2. Tiden før begravelsen

        Dagene fra Kenneth’s død til begravelsen  

Kære lille skat, fra vi fandt dig død på din værelse til du skulle begraves. Vi troede aldrig vi skulle opleve så stor en sorg, den kæmpe kaos og afmagthed, den blev bare større og større.
Da vi så fik at vide du skulle obduceres, ja, det var bare så menigsløs, hvorfor der kunne jo ikke gøres noget alligevel. Vi fik dig jo ikke tilbage. Og så skulle de også til at skære i dig. Det ønskede vi ikke, men kunne ikke blive fri, selvom man kunne se hvordan det var sket. Men Lille Skat den sorg de efterladte er i, formår man ikke at kæmpe. Det hele skulle bare gå så stærkt, alt for stærk. Vi var i en kæmpe sorg, så skulle vi have fat i en bedemand, finde gravplads, sten og alt det der følger med. det var grusomt. Præsten kom for at tale med os bl.a. for at vælge sange og hvordan det skulle foregå. Dagen før du skulle begraves, skulle vi snakke med en anden præst, fordi den første blev syg. Det var ligesom det ingen ende ville tage.
Men så kom den grusomme dag hvor vi skulle sige farvel. Turen hjemmefra og til kirken var rigtig lang. Vi kom til kirken hvor der allerede var kommet en masse biler. Da vi kom ind i kirken og ser kisten og alle de smukke kranse og blomster der lå foran den. Hvor var det dejligt, at se hvor mange der tænkte på dig, og i dag kan man sige ” en blomst får blomster”
Vi satter os forrest i kirken ved siden af dig. Der blev ved med at komme blomster og folk, ja hele kirken blev stopfyldt. Det varmede bare så meget midt i sorgen.
Kirkeklokkerne begyndte at ringe, da de var færdige begyndte orglet at spille. ” Om lidt så er der stille” Det var ikke til at bære. Bagefter blev der sunget ” I østen stiger sole op” Præsten sagde nogle ord derefter sang dem der kunne ” Altid fredig når du går”. Præsten holdt en utrolig smuk tale, som bare rørte en dybt i hjertet. Der blev så sunget ” Den signede dag med fryd vi ser”. Derefter kom præstens velsignelse og til sidst sang vi ” jeg er træt og går til ro”.
Da præsten var færdig skulle du bæres ud til graven af din far, søster, bror, svigerinde, svoger og moster. det var frygtelig, mor gik bag ved dig sammen med et par af børnebørnene. Der var lang vej, føltes rigtig lang, når man er så tynget af sorg. Vi kom om til gravpladsen, og da de sænkede dig ned, var den første tanke, hvorfor skulle det ske, havde allermest lyst til at være sammen med dig. Tror aldrig nogensinde vi har grædt så meget.
Din lille søn ville ikke have præsten kastede jord ned på hans far, så plejefamilien måtte gå lidt væk med ham. Til sidst blev der sunget” Krist stod op af døde”
Efter aftale med os skulle præsten sige at der var kaffe på Ålbæk forsamlingshus lige umiddelbart efter begravelsen. Da præsten var færdig skulle vi lige en sidste gang kigge ned til dig, og vi kastede en rød rose ned til dig, sammen med din lille søn, Tina, Lotte, Torben, Dorthe; Tina, Keld og dine kære niecer og nevø, mostre og onkler. Derefter skulle vi hilse på de mange som var kommet for at sige farvel til dig. det varmede bare så meget, at der var så mange der tænkte på dig. Der var kommet mange helt fra Sjælland for at sige farvel. det var en lang tur, men man kunne se du var holdt af Lille Skat.
Da vi kørte til Ålbæk forsamlingshus, kørte Torben hjem for at hejse flaget på hel. Der blev serveret franskbrødssnitter og småkager. Der blev sunget lidt og Torben holdt en tale på vores vejne, en smuk tale. Vi skulle så til at sige farvel til de mange der var kommet. Inden vi kørte hjem skulle vi lige en tur på kirkegården igen, der var lagt blomster over. Der var bare så mange flotte kranse og buketter. de fyldte hele gravpladsen, flere steder lå de dobbelt.
Din lille søns små lys som du havde fået i julegave blev tændt. Lotte havde lys med ud til dig de blev også tændt. Alt det varmede midt i kulden og sorgen. Derefter kørte vi hjem sammen med det allernærmeste familie, Lille Skat.
Det var frygtelig at tænke på at vi ikke skulle ses mere på denne jord.

MEN DU VIL ALTID VÆRE I VORE HJERTER, DET KAN INGEN TAGE FRA OS.DER VIL DU ALTID HAVE
DIN HELT SPECIELLE PLADS.
DU VIL VÆRE ELSKET I ALT EVIGHEDEN 

Et lys til dig forevigt med alt vores kærlighed

Mindeinformation

 • Født: 31/12/1975
 • Død: 18/01/2003
 • Fødeby: Esbjerg
 • Mors navn: Lissy
 • Fars navn: Gunnar

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • onsdag d.07/06 🥰⭐🌞🌹...

 • onsdag d.07/06❤️🙏 Kæreste Kenneth vores a...

 • tirsdag d.06/06❤️🙏 Kæreste Kenneth vores a...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Tidslinje

  Se tidslinje

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Kenneth Michael Lauersen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail