Mærkedage og tanker

Kære Christian,

I dag ville du være fyldt 6 år. Du skulle være begyndt i skole efter sommerferien i år. Du ville have været en stor dreng der ville have passet fint ind i flokken sammen med dine brødre. De ville have elsket at du var der så de kunne lære af dig. Både det gode og de narrestreger du sikkert kunne lave.

Vi savner dig utroligt meget hernede og ville ønske at du snart kom på besøg hernede hos os. Så kunne vi se om du ligner Nicolai og Noah ligeså meget som de ligner hinanden.

Nicolai glæder sig til at vi skal have lagkage og synge fødselsdagssang for dig.

Tillykke med fødselsdagen. Vi elsker dig og savner dig utroligt meget.

Kys fra far og mor
16. januar 2008

Kæreste skat,

Nu er der gået et år siden du forlod os. Vi nåede aldrig at se dig i live. Du døde 2 dage før du kom ud til os. Mit hjerte gør stadig lige så ondt, som den dag vi var på sygehuset for at finde ud af du ikke længere var blandt os. Du var en engel. Du var simpelthen for god til denne verden.
Sorgen er/har været meget stor og svær at komme igennem. Denne slags sorg oplever man kun når man har elsket med hele sit hjerte. Du vil altid være elsket. Du, vores første barn.
Din duft, din hud…Det hele er printet ind i mig.

And now you live in heaven
But I know they let you out
To take care of me

There’s a strange kind of light
Caressing me tonight
Pray silence my fear you are near
Bringing heaven down here

I miss your love, I miss your touch
But I’m feeling you every day
And I can almost hear you say
“You’ve come a long way, mom”

Om 2 dage er det din fødselsdag. En dag jeg helst vil mindes med glæde. Den dag vi så dig for første gang. Den dag vi for første gang holdt dig i vores arme. Den dag var vores kærlighed komplet. Det eneste vi manglede var at du åbnede dine øjne. At dit lille hjerte slog. At vi kunne fortælle dig, mens du lyttede, at vi var de forældre der ville elske dig for evigt.
Føler stadig vi, alle 3, er blevet frastjålet så meget. Så mange oplevelser vi skulle have sammen. Alle de kys og knus vi skulle give hinanden.
Du bragte så megen glæde da vi fandt ud af du var på vej. Det vil vi altid have. 9 måneder og 6 dages glæde. Det ville vi ikke have undværet…

Tak fordi du kom, skat.

Elsker dig for evigt, kys fra mor

Kulden udenfor minder mig om tiden for et år siden, da vi tog hjem fra sygehuset efter at have fået den værste besked forældre kan få. Beskeden om at vores søn var død. Livet gik i stå for os, og det var egentligt også lige meget, når nu ikke du kunne være der sammen med os.

De svære opringninger til vores familie og venner. Opkald som de ventede på ville komme. Beskeden var bare ikke den de forventede.

Jeg mindes tiden inden mor skulle føde, og at hun havde meget svært ved at lade dig komme ud til os. Mor og dig havde jo hygget jer de 9 måneder du var inde i hendes mave. Jeg glædede mig nu til at se dig. Jeg havde jo ikke kunnet mærke dig på samme måde som mor havde kunnet, og jeg manglede dig for egentlig at finde ud af, hvad det ville sige at blive far.

Mor klarede fødslen rigtig flot, og vi var begge meget stolte over dig. Du var den smukkeste dreng i hele verden, og vi nød begge at kigge på dig, at holde dig og at nusse dig. Vi fik taget en masse billeder af dig, som vi ofte kigger på, men billeder er slet ikke nok.

Nu er mor gravid igen, og vi har fået at vide at du får en lillebror. Vi glæder os begge til han kommer ud til os, og håber for alt i verden at han ikke skal lide samme skæbne som dig, min skat. Vi har lært af at miste dig, og vi stoler kun på os selv nu, så sygehuset kan bare komme an. Vi skal nok sige til og fra. Jeg ville ønske vi havde haft den samme viden om hvad der kan ske i graviditeten, da vi ventede dig, men som førstegangsforældre stoler man jo på systemet. Vi vidste ikke bedre. Jeg håber du vil holde et vågent øje med din lillebror og passe godt på ham.

Jeg savner dig utroligt meget, og det gør meget ondt inde i mig, fordi jeg aldrig rigtigt fik muligheden for at lære dig at kende. Ikke fik muligheden for at se dig vokse op og alle de andre ting forældre oplever med deres børn.

Du er min 1. søn, og jeg er stolt af at jeg har kunnet være med til at lave noget så smukt som dig. Du blev revet bort fra mit liv, inden du egentlig var kommet ind i det. Og det synes jeg er meget svært at fatte meningen med. Måske er der ikke nogen mening med det?????

Jeg tror det bliver svært når din lillebror kommer til verden. Svært på mange måder….vil jeg kunne undgå at sammenligne hans udvikling med den udvikling du kunne have haft???…..jeg vil nok hele tiden være bange for at der skulle ske ham noget, og derfor vil jeg nok være overbeskyttende…Det er så svært….

Jeg har taget fri i denne uge, så mor og jeg kan være lidt sammen i de svære dage nu. Jeg ved vi nok skal komme igennem dem, om end det bliver hårdt. Men hvad’ – Vi har overlevet at miste dig, så klarer vi nok også dette. Vi er begge blevet stærkere af det der er sket for os.

Kan du nu passe på dig selv oppe i himlen. Jeg er sikker på at du har fundet nogle søde venner deroppe som du kan lege med. Ville bare ønske jeg kunne være med i legen……….

Elsker dig for altid

Far

14. januar 2003

Så gik der endnu 1 år. I dag er det 5 år siden du blev født. –Lille og smuk med lukkede øjne.
Det er sådan vi altid vil huske dig…
Vi håber du bliver fejret med fest, sang og kærlighed i himlen. Præcis som du ville være blevet fejret hernede hos os.
Mon du hørte at vi sang fødselsdags sang for dig i morges? Nicolai sang så højt, at du umuligt kunne undgå at høre ham. Senere kommer vi op til din have. Nicolai har været på sit værelse for at finde en gave til dig. Han fandt en flot traktor, som han synes du skulle have.
Stort tillykke og hurra, til dig skat…

Elsker dig for evigt.

Kys fra os alle.

Kære Christian,

I dag ville du være fyldt 4 år, og vi skulle have holdt fødselsdagsfest for dig med alle dine venner fra børnehaven. Sammen med din lillebror Nicolai, som nu også er startet i børnehaven. Vi går glip af din fødselsdagsfest sammen med os, men vi håber du har fundet en masse venner der vil fejre din fødselsdag oppe i himmelby.

Vi vil mindes dig i vore hjerter i dag, og håbe at du en dag får mulighed for at fortælle os at du har det godt, der hvor du er nu.

Tillykke med de 4 år lille skat. Du vil altid være elsket og savnet i mor og fars hjerter.

Kærlig hilsen

Mor og Far

16. januar 2006
Kæreste lille Christian,

Så gik endnu et år. Vort tredje, hvor du skulle have været her. Tiden går så hurtigt…
Du ville have været en stor dreng nu. Du ville have ”børnehave-alderen” nu.
Hvordan mon du ville se ud nu? Lyst hår som din lillebror? Øjne som din fars? Mon du ville være stædig som mor? Kærlig og fræk som Nicolai? Ja, alt det vil vi aldrig få at vide. Vi kan kun gætte os frem.
Jeg kan stadig ikke finde meningen med din afsked. Hvorfor skulle du af sted? Mon du ved hvor megen sorg, og dog så megen glæde, du efterlod os med?
Langsomt har vi fået bygget vores liv op igen. Om end et andet liv end det vi havde forventet. Føler at tiden med al den modgang er blevet lagt bag os. Du lærte os så meget om livet. –Og værdien derved. Tak, smukke engel.

Jeg er sikker på, at du har det godt der hvor du er nu. Jeg er også sikker på at vi skal mødes igen, om mange, mange år. Indtil da vil du bo i mit hjerte…

Tillykke med fødselsdagen, skat, og tak fordi du kiggede forbi.

Elsker dig for evigt.

Kys fra mor og far
16. Januar 2005

16.januar 2007
Kæreste Christian

Elskede søn,

Så kom din 2-års fødselsdag. 2 år er gået siden du skulle have slået dine øjne op, for at se på verden for første gang. Du kom til verden med lukkede øjne, og fik aldrig set den verden du skulle have levet i. Vi skulle have fortalt dig så meget. Have lært dig så meget…
Hvordan mon du havde været, hvis du var blevet på jorden?? Trodsig som de fleste 2-årige?? Store blå øjne og lyst hår??
Ja, vi ved det ikke. Tror at du altid vil stå i vores erindring som den smukkeste lille baby. Mor havde dig i maven i 41 uger, vi havde dig hos os i 2 dage, og så skulle vi allerede sige farvel til dig. Om 2 dage er det 2 år siden vi sidst så dig. Kan stadig huske smerten ved at skulle lægge låget på din lille kiste. Smerten kan ikke beskrives.
Vi har det heldigvis bedre nu. Smerten er der stadig, men den ”gennemborer” os ikke længere på samme måde. Vi lever med dig i vores hjerter, og der vil du være for evigt. Der falder stadig tårer. Tårer som ingen ser. Maria skrev et smukt digt til os i går.

Tårer i hjertet som ingen ser,
falder som regel når andre ler.
Selvom den falder tyst til jord,
siger den mere end tusinde ord.

Det kan ikke siges bedre.

Lille skat, du vil altid være savnet her hos os. Du skulle have været her…
Vi håber at din fødselsdag vil blive fejret i himlen. Man bliver jo kun 2 år én gang, ikke??
Du skal vide at du vil være i vores tanker hele dagen.

Vi elsker dig for evigt…

Kys fra far og mor

D. 16. januar 2004

Mindeinformation

 • Født: 16/01/2002
 • Død: 14/01/2002
 • Fødeby: Esbjerg
 • Mors navn: Mette-Marie L. Hansen
 • Fars navn: Bo F. Hansen

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.23/10Til din mor, der mistede dig

 • lørdag d.16/01Tillykke til dig i himlen Christian...

 • søndag d.07/06Kære søde Christian, Vi ville...

Tænd et lys Se alle lys

Galleri minde

Se gallerier

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Christian Malthe Langelund Hansen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail