1. Fra far og mor

                     Vores elskede og savnet søn            

f.d. 31-12-1975 d.d. 18-01-2003  

              

Kære lille skat, den 31/12-75 kl. 4.30 blev du født på Sct. Joseph hospital i Esbjerg.
Den dejligste lille guldklump man kunne ønske sig. En stjerne blev tændt. Hvad kunne man ønske sig mere, en sund og rask lille solstråle. dine søskende var bare så stolte af dig, at det lige var Nytårsmorgen du ville til verden var der nok en grund til, som du sagde da du blev større, at så holdt alle fest for dig, og du var bare så glad for Nytårsaften.
Hvis det stod til dig kunne du holde Nytårsaften hver dag.
Lille skat, du voksede dig hurtig stor og endnu smukkere for hver dag der gik. Du var en lille livlig dreng, du var altid de steder der skete noget. dengang du lige havde fået din første cykel, skulle du køre stærk, og væltede rundt om hjørnet og brækkede armen, du græd lidt, vi kørte på skadegangen og du fik gips på. Du kom til skade mange gange, et lille klippekort til skadegangen.
Da du begyndte i skole på Gammelby fik du en masse venner, du var meget velhold. De vidste, ja, altid hvor de havde dig, de kunne altid komme til dig hvis de mangelede hjælp. Det gik far og mor heller ikke forkert af. Vi spurgte dig kun en gang, så var du der. Du hjalp med at passe de plejebørn vi havde, og hvor var de glade for dig.
Du dyrkede også flere former for sport. Det kunne ikke rigtig fange din interesse, indtil du begyndte at løbe på skate boat. Det blev du rigtig god til, og det var du bare glad for. 2 mdr. før du skulle konfirmeres kom du til skade med knæet. Det blev næsten total ødelagt. du var ikke rigtig tilfreds med at du skulle indlægges. Knæet blev næsten klar til din konfirmation, med en masse træning.
Du var bare en oplevelse at have med på alle de feriervi var på. Du var altid i godt humør, og du skulle mange gange ud at kører crosser og gerne med din far. Vi havde mange rigtig gode ture sammen.
Da du så var kommet ud af skolen skulle du jo til at begynde at arbejde, du var flere steder. du havde lidt svært ved at finde ud af hvad du gerne ville være.
Du kom med ud at sejle med et af de store skibe, og tjente også godt, men du mente du var for ung til at være ude på havet det meste af tiden.
1998 fik du så en lille søn sammen med Tina. Du var bare så stolt, du var slet ikke til at skyde igennem. Der var ikke det du ikke ville gøre for din lille dreng, og hvor var han også glad for sin far.
Du begyndte så at arbejde nede på havnen sammen med din far. det var jo bare din store drøm, og hvor var du glad, da du fik at vide at du kunne begynde der.
Du kørte så gal på din knallert, og fik det ene ben ødelagt. Det betød at du ikke kunne arbejde mere.
Din sygdom ( narkomani) tog mere og mere til. Da du havde en lille søn bestemte du dig for, at du ville på behandlingshjem.
Du kom på Arresø høj, hvor du var clean i 8 mdr. Da fik du et tilbagefald p.g.a. så mange ting du ikke kunne tackle. Du kom så desværre et andet sted hen, hvor de ikke havde meget forstand på narkomaner. Men med din vilje og stædighed blev du clean igen. Du var der i et ½ år og var klar til at komme i halvvejshuse.
Den sidste jul vi havde sammen med dig var oppe ved din bror og svigerinde. Vi havde det bare så dejligt. Dine små niecer og nevø var ikke i tvivl, hvem de skulle have til at samle deres nye legetøj som de lige havde fået. Du har altid været glad for jul og nytår. den sidste nytår vi havde sammen, var ude hos din søster og svoger. Hvor var du stolt over det nytårs krudt du havde været ud at købe.Og så høre din, din brors og svogers glade latter når i var nede og skyde af. Hvor var det skønt at høre hvor skæg i havde det sammen.
Du aftalte med os, at du ville komme hjem og hjælpe far med nogle ting i weekenden d. 17-18/1 2003.
Du kom med toget d. 17/1 2003.
Den 18/1 2003 fandt vi dig død på dit værelse. Du skulle nok lige prøve for sidste gang, og så skulle det være slut. Men min skat, du kunne ikke tåle det efter du havde været clean så lang tid.Og efter obduktionen fik vi også at vide du havde betændelse om hjertet og lungehindebetændelse
Og aldrig har vi oplevet så stor en sorg, det er somom det ingen ende vil tage. den store afmagt vi følte. Det var bare noget af det mest grusomme der kunne ske, at miste sit barn, det er bare så forfærdeligt.
Den stjerne der blev tændt her på jorden d. 31-12 1975 blev slukket d. 18-01 2003. Men en stjerne så klar og ren, blev tændt på himmelen, den smukkeste og største, blinker nu ned til os.
Nu kan vi slutte af med melodien, Om lidt er der stille, om lidt er det forbi, fik du set det du ville, fik du hørt din melodi.
Ja, lille skat det tror vi du fik, selvom du gik alt for tidelig bort, og du havde rigtig mange planer for fremtiden.
Så fik du oplevet, set og hørt en masse.
Der er nok ikke mange der har oplevet mere end dig.
MEN lille skat, vi savner dig meget, og du vil altid have en dyb kærlighed i vore hjerter.

MOR og FAR                         

 

 

Mindeinformation

 • Født: 31/12/1975
 • Død: 18/01/2003
 • Fødeby: Esbjerg
 • Mors navn: Lissy
 • Fars navn: Gunnar

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.07/06 🥰⭐🌞🌹...

 • onsdag d.07/06❤️🙏 Kæreste Kenneth vores a...

 • tirsdag d.06/06❤️🙏 Kæreste Kenneth vores a...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Tidslinje

  Se tidslinje

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Kenneth Michael Lauersen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail