Tændte lys for Thorkild Schjørring

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Til dig.

5 år er gået og mange ting er sket. Ind imellem tænker jeg på ting, der kunne være så rare at dele med dig, især i forbindelse med vores hjertebarn. Tænker på den hjerteskærende dag og tiden derefter. Alting blev forandret. Er blevet både blødere og stærkere og lever i nuet og prøver at sætte pris på ting, mens de er der. I dag har solen også kigget frem, som så mange gange før hvo r tankerne går til dig. Knus, kram og kys fra din pusser.

Jeanette
Tirsdag 9. december 2014 17:56

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Kære Th

Tiden løber hurtigt afsted - og det er så længe siden, men vores 1 april vil altid være der og indimellem kan jeg "høre" hvad du siger til mig - kærlige, bestemte råd <3 God april til dig, min helt egen soulmate <3 Kærligste knus og kram og et enkelt kys fra din helt egen Pusser.

Jeanette
Fredag 4. april 2014 1:15

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

savner dig

God 1 maj til min soul-mate for evigt...

Jeanette - din egen pusser
Onsdag 1. maj 2013 21:37

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

1 april

Hej, søde Th. Har fortsat vores "spise ude tradition" 1 april igen i år. Tænk engang det er 4 gang vi spiser ude, uden dig 1 april. Var helt fint og de små søde minder popper op på en varm, rolig måde. Sender de kærligste, varme tanker, kram og knus til dig, som ikke gav op for noget. Tak for den måde du var på og tak for alle de ting du lærte mig/os. Kunne aldrig have undværet dig og din måde at være på <3 Rigtig god 1 april, der hvor du er :-) Kys, knus og kram.

Jeanette - din egen pusser
Mandag 1. april 2013 23:20

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Kæreste Th.

En "midt" december bliver ikke det samme igen. I dag er det 3 år siden vi holdt vores egen lille mindehøjtidelighed og afsked med dig i kapellet på Holbæk sygehus. Du lå der helt kold og stiv, langskægget og meget uvirkeligt at du var død, men vi fik syn for sagen. Vi fik "snakket" med dig, gav dig små ting med på din rejse, sang og læste for dig, til der ikke var mere og vi kunne gå ud derfra uden at vende os om, med en overaskende god følelse og lyst til at tage en lille frokost og mindes dig med lidt gravøl. Tak for alt det du gav os og den måde du var på over for os. I år det første år jeg har kunnet høre hele sangen "Dejlig er jorden", uden at opløses i gråd. Men du skal også lige have den i år, søde Th. Dejlig er jorden, prægtig er guds himmel, skøn er sjælenes pilgrimsgang. Gennem de fagre, riger på jorden går vi til paradis med sang! Tider skal komme, tider skal henrulle, slægt skal følge slægters gang; aldrig forstummer tonen fra himlen i sjælens glade pilgrimssang. Englene sang den først for markens hyrder, skønt fra sjæl til sjæl det lød: Fred over jorden! Menneske fryd dig, os er en evig frelser fød! Evige knus og kram fra din "pusser"

Jeanette
Mandag 17. december 2012 0:07

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Hej, sødeste Th.

Har tænkt - og mindedes dig. Det virker på en måde som meget længe siden, men jeg husker stadig tydeligt den værste dag i mit liv..Eller rettere sagt nogen af tingene. Hvordan jeg var urolig og frygtede telefonopkald, som så istedet blev en politibetjent uden for døren, der overbragte den forfærdelige besked. Hvem der var her og hvad de sagde, "lillepigens" udtryk i ansigtet, at vi kørte til kor. Mente måske at vi så ville vågne af dette mareridt. Hvad der skete om aftenen ved jeg ikke, men "lillepigen" og jeg lå om natten og holdt fast om hinanden i de korte øjeblikke af søvn vi fik imellem tårerne. Jo større kærlighed - jo større sorg.. Ha´det rigtig godt der hvor du er, min søde ven. Mange knus og kys fra Din pusser.

Jeanette
Søndag 9. december 2012 23:17

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Hej :)

Det er længe siden jeg har været herinde, men har tænkt en del på dig den sidste tid. Ikke som et smertefuldt savn, men "bare" gode minder der dukker op ind imellem. Mit liv har været vendt på hovedet efter min hjernerystelse/kraniebrud - har haft mange tanker og er så taknemmelig over at jeg stadig er her. Var i starten efter uheldet bange for at falde i søvn, hvis jeg ikke vågnede igen. Har igen tænkt på hvordan det var for dig. Kunne du mærke at du var ved at dø, eller besvimede du og vidste ikke du tog herfra. Begge ting er slemme på hver sin måde.. Jeg selv var skræmt over at jeg kunne have forladt denne jord uden at jeg anede det. Jeg lever nok endnu mere i nuet og tager en dag ad gangen. Nå, det blev meget mig det handlede om, men det er nok fordi jeg trængte til at fortælle dig lidt. Havde du været her, havde vi siddet til langt ud på natten og snakket og snakket. Men har fået fantastisk støtte og opbakning fra alle sider, som har varmet mig utroligt. Nu skal jeg bare lære at holde fast. Håber du har det godt hvor du er - et eller andet sted? Mange tanker og kram fra Jeanette - din Pusser ;)

Jeanette
Tirsdag 9. oktober 2012 8:52

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Til Th.

Det skulle have været et stort tillykke og en stor fest, hvis du havde været her. Men det er du jo desværre ikke.. Det er den mest mærkelige og sovende juli jeg haroplevet. Fik en alvorlig hjernerystelse d. 30/6 som har sendt mig på langs. Heldigvis vil jeg nok klare den uden mén. Der er mange tanker der passerer og det er nok som det skal være. Håber at du har en god fødselsdag, der hvor du er :-) Mange knus og kram fra din helt egen Pusser. Skal sikkert også hilse fra "lillepigen".

Jeanette
Tirsdag 17. juli 2012 19:13

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Tak til dig, Th.

Ville bare sende dig tusind kram og kys, for det du gjorde muligt for mig i går for 5 år siden. Uden dig og din hjælp ved jeg ikke hvor jeg havde stået i dag. Ikke kun det, men alt havde været helt anderledes og jeg havde ikke lært alt det, som jeg har lært. Tænk at du kunne og ville være så mange ting for mig/os. Men du formåede åbenbart alligevel at bevare mange hemmeligheder - også nogen jeg ikke forstår hvorfor skulle være hemmelige. Men det var også sådan du var og det hverken kunne eller skulle jeg lave om på. Som du selv ville have sagt - "man kan ikke lære gamle hunde at s..." ;-) Ha´det godt der hvor du er, min ven. Mange knus og kys fra din pusser.

Jeanette
Lørdag 19. maj 2012 12:42

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Hej Th.

Rigtig god 1 maj til dig, din "gamle kæmpe" ;-) Mange knus og kys fra "din helt egen Pusser"

Jeanette
Tirsdag 1. maj 2012 9:35

Et lys er blevet tændt for:

Thorkild Schjørring

Min Kære MOR

Det er 6 Mdr siden ,jeg mistede min lille mor. jeg kan lige fortælle at vi er blevet oldeforældre

din datter tove
Mandag 30. april 2012 19:58

Side: 
1
2
Næste

Mindeinformation

 • Født: 17/07/1947
 • Død: 09/12/2009
 • Fødeby: Amager
 • Mors navn:
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.09/125 år er gået og mange ting er ske...

 • fredag d.04/04Tiden løber hurtigt afsted - og de...

 • onsdag d.01/05God 1 maj til min soul-mate for evi...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Thorkild Schjørring.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail