Til minde om Vicki Duedahl Andersen

Til evigt minde for Vicki Duedahl Andersen

Til evigt minde om Vicki Duedahl Andersen.

Vores lille elskede Vicki er pludselig revet bort fra os kun 22 år gammel. Hun fik en hjerneblødning, og døde i løbet af ganske få timer, det er så uretfærdigt et ungt menneske, der kun lige er startet på livet.

Vicki var den yngste af 5 søskende, og alles lille kæledægge, hun var en sjov og smilende pige, altid glad og med en frisk bemærkning, og hun skulle nok få sagt sin mening. Hun har fra hun var helt lille elsket at komme på ferie til både ind- og udland, eller bare en tur i skoven, hun sagde tit ”mor, skal vi ikke køre ud og opleve noget”.
Vicki har fra hun var lille altid haft mange venner, og det var ikke usædvanligt, at der sommetider var både 7 og 8 til at overnatte.

Hun flyttede hjemmefra for 6 år siden, og boede sammen med sin elskede Thomas, de købte hus i Aulum for 2½ år siden, og det var hendes et og alt, hendes egen ”Dardar” som hun kaldte Thomas og sine elskede hunde. De fik lavet lidt om i huset efterhånden, og det var hun meget stolt over.

Hun og Thomas tog på kræmmermarkeder rundt omkring i landet, med deres ”guld og gøgl”, og solgt alt muligt det syntes hun der var skønt.

Hun havde den store sorg, at vi pludselig mistede vores far for 2 år siden, det var meget hård ved hende, og ligeledes da hendes storebror for 8 måneder siden mistede 3 små drenge, vi talte så tit om, at nu kunne det ikke blive værre.

Hun arbejdede den sidste tid af sit korte liv nede i vuggestuen på Platanvej, det var hun meget glad for, og hun sagde at nu havde hun fundet det hun ville beskæftige sig med, for det med børn var bare så dejlig. Hun elskede når de små niecer og nevøer kom på besøg, eller hun var ude hos dem, og var altid klar hvis der var brug for en barnepige, så kom moster/ faster ”Bibbi”.
Var der nogen der manglede en hjælpende hånd, med både det og det andet, stod Vicki altid klar, og hun satte sit præg alle steder hvor hun kom. Når der skulle festes var hun altid parat, og hun elskede at synge når Thomas tog guitaren.

Hun efterlader os alle i dyb sorg.

Mindeinformation

 • Født: 27/05/1982
 • Død: 04/04/2005
 • Fødeby: Holstebro
 • Mors navn: Conni Duedahl Andersen
 • Fars navn: Jørgen Andersen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • tirsdag d.28/04En tankestrøm endte hos dig, kære...

 • mandag d.27/05Du er savnet.. Ikke kun i dag, hvor...

 • onsdag d.28/03❤️❤️❤️

Tænd et lys Se alle lys

Mindesider

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Vicki Duedahl Andersen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail