg og savn, må komme godt igennem. Jeg er sikker på det smukke efterårs vejr, som det er i dag er en hilsen fra Jeres højt elskede, savnede og smukke søn Thomas, som ønsker, at sende al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I kommer lidt nemmere igennem dagen. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred smukke Thomas. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

bryllupsdag

Af Jane Juul(Thomas's mor), tirsdag 9. oktober 2018 - 16:34


Kære Elin. jeg sender lige en hilsen til dig på jeres bryllupsdag,dagen ville være meget bedre hvis også vores sønner kunne være her,men jeg er sikker på de har det godt hvor de er. Knus fra Jane.

Side: 
1
2
3
36
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 25/08/1970
 • Død: 12/06/2011
 • Fødeby: Frederiksberg
 • Mors navn: Elin Andersen
 • Fars navn: Michael Andersen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.12/08Min elskede dreng et kærligt varmt...

 • søndag d.17/06Min elskede dreng ...

 • tirsdag d.12/06Min elskede dreng ...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Tidslinje

  Se tidslinje

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Thomas Magnus Kundby Andersen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail