Gæstebog for Ulla S Ohannessian


digt

Af joan, fredag 3. februar 2012 - 13:37


Sneen daler stille ned, mark og eng står hvid. Hvad er det dog, der sker på denne dag i febuar? Vi aner forår med blomster bag hæk og ved vej vintergækken er sprunget ud, en vår er på vej. Men sneen er så fin og hvid og gøder jorden med flid. Synet, jeg skuer, er så smukt, det indgyder mig respekt for Skaberens værk i naturen. - En sne, der gør én stille, en sne, der gør én lille og lader al larm forstumme! Der er harmoni i naturen, alt grønnes og gror, og sneen, der nu daler så smukt, får mine øjne på ny oplukt for alt, hvad jeg ser på derude! Vær hilset, du skønne dag i febuar, vær hilset al kaberens værk. Vær hilset hver tanke i mit sind, som lukker lys og varme ind med forventningens glæde om den sommer, som snart kommer. Vær hilset du søndag i febuar. Publiceret: Marts 2001 1 kommentar Vis som PDF Se forfatterprofil Margit Winther Jeg hedder Margit Winther, født i Aalborg i 1936 og opvokset i Aalborg, hvor også en stor del af min familie bor i dag. Jeg er single, er uddannet sygeplejerske, har jeg boet syv år i København og fire år i Århus, men er igen kommet tilbage og har slået mig ned i min fødeby siden 1967. Jeg har i det [...] Tilfældig tekst Forrige tekst Næste tekst Nyeste tekster Nytår

savn

Af joan, tirsdag 16. november 2010 - 18:06


Et lys gik ud Et liv er endt På himlen er den smukkeste stjerne tændt.

savn

Af joan, torsdag 10. december 2009 - 12:52


Oppe i det fjerne er den smukkeste stjerne. Stjernen det er dig, der altid holder øje med mig.

:)

Af Raffi, tirsdag 20. oktober 2009 - 1:47


Føles som en evighed siden jeg har været herinde eller ved dit gravsted, men jeg smækker med jævne mellemrum et fingerkys på billedet af dig og Pølle som jeg har på hylden :) Du vil altid være savnet mor & det er ik blevet meget lettere, ik at have dig omkring.

+++

Af joan, fredag 25. september 2009 - 18:53


I mit hjerte og der vil altid være en smerte for du er her ej gud hvor jeg savner dig

savn

Af joan, lørdag 29. august 2009 - 21:24


Hejsa Min kære Søster.... jeg har skrevet dit navn i sneen, men solen tog det. Jeg skrev dit navn i sandet, men vandet tog det. Jeg skrev dit navn i træet, men ilden tog det. Jeg skrev dit navn i mit hjerte, og der bliver det for altid!!!

+++

Af joan, onsdag 29. juli 2009 - 19:15


*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* *~*~*~(¯`•´¯ )*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* *~*~*(¯`•´¯ )*~* . ( ¤!!¤ / ) . ( ¤!!¤ / ). .*~* *~*~(¯`•´¯ )~*~* . (..(_)/..) . (..(_)/..). .*~* *~*(¯`•´¯ )*~*~*¨¨(._/. _.)¨ .(._/. _.). ¨*~* *~** ¨. ¨ * *~*~* . . ¨ /.m.¨ . ¨. ./.m. . . ¨*~* *~*~`*´~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Fire hjerter for kærlighed - fra Faderen, Sønnen, Helligånden og Jomfru Maria, samt lysets og håbets engle, til dig fra mig . . . . . . . . . . . . . . . . .

savn

Af joan, fredag 10. juli 2009 - 19:45


Sorgen Den vokser inde i mig Dag for dag Hvert minut Jeg trøster mig bare med At tiden læger alle sår Men hvor land tid Kan det tage?

savn

Af joan, mandag 6. juli 2009 - 20:44


Tænker hele tiden på dig. Det virker helt forkert. Du er væk, og jeg ser dig aldrig igen. Savner dig mere end noget andet. Kunne jeg ikke have gjort noget for at forhindre din død? Jeg ville give alt jeg ejer for at se dig. Bare et kort sekund.

Side: 
1
2
3
21
Næste

Her kan du skrive et indlæg i gæstebogen

Din e-mail bliver ikke vist.
Private indlæg kan kun ses af minde indehaveren. Du vil ikke kunne se dit indlæg når du har trykket 'send'.

Mindeinformation

 • Født: 29/05/1954
 • Død: 08/10/2006
 • Fødeby: Randers
 • Mors navn: Karen Christensen
 • Fars navn: Ernst Christensen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.06/02savner også dig min kære søster...

 • fredag d.23/12Glædelig Jul kære Søster

 • tirsdag d.05/07altid i mit hjerte

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Ulla S Ohannessian.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail