Mors tale

Vor Elskede Thomas

I de sværeste stunder i vort liv er der så mange ord vi gerne vil sige til Dig, i al vores kærlighed til Dig og det dybeste sorg der overvælder os – de er dog meget svært at nedfælde dem bare på et stykke papir.

Vi, Dine nærmeste, har i de sidste, uendelige lange dage tænkt på Dig, grædt og følt os umådelig magtesløse, hjælpeløse og uforstående, hvordan skæbnen kunne være så grusom og tage Dig fra os. Hvordan kunne dette ske, at vores Thomas der altid var så livsglad, altid positiv, varm og hjælpsom, kunne forlade os allerede?
Så ung.
En pragtfuld søn, bror og onkel .

Vores sår vil altid forblive i vores hjerter.
Fra Du blev født og indtil den mørkeste dag i vort liv, har Du været det dyrebareste vi havde.

Din store lidenskab til biler, som Du har delt med Din far, har fulgt Dig igennem hele Dit korte liv og har givet Dig mange lykkelige øjeblikke.

Du tog til Formel 1 med vennerne nogle gange, og hver gang ringede Du til Din far fra banen, så han også kunne høre lyden. Du var nærmest i en ekstase og Din far skulle følge og være med.
Du elskede Din far inderligt, og Du var ligesom Din far, både flittig og ansvarsfuld.

Allerede som en lille baby har Du været vild med små Matchbox biler og inden Du blev tre år, havde Du en større samling end en legetøjsforretning.

Du købte Din første bil da Du blev 18 år og siden da er det blevet til mange både to- og firehjulede, og især Din mor har bekymret sig hver gang Du satte Dig bag rattet. Det morede Dig meget at Din mor var lidt pylret og Du kom tit med kærlige bemærkninger og: “Jeg skal nok køre forsigtigt Momse”….

Det Du også holdt meget af, og delte interessen med Din mor, var musikken. På trods af den store aldersforskel , holdt Du og Din mor af samme slags musik. Det har ofte været dybt bevægende musikgenre Du spillede. Der kom Din følsomhed rigtig til udtryk. På mange måder lignede Du Din mor, i både indre og ydre. Du har altid været Din mors lille skat, selv da Du blev voksen. Din mor vil heller aldrig glemme det Du sagde til hende for ikke ret mange dage siden. “Jeg har kun én mor, jeg må passe på dig”……

Din søster og Dig har også haft et helt speciel forhold til hinanden. Selv dengang I var små og skændes nogle gange, og vi forældre forsøgte at blande os, havde I begge straks stået sammen og været der for hinanden. Da Du var lille så Du meget op til Din søster. Det har ændret sig de senere år. Fra at være lillebror blev Du pludselig storebror for hende. Beskyttende, bekymrede og altid parat til at hjælpe.

Selv Din lille niece, på trods af hendes meget unge alder, har altid kunnet føle Din store kærlighed og Du blev også altid bekræftet i, at den har været gengæld. Hendes lille hjerte bankede varmt for Dig og gør det stadig. Forleden aften, tog hun pludselig sin morfar om benene og sagde spontant: “Jeg er helt vild med dig”. Det var ordene Du plejede at sige til hende.

Dine forældre har altid været umådelig stolte af Dig, og alle i deres omgivelser måtte tit væbne sig med tålmodighed og høre på deres fortællinger om Dig, om hvor fantastisk et barn de havde.
Forleden aften har vi siddet og snakket om Dig, og vi forsøgte virkelig, at finde noget negativt om Dig, bare for at dulme vores sorg, der var uudholdelig…… Vi fandt ikke noget.

Du har altid været meget stolt af både Din familie, Dit slægtsnavn, Din afstamning, Du har været meget videbegærlig og nysgerrig for at høre om Dine forfædre. Familiebånd var så vigtige for Dig. Forleden nat ringede Du til os klokken 2 om natten. Du ville bare fortælle, at Du elskede os…..

Vi ved at Du har holdt utrolig meget af Dine mange venner, og vi ved også, at de også har holdt meget af Dig. Du har aldrig skjult Dine følelser for os, og derfor ved vi, hvad de har betydet for Dig.

Vi er samlet her i dag for at tage afsked med Dig. Og vi er her alle sammen. Dine onkler og tanter, Dine fætre og kusiner, Din kæreste og hendes nærmeste, alle Dine venner, dem der kender Dig fra Du blev født, fra Du var en lille purk og fra Du blev voksen.
Du skal hvile ved Din mormors side. Din mormor, der var ligeså varmhjertet som Dig, vil holde om Dig og passe på Dig. Du vil aldrig være alene.

Vores Elskede Skat.

Vi siger nu farvel til Dig.
Vi kommer aldrig over det der skete og Du vil leve i vores hjerter evigt

Vi elsker Dig.
Oversigten
Forside
Gæstebog
Billeder
Billeder
Sidste billeder
Her

Mindeinformation

 • Født: 02/12/1974
 • Død: 07/11/2000
 • Fødeby: Kolding
 • Mors navn: Wiktoria Nowak
 • Fars navn: Maciej Nowak

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • fredag d.02/12Tillykke med de 48 år skat🌹🇩...

 • mandag d.07/11Tanker fra en gammel ven ❤️...

 • mandag d.07/11🖤

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Thomas Nowak.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail