Gæstebog for Tobias Grønhøj Nørremark


Forsinket fødselsdags hilsen

Af Birthe Christensen, fredag 16. oktober 2015 - 0:03


Kære familie. Et lidt forsinket tillykke med Jeres højt elskede, savnede og smukke Tobias 13 års fødselsdag i himmerig. Jeg håber de andre engle har fejret ham med maner, så han har haft en rigtig god dag og så håber jeg I har taget alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg er sikker på Tobias har siddet oppe på sin himmelsky og har fulgt Jer på dagen og har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I er kommet lidt nemmere igennem dagen. kan I nu have en stille og fredfyldt nat og må Tobias komme til Jer i en dejlig drøm. Kan I også være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred søde Tobias. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner og et stort og medfølende knus. Fra Birthe (Andre's mor).

Mindedag

Af Birthe Christensen, fredag 3. januar 2014 - 19:45


Kære familie. I dag skal I igennem endnu en svær mindedag nu, hvor det er 3 måneder siden, at I mistede Jeres højt elskede, savnede og smukke Tobias. Jeg håber trods Jeres store sorg og savn, at I er kommet godt igennem dagen og jeg håber også trods Jeres store sorg og savn I er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber også Tobias har sendt al sin kærlighed og varme ned omkring Jer, så I er kommet lidt nemmere igennem dagen. Jeg håber også I har taget alle de gode minder frem, som I har om ham og har varmet Jer ved dem. Kan I nu have en god og velsignet weekend og være sød, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden. Hvil i fred Tobias. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Velkomsthilsen og fødselsdag.

Af Birthe Christensen, onsdag 16. oktober 2013 - 22:30


Kære Tina og Peter. Et stille velkommen her på Mindet. Hvor gør det mig dog ondt I skulle miste Jeres højt elskede søn, han ser bare så dejlig ud, det er så uretfærdigt, at sådan en lille gut skulle dø af kræft og så lige før hans fødselsdag, det må være ekstra hårdt, at I ikke kunne fejre dagen sammen med ham i går, ja tillykke med hans første himmerigsfødselsdag, jeg håber de andre engle har fejret ham med maner, så han har haft en rigtig godt dag og så håber jeg I har taget alle de gode minder frem, som I har om de fødselsdage, som I nåede, at fejre sammen med ham. Jeg håber I har et rigtig godt netværk omkring Jer, som kan være her for i denne meget svære tid med et trøstende ord og en skulder, at græde ud ved, når der er behov for det. Jeg håber også I må få al den trøst og støtte, som I har behov for herinde på Mindet. Jeg ønsker al det bedste for Jer i fremtiden. Kan I være søde, at passe rigtig godt på Jer selv og hinanden, fo livet er jo så skrøbeligt. Hvil i fred søde Tobias. Ære være dit Minde. Mange varme og kærlige tanker og hilsner. Fra Birthe (Andre's mor).

Fødselsdag

Af Jane Juul (Thomas's mor), tirsdag 15. oktober 2013 - 21:19


Kære Tobias. Tillykke med din himmelfødselsdag,jeg håber du er blevet fejret af alle de andre dejlige engle du er sammen med. Kære Tina og Peter. Jeg sender jer de varmeste tanker på jeres elskede søn's fødselsdag,sådan en dag og en dreng på den alder skulle jo fejres i familiens skød,håber på trods af al jeres sorg at i er kommet godt igennem dagen med alle de dejlige minder om jeres søde søn. Knus fra Jane.


Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

  • Født: 15/10/2002
  • Død: 03/10/2013
  • Fødeby:
  • Mors navn: Tina Grønhøj Jensen
  • Fars navn: Peter Nørremark

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

  • torsdag d.30/03Hej Tobias. Idag har jeg været op...

  • lørdag d.22/10Hej lang tid siden det er sket så...

  • mandag d.07/03elsker dig og savner dig har dig me...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

Ingen mærkedage

Del dette minde

Fortæl andre om mindet for Tobias Grønhøj Nørremark.


Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail